taca96
Primećen član
- Poruka
- 735
I ja sam...:-D:-D:-D:-D:-DEvo, ja kucnula![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam...:-D:-D:-D:-D:-DEvo, ja kucnula![]()
Hvala... Evo sad cu ti poslati pesme, trebala si me ranije podsetiti da ti posaljem, jako sam zauzeta zbog skole, pa na sve zaboravljam![]()
Možeš samo Asi soy yo, jer mi je Nikolina poslala Ensename!
STO???Sta ti bilo sa macom...?E hvala vam sto ste kucnule, jer sam stvarno ovih dana mnogo plakala![]()

STO???Sta ti bilo sa macom...?
izvini sto pitam...
Nije mogla da jede nista tvrdo i nije mogla da se cisti, a inace je najlepsa maca na svetu i zove se Mia I meni je jako zao, najlepsa maca sa najlepsim imenom... dobro je sto nije uginula...:-DPa isla joj je voda na ustaNije mogla da jede nista tvrdo i nije mogla da se cisti, a inace je najlepsa maca na svetu i zove se Mia
I tako cetiri dana, a inace spava samnom uvek... Plasila sam se da mi ne umre(sad pregrizite jezik)... Hvala Bogu,pa je ozdravila
![]()
Sarita extra su avatari...Anahi je na svakom prelepa...
I meni je jako zao, najlepsa maca sa najlepsim imenom... dobro je sto nije uginula...:-D
(pregrizla sam jezik...):-D:-D:-D:-D:-D
Evo novih slika
Slike su extra iako ih imam;-)
Hoce li lola uspeti da smuva Lea![]()
jeste,ali bas mi se swidja..al malko me je smorio ,uskoro cu neki od Dulce ili neku dobru foru...kissMiro, Tanja hvala vamMiro kako to da si se odlucila za zvoncicu, zar to nije Anahin idol
?
Evo novih slika
Slike su extra iako ih imam;-)
Hehehe, ja to zbog onih koji nemaju, a i da bi tema lepo izgledalaLea skoro da i nema na skracenoj verziji, ali JA mislim da nece uspeti, jer se njemu svidja Lupita, i da ce se onda Lola jos vise naljutiti na Lupitu, i tako kad Santos dodje, svidja cemu se Lupita, a on Loli i onda ce se Lola jos vise naljutiti
![]()