Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako, brat je skinuo jedan snimak gde RBD daje intervju za neku televiziju i uglavno Poncho kaze da su im sledeci planovi da izdaju novi cd na spanskom zatim na engleskom i da u 2008. dodju u Srbiju po prvi put i u Rumuniju drugi put :D:D:D Jedva cekam, iako ce verovatno biti samo promocija :D:D:D
haaa....em cemo se nacekati,em ce biti samo promocija...ccc...:mad:al ipak bolje ista nego nista...

Caos!!! Sta ima??? Ja vam odavno nisam pisala...Tanja,Miro,Lea,Nikolina...SUPER SU VAM SLIKE!!!
(izvinite ako sam nekog izostavila...) Ako RBD stvarno dolazi u Srbiju, bilo bi super!!! Nadam se da ce doci...Pozzzzz...

E oni laznjaci su grozni....
A i neke su rugobe....:roll:
Nishta ne moze biti kao original tj. RBD!

@Lea kako je bilo na exkurziji???

Uf, bili smo na tom sajmu knjiga, ali mi smo sve to brzo obisle(nas osam) i onda nismo znale sta cemo, pa smo se gubile po Beogradu, svaki kafic je bio prepun dok konacno nismo nasle mesto u nekoj kafani, koja je bila okrecena u rozo ?!?! Znaci, smejale smo se kao nenormalne, slikale... Svi su nas gledali kao da smo pale s marsa, a narocito mene, jer sam ja uvek morala da idem da pitam gde ima neki kafic, pa ulazila u svaki pojedinacno da vidim da li ima mesta... Grrrrr, a fazon sto je kisa padala, i bile smo gladne... Grozno, ali mi smo to pretvorili u jednu ogromnu smejuriju tako da sam se divno provela i nikad ovo necu zaboraviti :D

Caos!!! Sta ima??? Ja vam odavno nisam pisala...Tanja,Miro,Lea,Nikolina...SUPER SU VAM SLIKE!!!
(izvinite ako sam nekog izostavila...) Ako RBD stvarno dolazi u Srbiju, bilo bi super!!! Nadam se da ce doci...Pozzzzz...

Caos, ja samo malo navratila, pa idem citati, na sajmu sam uzela strava knjigu "Dnevnik jedne narkomanke", znaci extraaaaaaaa je....

jedva cekam ovaj mali raspust jbt da odem malo iz bga koliko me smorio...

Ja sam se zgrozila od Beograda... Grad je odvratan ( bar deo u kom sam bila ), znaci ima kanta na svaka 2 metra, a ljudi bacaju smece na ulicu, znaci strasno... Sombor je u odnosu na njega cist kao suza, pa nek prica ko sta hoce....

Jao, da smo znale, pa da smo se upoznale :( Bila sam od oko 12 do oko 3... Mozda i jesmo :D Ja sam ti onako imala kacket, beli, jaknu crno belu sa cicom i hip-hoperske pantalone i patike :D

E jbg...Bas mi je zao...:-( Ja sam bila od 12:00 do 16:00!
Ja sam imala crno belu majicu,farke i braon jaknu sa cicom(koju sam nosila u rukama posto je bilo jako toplo)...Isla sam sa drugaricom koja je imala pink jaknu tako da je bila poprilicno upadljiva...:lol::D

pa posto si ocigledno bila u deo kod sajma tamo ti je to redovno...ma bre uzas...pusti jbg...svuda ti je tako samo negde vise negde manje...ma beograd je bre zguzvan grad...da nema kalisa on bi bio rupa...

pa posto si ocigledno bila u deo kod sajma tamo ti je to redovno...ma bre uzas...pusti jbg...svuda ti je tako samo negde vise negde manje...ma beograd je bre zguzvan grad...da nema kalisa on bi bio rupa...

Mene najvise nervira saobracaj...Kad smo se zaglavili,pola sata nismo mrdali sa jednog mesta...Grad mi se bas i ne svidja...

Malo smo se udaljili od teme....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back