Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Tacno tako, koliko je samo Poncho gubio, pa je na kraju pobedio.... Ne mogu oni protiv cele Srbijevladimir05:Ali kad se saberu i SMS glasovi pobedice Any
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno tako, koliko je samo Poncho gubio, pa je na kraju pobedio.... Ne mogu oni protiv cele Srbijevladimir05:Ali kad se saberu i SMS glasovi pobedice Any
Pa postavljaj, super su slike, tu svako postavlja slike, ja trenutno ne postavljam, ja samo kad se pojave neke novije...Jeca91pzs:oćete li još slika, da se bezveze ne mučim?
Šta ovaj gore lazar baljezga?

I ja sam se razocharala kad sam to videla...ali ajd dobro...ako njoj to ne smeta nece ni nama...a naravno da su slike lepe...ja skidam sa yahoo-a...a on ima mnogo bolje slike od google-a...Mira RBD:Natasha,bash su ti lepe slike...nisam znala da dul pushi...eeee...:-(
Ali popravicemo mi to....shta je sa Leom i Marijom?? ;-)cool!Jeca91pzs:
Nesto mi dosadile pesme od RBD-a, pa ih vise ni ne slusam, samo gledam emisij i koncerte, gledala sam sinoc Cristinu, bas su mi bili coooool! Pitali su Dul i Anny da li je istina da su u svadji kao Thalia i Paulina Rubio i Dul pocne :"Naravno da nije istina..." I taman da nesto kaze kad mala Anny kaze :" Dobro, ja sam Thalia Gde si to gledala???Ja imam neku reklamu shto su smimili i tu su opushteni i pevaju....e a i meni su dosadile pesme od RBD...chekam novi album (kad izadje)...Lea_RBD:Heeeeeeeeeeeeeey mawaaaaa! Bas mi je drago da si se vratilaJa juce skoro ceo dan nisam bila jer sam stalno lezala u krevetu i slusala muziku...
Nesto mi dosadile pesme od RBD-a, pa ih vise ni ne slusam, samo gledam emisij i koncerte, gledala sam sinoc Cristinu, bas su mi bili coooool! Pitali su Dul i Anny da li je istina da su u svadji kao Thalia i Paulina Rubio i Dul pocne :"Naravno da nije istina..." I taman da nesto kaze kad mala Anny kaze :" Dobro, ja sam Thalia
" I onaj njen smeh, joj kako je preslatka... I sad pricaju o momcima i devojkama, i znas ono Dul y Poncho su bili zajedno, Anny y Ucker, May sa gitaristom i dodju do Christiana i samo cujes smeh iz publike
I on se onako smeje i kaze kako mu je drago sto smo ga podrzali i tako... Bas su opusteni i cool...
Super suRyD:Nego Lea kakve su ti slike od Anny i Dul???Meni je jakoooo lepa ona slika...gde je Anahi...a slika je crno bela...ulazi u ''best of RBD''![]()
Jesam, imam sve zive njene nastupe, a spot Shut Up And Druve?! Znas kako je cooool! U tom spotu je riba i po! Ona je no.3 na mojoj listi najlepsih zena! Devojka sa 19godina, prelepo izgleda, telo savrseno(skoro, samo da jos malo nabilduje stomak), glas...Bolji od Anahinog...RyD:welika jesi gledala spot od Rihanne ''Umbrella''???Ja ga imam...extra je...kako je ona zgodna...
Gledala sam spot na MTV-u juche....samo mi se nesvidjaju one zelene pantalone....malo su prejake boje....ali ok...spot jeste extra... :wink:Lea_RBD:Jesam, imam sve zive njene nastupe, a spot Shut Up And Druve?! Znas kako je cooool! U tom spotu je riba i po! Ona je no.3 na mojoj listi najlepsih zena! Devojka sa 19godina, prelepo izgleda, telo savrseno(skoro, samo da jos malo nabilduje stomak), glas...Bolji od Anahinog...
Jao, ja bas volim te drecave bojeRyD:Gledala sam spot na MTV-u juche....samo mi se nesvidjaju one zelene pantalone....malo su prejake boje....ali ok...spot jeste extra... :wink: