Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je zanimljiva...Malo me nervira ona Sol...I Pilar isto...Mia mi je u ovoj sezoni bolja... Od novih likova najbolji mi je Leonardo...Jedva cekam da vidim Santosa...Profa knjizevnosti mi je bzvz...
E Lea sta ce biti sa prof. Enrikeom M.? Hoce se on vratiti?
I meni je ll saezona SUPER!!! Sol i Lola me nerviraju... Leonardo je bas sladak...:-D
Kako vam se cinilo ono sa MyM na ostrvu VECNE LJUBAVI...???:-D
Jako su prelepi i stvarno postoji legenda o Mii i Miguelu, to je najlepsa ljubav koju sam ja ikad videla, iako je samo u seriji... I vecinom zbog te ljubavi i gledam seriju, bilo bi mnogo dosadno bez nje...Pogledajte kako su slatki ovde...
![]()
I meni se svidja...samo pitam sto nije ostavila onaj od Dul...Meni se bas svidja![]()
Nikolina, zasto si promenila avatar???
Ala su extra ovde, sva trojica:shock:8-):-D
hvala vam puno za slike. gledam rebelde do sada nisam propustila ni jednu epizodu.Najvise volim robertu ,dijega, miju. ,migela ma volim ih sve sem roka. on me nervira. jer mozete da mi kazete neke sajtove gde mogu da skidam epizode i muziku i pliz mi recite kako mogu da postavim moje ime a ne tatino na njega se odnosi komp. hvala vam puno za slike extra suuuuuuuuuu.
Ne znam kako mozes da promenis ime...imas na 160 str. neke pesme koje mozes da skines...
Koje si godiste???PpPoOoZzZ...