Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako vas zanima kakva je dul bez sminke,meni je i tada preslatka,ali joj je friz bzvz...http://dulcemaria.niceboard.com/SlIkE-f5/Dulce-BEZ-SMINKE-t198.htm
i anny bez sminke,nije mi lepa na tim slikama,ima pegice a oci su joj mnogo lepshe nashminkane http://dulcemaria.niceboard.com/SlIkE-f5/Anahi-bez-sminke-t201.htm

Hm... Ne zelim da komentarisem, samo cu reci da ne moze sminka od ruznog da napravi lepog, mislim onda bi svako sa TV-a bio lep, a nije tako, uzmimo za primer Maricu iz Teletabisa...I sve je to krs glupih klinaca(cast izuzecima), zato ni ne zalazim na takve forume... Na tako priblizenoj slici Anahine glave, vide se savrsene crte lica, a to sto ima pege, pa sta...Imam ih i ja :p :D I Dulce na grudima, a i to je odlika vecine mexikanaca...Tako da...

e lea htela sam nesto da te zamolim.listajuci ovu temu od pocetka,videla sam tvoj katalog sta sve imas od rbd.i sad,posto ti zivis u somboru,a ja u borci,malo mi je glupo da ti saljem postom dvd-ove,pa sam htela da te zamolim da mi posaljes neke pesme preko mail-a,ako ti nije problem.ako je to OK, poslacu ti moju e-adresu i spisak pesama.btw.ja imam prva 2 cd-a.ako hoces,mogu ja tebi da posaljem neke slike od rbd[mada ih sigurno sve imas] ili od nekih drugih faca,zavisi koga volis!?!

e lea htela sam nesto da te zamolim.listajuci ovu temu od pocetka,videla sam tvoj katalog sta sve imas od rbd.i sad,posto ti zivis u somboru,a ja u borci,malo mi je glupo da ti saljem postom dvd-ove,pa sam htela da te zamolim da mi posaljes neke pesme preko mail-a,ako ti nije problem.ako je to OK, poslacu ti moju e-adresu i spisak pesama.btw.ja imam prva 2 cd-a.ako hoces,mogu ja tebi da posaljem neke slike od rbd[mada ih sigurno sve imas] ili od nekih drugih faca,zavisi koga volis!?!

Ma nemas frke, samo posalju mail adresu i nazive tih pesme sto ti trebaju, pa ti ja saljem, ali naravno ne sve odjednom, jer mu treba milion godina da ucita, pa malo po malo :D:D:D ZzzoPp
Od slika uglavnom imam ono sto mi treba, ali u poslednje vreme skupljam samo slike od Justina ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back