Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece Roberta.Bice Selina!Mira RBD:Da li je tachno da ce u II ili III sezoni Roberta biti trudna ili tako neshto????
Kako mene nerviraju i Gaston i Esteban......Lea_RBD:Bas mi ga bilo zao, sigurna sam da je to Gaston namestio...Sad su Mia i on posvadjani, a on je sa nekom debelom krmacom![]()

Ok,pa mislim da je i Feli iz RW bila....Masin fan:Nece Roberta.Bice Selina!
A ko je pobedio u VIP VB???Ja imam twenty parfem REBELDE!Mira RBD:Kako mene nerviraju i Gaston i Esteban......![]()
Ovaj glumac shto glumi Madarijagu je bio u BB-u VIP....![]()
![]()
![]()
E postoji i REBELDE parfem (red,black energy,blue,twenty)![]()
![]()
![]()
A gde si ga kupila?fashion queen:A ko je pobedio u VIP VB???Ja imam twenty parfem REBELDE!
Blago tebi!fashion queen:
Ne znam kako se zove, neka sisata plavusaMasin fan:Da Gaston mu je smestio!A ko je ta debela rmaca?

Ame, za ovo jos nisam cula....Znaci nije tacno xD Zamisli Diego je sa SOL! On i Roberta se takmice ko ce biti predsednik necega, i bas tada Miguel ode u zatvor i Roberta izgubi publiku, i onda se on vrati, pa joj se vrati publika, pa Diego opet nesto kaze, pa je opet ostave xD Jos cu ti javiti ko ce pobeditiMira RBD:Da li je tachno da ce u II ili III sezoni Roberta biti trudna ili tako neshto????
Da...U trecoj sezoni ce Selina biti trudna sa Maxom....Da vam kazem nije on uopste losMira RBD:Ok,pa mislim da je i Feli iz RW bila....
E, znate kako sam se ovde raznezila, to je iz trece sezone, ono kad Miguel padne u komu, pa se ne seca nicega, i dodju na koncert i Anahi peva Salvame i njemu kroz glavu prolazi sve sto su njih dvoj edoziveli, i jos nek stvari, i onda izadje i pred celom publikom prizna da je Miguel uvek voleo MiuNinchu:
Onda izadju Diego i Roberta i Diego kaze kako nije jak na recima i samo kaze Volim te i poljubi je
I dodju Djovani i Lupita i kaze Djovani Lupita, ovde svi nesto....i poljubi je
Bas super epika, tu upoznaju i Hilary Duff a joj...gledala sam to!!!!Lea_RBD:E, znate kako sam se ovde raznezila, to je iz trece sezone, ono kad Miguel padne u komu, pa se ne seca nicega, i dodju na koncert i Anahi peva Salvame i njemu kroz glavu prolazi sve sto su njih dvoj edoziveli, i jos nek stvari, i onda izadje i pred celom publikom prizna da je Miguel uvek voleo MiuOnda izadju Diego i Roberta i Diego kaze kako nije jak na recima i samo kaze Volim te i poljubi je
I dodju Djovani i Lupita i kaze Djovani Lupita, ovde svi nesto....i poljubi je
Bas super epika, tu upoznaju i Hilary Duff
![]()
:-DHehehe, a kad Mia kaze Hilary Duf Znas ti si veoma lepa i imas stila, kao mozemo li biti drugarice xDNinchu:a joj...gledala sam to!!!!:-D
Ne zna se, odjednom na zurci mu se vrtelo u glavi i pao u komi, bio je na samrti...Totgeliebt:A sta se desilo sa Migelom pa je izgubio pamcenje???
e to nisam gledala!!!!!!!!!! :-(Lea_RBD:Hehehe, a kad Mia kaze Hilary Duf Znas ti si veoma lepa i imas stila, kao mozemo li biti drugarice xD
Hehehe, ja sam te epizode gledala samo na preskok, nisam cele, ali planiram,nego nemam vremena....Totgeliebt:Ja sam gledala epizodu kada mu je doktor u bolnici rekao da mu baci petaka, a on jadan promasio.... i to podosta.
Imas na you tubu...Znas kako mi je Miguel tu lep ...aaaaaaaaNinchu:e to nisam gledala!!!!!!!!!! :-(