Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
STO???Sta ti bilo sa macom...?:lol:
izvini sto pitam...

Pa isla joj je voda na usta :( Nije mogla da jede nista tvrdo i nije mogla da se cisti, a inace je najlepsa maca na svetu i zove se Mia :D I tako cetiri dana, a inace spava samnom uvek... Plasila sam se da mi ne umre(sad pregrizite jezik)... Hvala Bogu,pa je ozdravila :D:D:D:D:D

Pa isla joj je voda na usta :( Nije mogla da jede nista tvrdo i nije mogla da se cisti, a inace je najlepsa maca na svetu i zove se Mia :D I tako cetiri dana, a inace spava samnom uvek... Plasila sam se da mi ne umre(sad pregrizite jezik)... Hvala Bogu,pa je ozdravila :D:D:D:D:D
I meni je jako zao, najlepsa maca sa najlepsim imenom... dobro je sto nije uginula...:-D
(pregrizla sam jezik...):-D:-D:-D:-D:-D

meni je mnogo drago sto ti maca nije uginula ali mi je zao sto je bila bolesna. da li ste gledalidanas rerelde i ako jeste koji vam je deo bio najzanimljiviji. ko vam je najbolji a ko vas najvise nervira iz RBD

Evo novih slika ;)

Slike su extra iako ih imam;-)
Hoce li lola uspeti da smuva Lea:?:

Hehehe, ja to zbog onih koji nemaju, a i da bi tema lepo izgledala :D Lea skoro da i nema na skracenoj verziji, ali JA mislim da nece uspeti, jer se njemu svidja Lupita, i da ce se onda Lola jos vise naljutiti na Lupitu, i tako kad Santos dodje, svidja cemu se Lupita, a on Loli i onda ce se Lola jos vise naljutiti :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back