Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On ce glumiti Rocco-a, u trecoj sezoni ce biti sa Vico, a inace je pevac i jakooooooooo lepo pevaNinchu:joj,kako je sladak,jedva cekam da vidim shta ce da glumi u seriji...![]()
Slusaj, nemojte da pisete Bravo-u, jer uskoro kada se izaberu dvojnici RBD-a u TV Novelama, izaci ce novine samo o RBD... Tako da...Glupo je, a i sumnjam da ce ga objaviti (Bravo special), jer i oni verovatno znaju za TV Novele...Pa naravno da je Ponchito pobedi, mislim kako da neki tamo teletabis pobedi?! Sreca, pa bebe ne znaju da koriste mob niti kompjuter, naravno da bi oni za teletabisa glasalivladimir05:Jel ste videli Bravo i BG? Pobedio je najlepsi medju najlepsima.Moj Ponchito.U BG-u ima intervju sa njim i on kaze da je u dobrim odnosima sa Dul.piteli ga zasto nije priznao da je sa Any u vezi a on kaze da se o nekim stvarima ne prica u javnosti.Znaci bili su zajedno......Ima i poster Luisana i bas je slatka.....U Bravou ima poster RW-a i nije los.jeste videli na 43 strani da neka seljanka -seljak kaze de su srebje RW i RBD serija.......jel hocete da saljemo mail bravou i predlozimo da objavi bravo specijal koji ce izlaziti 1 mesecno i pisace sve o RBD i imati postere.Mozda nas poslusaju i naprave neki bravo special rebelde.sta kazete??????

San-1:Moja sestra studira u istom koledzu gde je ta serija snimljena ili se jos snima kako hocete!!!!!1

)Ne znam kada ce biti proglasenje.... Stvarno ce bii cele novine o RBD, bar su tako najavili...Mira RBD:Lea kada ce biti proglashenje RBD-dvojnika?????Stvarno ce cele novine biti o RBD???????extraaa.....
Hehehe...Nemam pojma, nadam se da si gledalaMira RBD:Super...:-)Koja ce danas biti epizoda po redu???????
E jbg....Mira RBD:Ne radi miHappy TV,ne mogu da gledam seriju.....grrrrrrrrrrrrrrrr.....![]()
![]()
![]()
Ovako, Roberta je rekla Teu da bira izmedju nje i Lohije i Teo je izabrao nju, i onda je ona umesto Tea poslala Diega na sastanak sa Lohijom, i onda je Diego zvao Robertu i kad mu je ona rekla da ode odatle on nije poslusao i ostao je i onda ga je Lohija uhvatila i vezala i kao malo tukla, a Paola je pricala Roberti o Leonu, ali joj nije htela reci tacno zasto je u losim odnosima sa Leonom... Mia,Miguel,Franco,Valerija,Alma i Karlo su bili na nekoj jahti, onda je Franko rekao kao da je Alma sa Karlom samo zbog para i onda ga je Alma gurnula u vodu da bi povukao rec... Mia je ispitivala Miguela za njegovog tatu, pa se ovaj iznervirao i otisao kao da bude sam, kasnije joj se izvinio zbog takvog ponasanja i obecao joj da ce se promeniti...i tako...Mira RBD:Shta se desilo u seriji??????
I ju, sto me podseti na mene! Mislim ovo za Dulce...Meni je isto prvo Dul bila najbolja, jer sam ih videla na nekoj dodeli nagrada i ona mi je ono odmah zapala za oko, ali uvek sam govorila kako je Anahi zgodnija...I ja ti pogledam Tour Generacion i previse zagotivim Anahi... Hehehe...vladimir05:1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Poncho
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je do sada je bila dulce ali pocela sam vise da gotivim Any
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Roberta Pardi i Miguel
4.Najgori lik mi je Gaston
5.Najbolja pesma RBD-a mi je Algun Dia, a najgora je Otro dia...
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Anahi,Chris i Poncho
7.A najgore peva %
8.Najlepsa glumica u seriji mi je Dulce Maria
9.Najlepsi glumac u seriji mi je Poncho
10.Najlepshi deo serije su mi desavanja u Kanadi,Rodjendan Mie i Roberte, a najtuzniji sve sa AyA ali najvise kada Any sazna migelovu tajnu i kada na kraju serije Migel zeli da ode.....
Hehehe, ja ti ozbiljno kazem... Dulce sam odmah zavolela, znas ono kao simpaticna crvenokosa... Onda nisam mogla da podnesem Christiana, zvala sam ga skakavac i odmah sam rekla da je gay, Lupita mi je licila na onu PeregrinuMira RBD:Hvala Lea...Ne mogu da verujem da si prvo vishe volela Dulce....