Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro ljudi!Eee kako ste mi nedostajali...pogotovo welika Lee i Marija...shta ima?Vidim da je Cristianu bio rodjusdan...jao kako su tv novele ''pochastile'' RW fanove....hahahahahaha...njihova miljenica Lu je rekla da joj je muka od RW-a...hahahahaha...a kako je taj nov br. extraaaaa.....:)

Mira RBD:
Natasha,bash su ti lepe slike...nisam znala da dul pushi...eeee...:-(
I ja sam se razocharala kad sam to videla...ali ajd dobro...ako njoj to ne smeta nece ni nama...a naravno da su slike lepe...ja skidam sa yahoo-a...a on ima mnogo bolje slike od google-a...
ljudi shta je sa ostalima...neshto se tema uspavala otkad mene nije bilo...:( Ali popravicemo mi to....shta je sa Leom i Marijom?? ;-)

Heeeeeeeeeeeeeey mawaaaaa! Bas mi je drago da si se vratila :D:D:D Ja juce skoro ceo dan nisam bila jer sam stalno lezala u krevetu i slusala muziku...:( Nesto mi dosadile pesme od RBD-a, pa ih vise ni ne slusam, samo gledam emisij i koncerte, gledala sam sinoc Cristinu, bas su mi bili coooool! Pitali su Dul i Anny da li je istina da su u svadji kao Thalia i Paulina Rubio i Dul pocne :"Naravno da nije istina..." I taman da nesto kaze kad mala Anny kaze :" Dobro, ja sam Thalia :D" I onaj njen smeh, joj kako je preslatka... I sad pricaju o momcima i devojkama, i znas ono Dul y Poncho su bili zajedno, Anny y Ucker, May sa gitaristom i dodju do Christiana i samo cujes smeh iz publike :D I on se onako smeje i kaze kako mu je drago sto smo ga podrzali i tako... Bas su opusteni i cool...

I sad za koji minut vas opet napustam idem da vidim je l' ima da se kupi ono sto ja hocu da obucem za rodjendan... Cisto sumnjam da cu to naci ovde, ali ako ne nadjem snaci cu se nekako :D

Lea_RBD:
Heeeeeeeeeeeeeey mawaaaaa! Bas mi je drago da si se vratila :D:D:D Ja juce skoro ceo dan nisam bila jer sam stalno lezala u krevetu i slusala muziku...:( Nesto mi dosadile pesme od RBD-a, pa ih vise ni ne slusam, samo gledam emisij i koncerte, gledala sam sinoc Cristinu, bas su mi bili coooool! Pitali su Dul i Anny da li je istina da su u svadji kao Thalia i Paulina Rubio i Dul pocne :"Naravno da nije istina..." I taman da nesto kaze kad mala Anny kaze :" Dobro, ja sam Thalia :D" I onaj njen smeh, joj kako je preslatka... I sad pricaju o momcima i devojkama, i znas ono Dul y Poncho su bili zajedno, Anny y Ucker, May sa gitaristom i dodju do Christiana i samo cujes smeh iz publike :D I on se onako smeje i kaze kako mu je drago sto smo ga podrzali i tako... Bas su opusteni i cool...
Gde si to gledala???Ja imam neku reklamu shto su smimili i tu su opushteni i pevaju....e a i meni su dosadile pesme od RBD...chekam novi album (kad izadje)...

Na satelitu... Meni nije dosadno, ja sam ti sad sva u Rihanni, novi cd joj je zakon :D Kako mi je devojka extra, a nervira me tema muzika, jbt, sve metalci i rockeri, Rihanna trenutni hit u SVETU, a moja tema propala, mislim stvrno...

RyD:
welika jesi gledala spot od Rihanne ''Umbrella''???Ja ga imam...extra je...kako je ona zgodna...
Jesam, imam sve zive njene nastupe, a spot Shut Up And Druve?! Znas kako je cooool! U tom spotu je riba i po! Ona je no.3 na mojoj listi najlepsih zena! Devojka sa 19godina, prelepo izgleda, telo savrseno(skoro, samo da jos malo nabilduje stomak), glas...Bolji od Anahinog...

Lea_RBD:
Jesam, imam sve zive njene nastupe, a spot Shut Up And Druve?! Znas kako je cooool! U tom spotu je riba i po! Ona je no.3 na mojoj listi najlepsih zena! Devojka sa 19godina, prelepo izgleda, telo savrseno(skoro, samo da jos malo nabilduje stomak), glas...Bolji od Anahinog...
Gledala sam spot na MTV-u juche....samo mi se nesvidjaju one zelene pantalone....malo su prejake boje....ali ok...spot jeste extra... :wink:

RyD:
Gledala sam spot na MTV-u juche....samo mi se nesvidjaju one zelene pantalone....malo su prejake boje....ali ok...spot jeste extra... :wink:
Jao, ja bas volim te drecave boje :D Meni je cool, kad joj je nova frizura bez sisaka, i kad ima onaj plavi(bas plavi, ne kao zuto nego plavo)... Je l' ti mala znas da sam se ja slicno osisala? Isto kao paz, jedna strana duza, jedna kraca :D I za rodjendan planiram da se obucem kao ona u Umbrelli na kraju, onako onaj topic, srebrna kravata(sumnjam da cu naci), kao neke crne farmerice i srebrna rukavica(i to cu malo sutra naci...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back