Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Pogledaj sliku iznad svog posta, to su ti glavni likovi serije Rebelde, a ujedno su i grupa RBDEnrique.:brate mili, tema od 2 i po 'iljade postova, a ja nemam pojma šta je, ili ko je rebelde...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj sliku iznad svog posta, to su ti glavni likovi serije Rebelde, a ujedno su i grupa RBDEnrique.:brate mili, tema od 2 i po 'iljade postova, a ja nemam pojma šta je, ili ko je rebelde...![]()
HVALALea_RBD:Mislim da ima na dulcemaria.org

znači serija...o.k. never mind... 8-)Lea_RBD:Pogledaj sliku iznad svog posta, to su ti glavni likovi serije Rebelde, a ujedno su i grupa RBD
RyD:Jeco svaka cast shto si ivukla onu sliku sa Anainom mamom...bash liche....tu nisam imala ali ostale su extra....![]()
Ne prodaje se nigde original... Sad cu da vidim gde mozes skinuti pesme...bdaca007:meni trebaju njihove pesme,a ne znam gde da nadjem...prodaje se kod nas neki njihov album?
Je l se one pojavljuju pred kraj???????????????????Lea_RBD:Prva je Lola, Lupitina polusestra, druga hm... zaboravih kako se zove, mislim da ce se ona druziti sa Robertom, trecu prvi put vidim, a cetvrta ne znam tacno kako se zove, ona ce biti sa Djovanijem, a ima nekog ogromnom caleta, pa ce on plasiti Djovanija, pa Djova nece smeti raskinuti sa njom xD
Lea_RBD:Prva je Lola, Lupitina polusestra, druga hm... zaboravih kako se zove, mislim da ce se ona druziti sa Robertom, trecu prvi put vidim, a cetvrta ne znam tacno kako se zove, ona ce biti sa Djovanijem, a ima nekog ogromnom caleta, pa ce on plasiti Djovanija, pa Djova nece smeti raskinuti sa njom xD
Imam sve te slike a najdraza mi je ona prva de su Any i Poncho...zar nisu sweet?Ninchu:joj, vidite ih ovde...he,he...![]()
Hmmm...ja sam ga skinula preko e mule ali moze to i opera...ali ne znam link pesama...i ne znam preko kojih sajtova mozesh da skinesh...mislim da mozesh preko www.dulcemaria.orgTotgeliebt:ljudovi,ima li gde na netu da se nadje album la familia??????????
Meni je bash lepa ova shto ce biti sa Giovannijem...i Lola a ove u sredimi i nisu neshto pogotovo ova shto ce se valjda druziti sa Robertom...Jeca91pzs:
Meni je Lola,najlepsha....RyD:Meni je bash lepa ova shto ce biti sa Giovannijem...i Lola a ove u sredimi i nisu neshto pogotovo ova shto ce se valjda druziti sa Robertom...