$Tanja$
Primećen član
- Poruka
- 512
E oni laznjaci su grozni....
A i neke su rugobe....
Nishta ne moze biti kao original tj. RBD!
@Lea kako je bilo na exkurziji???
Lea kako je bilo?Koliko ste dugo bili i gde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i neke su rugobe....
Ovo je sajt gde mozete skidati slike Lea
http://groups.msn.com/EleazarGomez/shoebox.msnw
POgledajte owu grupu sto kopira RBD!!!!!http://www.sttyle.com.br/fotos/nova_formacao_1.php
haaa....em cemo se nacekati,em ce biti samo promocija...ccc...:mad:al ipak bolje ista nego nista...Ovako, brat je skinuo jedan snimak gde RBD daje intervju za neku televiziju i uglavno Poncho kaze da su im sledeci planovi da izdaju novi cd na spanskom zatim na engleskom i da u 2008. dodju u Srbiju po prvi put i u Rumuniju drugi putJedva cekam, iako ce verovatno biti samo promocija
![]()
haaa....em cemo se nacekati,em ce biti samo promocija...ccc...:mad:al ipak bolje ista nego nista...
Tanja hvala ti puuuuno za sajt!!cmokic
![]()
Daj Boze da dodju!!!Makar na promociju pa kad vide koliko fanova imaju ovde verovatno ce odrzati koncert....![]()
A i neke su rugobe....
Caos!!! Sta ima??? Ja vam odavno nisam pisala...Tanja,Miro,Lea,Nikolina...SUPER SU VAM SLIKE!!!
(izvinite ako sam nekog izostavila...) Ako RBD stvarno dolazi u Srbiju, bilo bi super!!! Nadam se da ce doci...Pozzzzz...
Lea kako je bilo?Koliko ste dugo bili i gde?
Caos!!! Sta ima??? Ja vam odavno nisam pisala...Tanja,Miro,Lea,Nikolina...SUPER SU VAM SLIKE!!!
(izvinite ako sam nekog izostavila...) Ako RBD stvarno dolazi u Srbiju, bilo bi super!!! Nadam se da ce doci...Pozzzzz...

Zakon je biloBili smo samo jedan dan, to i nije exkurzija neka nego smo isli na sajam knjiga ( i frajeri sa trece goine
)... U Beograd

I ja sam bila na sajmu u petak,i u pozoristu...
Kad si ti bila?Mozda smo se srele![]()
Bila sam od oko 12 do oko 3... Mozda i jesmo jedva cekam ovaj mali raspust jbt da odem malo iz bga koliko me smorio...
e nesto nam je tema pusta!!!!!!!aj da stvljamo slike???
Jao, da smo znale, pa da smo se upoznaleBila sam od oko 12 do oko 3... Mozda i jesmo
Ja sam ti onako imala kacket, beli, jaknu crno belu sa cicom i hip-hoperske pantalone i patike
![]()

e nesto nam je tema pusta!!!!!!!aj da stvljamo slike???

pa posto si ocigledno bila u deo kod sajma tamo ti je to redovno...ma bre uzas...pusti jbg...svuda ti je tako samo negde vise negde manje...ma beograd je bre zguzvan grad...da nema kalisa on bi bio rupa...