Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milice, evo nekih slika koje mozes da postavis kao avatar...

Prilozi

18,8 KB · Pregleda: 20
  • glitte10[1].gif
    glitte10[1].gif
    25,1 KB · Pregleda: 21
Meni je zanimljiva...Malo me nervira ona Sol...I Pilar isto...Mia mi je u ovoj sezoni bolja... Od novih likova najbolji mi je Leonardo...Jedva cekam da vidim Santosa...Profa knjizevnosti mi je bzvz...
E Lea sta ce biti sa prof. Enrikeom M.? Hoce se on vratiti?

Pa on se nece pojavljivati u drugoj sezoni, nego tek na kraju trece sezone, pa ce svi biti srecni i ona zalizana profesorka je bila njegova devojka, trebali su se vencati i onda je on ostavio na vencanju zbog njene najbolje drugarice(to je ona njegova zena koja je poginula), i onda ce ga ona pitati kako mu je sa njom i detetom i onda kad joj bude rekao da su poginuli onda ce se pomiriti i ona ce se promeniti, nece biti toliko muskasta :D

I meni je ll saezona SUPER!!! Sol i Lola me nerviraju... Leonardo je bas sladak...:-D
Kako vam se cinilo ono sa MyM na ostrvu VECNE LJUBAVI...???:-D

Jao, ja sam toliko plakala! Iako sam to vec bila gledala i onda plakala, opet sam plakala kad sam gledala :( Jako su prelepi i stvarno postoji legenda o Mii i Miguelu, to je najlepsa ljubav koju sam ja ikad videla, iako je samo u seriji... I vecinom zbog te ljubavi i gledam seriju, bilo bi mnogo dosadno bez nje...

hvala vam puno za slike. gledam rebelde do sada nisam propustila ni jednu epizodu.Najvise volim robertu ,dijega, miju. ,migela ma volim ih sve sem roka. on me nervira. jer mozete da mi kazete neke sajtove gde mogu da skidam epizode i muziku i pliz mi recite kako mogu da postavim moje ime a ne tatino na njega se odnosi komp. hvala vam puno za slike extra suuuuuuuuuu.

hvala vam puno za slike. gledam rebelde do sada nisam propustila ni jednu epizodu.Najvise volim robertu ,dijega, miju. ,migela ma volim ih sve sem roka. on me nervira. jer mozete da mi kazete neke sajtove gde mogu da skidam epizode i muziku i pliz mi recite kako mogu da postavim moje ime a ne tatino na njega se odnosi komp. hvala vam puno za slike extra suuuuuuuuuu.

Pa ime mozes da promenis tako sto ces poslati poruku adminu, a ja ne znam ko je admin i kako mu poslati poruku, pa se konsultuj sa Tanjom ili Marijom i one su menjale nick... Najvise stvari mozes skinuti sa www.dulcemaria.org

Shto vas toliko nervira Lola?
A i ona Bianca beznadezni slucaj...
A sa kim ce biti onaj Leonardo,Francisko kako god.
A sa kim Lola?
A sa kim Bianca?
Ja debil mislila za maurisija da je Santos.Jel jeste:?:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back