Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha,ha,ha,!!!!!!!!sada sam gledala joj luda je!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-DLea_RBD:Hehehe, a kad Mia kaze Hilary Duf Znas ti si veoma lepa i imas stila, kao mozemo li biti drugarice xD
Sta znas za Maite?! Da se drogira?!Masin fan:MA dajte bre!Dulce se drogira????Vecu glupost nisam cula!Ja znam za Mayte,ali DUlce......
Ovo je jos veca glupost 
Ja i Sara skoro svaki dan na msn-u se dopisujemorebelde:pozzz eo me...
Lea,Sara je bila ns msn-u i ja je pitala hoce dolaziti na krstu ona je rekla da ce videti ide na neki rodj. ali je nema... posle sto godina smo se cule...![]()
Joj, ne znas koliko je obozavam, tako je prirodno looda i jako mi se svidja zbog togaNinchu:ha,ha,ha,!!!!!!!!sada sam gledala joj luda je!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
Nije to je istina jedino ako nije prestala!Ziva istina jos otkad ja znam to!Lea_RBD:Sta znas za Maite?! Da se drogira?!Ovo je jos veca glupost
![]()
Majke ti gde si to videla ili ko ti je to rekao... c c c c c...Gluposti, da je istin asigurno bih znala....Masin fan:Nije to je istina jedino ako nije prestala!Ziva istina jos otkad ja znam to!
Jos otkad je bilo u huperu!Lea_RBD:Majke ti gde si to videla ili ko ti je to rekao... c c c c c...Gluposti, da je istin asigurno bih znala....
U HUPERU?! Pa ti nisu ni culi za Rebelde...Masin fan:Jos otkad je bilo u huperu!
Sranje, izmisljaju...
Bas sam se lepo nasmejala 
Ajde prijavicemo se, moze? Joj, sto imam tremu xD Meni calex kaze da budemo posebni statisti i da za vestu napisemo ja breakdance i hip-hop , a ti balet jazz balet, iako nismo pro...ha?!!Maja_RBD:vau, bez reci sam ostala!!!Moze, ajd sto pre
ProcitajNatasha :))):E ovo za Dulce ne verujem...to je chista glupost...a welika za shta to da se prijavish?Beso!
Lea meni se chini ok...e a ti si niza od mene 11 cm i laksha 9 kg...ups...Lea_RBD:Majo, evo sta sam ja napisala... Sad jos cekam da vidim sta ti kazes i da se prijavim...
*Ime : Lea
*Prezime : Jevtic
*Adresa : ******** to znas Majo
*Grad : znas
*Postanski broj : znas
*Telefon fix. : znas
Telefon mob. : znas
e-mail : znas
*Obrazovanje: Osnovna skola
*Zanimanje: Djak gimnazije "Veljko Petrovic"
*Prijavljujem se za : posebnog statistu
**specijalna vestina : hip-hop, breakdance, gluma
*Datum rodjenja : 20.08.1992.
*Pol : zenski
*Visina : 160cm
*Tezina : 45kg
*Boja kose : plava
*Duzina kose : srednja
*Boja ociju : braon
za nas ste culi: preko interneta
Sta mislis?!

Ok, ali Majooooooooooooooo javljaj se covece i napisi kako si ti napisala! hehehe, ja sam skoro od svih niza, a tek laksa xD Ali nema veze, meni odgovara, savrseno!Natasha :))):Lea meni se chini ok...e a ti si niza od mene 11 cm i laksha 9 kg...ups...![]()
Majo daj bre odgovaraj...mora Lea da se smiri...vidish da se sva trese...Lea_RBD:Ok, ali Majooooooooooooooo javljaj se covece i napisi kako si ti napisala! hehehe, ja sam skoro od svih niza, a tek laksa xD Ali nema veze, meni odgovara, savrseno!
Rekla sam vec Anji, nije vazna fizicka odraslostNatasha :))):Majo daj bre odgovaraj...mora Lea da se smiri...vidish da se sva trese...
E Lea sad je i fazon da te zovem welika kad si niza od mene...luv ya!!!![]()