Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lea_RBD:
Bas mi ga bilo zao, sigurna sam da je to Gaston namestio...Sad su Mia i on posvadjani, a on je sa nekom debelom krmacom :(:(:(
Kako mene nerviraju i Gaston i Esteban...... :evil:
Ovaj glumac shto glumi Madarijagu je bio u BB-u VIP.... :) :) :)
E postoji i REBELDE parfem (red,black energy,blue,twenty) :) :) :)

Mira RBD:
Da li je tachno da ce u II ili III sezoni Roberta biti trudna ili tako neshto????
Ame, za ovo jos nisam cula....Znaci nije tacno xD Zamisli Diego je sa SOL! On i Roberta se takmice ko ce biti predsednik necega, i bas tada Miguel ode u zatvor i Roberta izgubi publiku, i onda se on vrati, pa joj se vrati publika, pa Diego opet nesto kaze, pa je opet ostave xD Jos cu ti javiti ko ce pobediti :D:D:D

Ninchu:
E, znate kako sam se ovde raznezila, to je iz trece sezone, ono kad Miguel padne u komu, pa se ne seca nicega, i dodju na koncert i Anahi peva Salvame i njemu kroz glavu prolazi sve sto su njih dvoj edoziveli, i jos nek stvari, i onda izadje i pred celom publikom prizna da je Miguel uvek voleo Miu :cry: Onda izadju Diego i Roberta i Diego kaze kako nije jak na recima i samo kaze Volim te i poljubi je :cry: I dodju Djovani i Lupita i kaze Djovani Lupita, ovde svi nesto....i poljubi je :lol: Bas super epika, tu upoznaju i Hilary Duff :D

Lea_RBD:
E, znate kako sam se ovde raznezila, to je iz trece sezone, ono kad Miguel padne u komu, pa se ne seca nicega, i dodju na koncert i Anahi peva Salvame i njemu kroz glavu prolazi sve sto su njih dvoj edoziveli, i jos nek stvari, i onda izadje i pred celom publikom prizna da je Miguel uvek voleo Miu :cry: Onda izadju Diego i Roberta i Diego kaze kako nije jak na recima i samo kaze Volim te i poljubi je :cry: I dodju Djovani i Lupita i kaze Djovani Lupita, ovde svi nesto....i poljubi je :lol: Bas super epika, tu upoznaju i Hilary Duff :D
a joj...gledala sam to!!!! :lol: :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back