Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Christian Chavez (Giovanni).
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je Dulce Maria (Roberta).
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Roberta.
4.Najgori lik mi je Valeria i njena sestra.
5.Najbolja pesma RBD-a mi je Lento,Rebelde,Ser O Parecer,Tu Amor..., a najgora je Te Quiero Tanto
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Dulce i Christian.A najgore peva /.
8.Najlepsa glumica u seriji mi je Anahi.
9.Najlepsi glumac u seriji mi je Alfonso.
10.Najlepshi deo serije mi je prvi njihov koncert i kraj prve sezone, a najtuzniji kada Mia i Miguel raskinu i ona mu kaze da je bila sa njim zbog opklade....

Prva je Lola, Lupitina polusestra, druga hm... zaboravih kako se zove, mislim da ce se ona druziti sa Robertom, trecu prvi put vidim, a cetvrta ne znam tacno kako se zove, ona ce biti sa Djovanijem, a ima nekog ogromnom caleta, pa ce on plasiti Djovanija, pa Djova nece smeti raskinuti sa njom xD

Lea_RBD:
Prva je Lola, Lupitina polusestra, druga hm... zaboravih kako se zove, mislim da ce se ona druziti sa Robertom, trecu prvi put vidim, a cetvrta ne znam tacno kako se zove, ona ce biti sa Djovanijem, a ima nekog ogromnom caleta, pa ce on plasiti Djovanija, pa Djova nece smeti raskinuti sa njom xD
Je l se one pojavljuju pred kraj???????????????????

Lea_RBD:

odkud ti to znaš? jel se one pojavljuju u 2. sezoni ? a kad počinje 2. sezona, oćel je uopšte prikazivati?

Ja imam drugu skracenu sezonu, malo sam gledala, a gledala sam pola trece sezone, drugu polovinu... tako da odatle to znam... Pojavljuju se u drugoj sezoni, na pocetku kao novi ucenici, i Rocco :D Trebalo bi u septembru da pocne druga sezona, ali cisto sumnjam jer nece zavrsiti prva dotle... Tako da nemam pojma da li ce se prikazivati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back