Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako, kad udjes na sajt, vuces dole, a izmedju ti pisu novosti, imas gde da skines slike, video, i skroz dole imas brdo brojeva sve jedno za drugim, e tu trazi...Razumela? Ako nisi reci, kad se vratim za sat-dva vremena probacu ja da ti nadjem, jednu pa ti ces onda vec skontati za druge ok?voodoo_girl_90:e Lea sad izvini shto te malo gnjavim u vezi la familije ali gde da udjem tachno ...ako mozesh da mi malo pojasnish gde su te stranice
Pa kad teta Lea nije bila tu par danaanahi- rbd:ljudi zasto niko nista ne pise? :-(
Tomas/Teo....???
Pa, svasta je biloNinchu:ola,ljudi!!!!!!evo i mene napokon.....e nisam gledala seriju 10 dana,aj neka mi neko preprica vazne detalje iz serije?????please!!!!kissss
Lea_RBD:Pa, svasta je biloRoberta se vratila iz Spanije i zatekla Diega sa Paulom. Onda je Mia saznala da joj je mama bila *****, pa je onda pobegla iz skol, od kuce, i otisla kod Alme,i tamo je Roberta otkrila, pa se nadrkala na mamu jer ju je izdala, onda su se MyM smuvali, pa je Miguel raskinuo sa Hulijetom, a Mia nikako ne moze sa Djovom... i tako.. Da, Pilar misli da je trudna...[/QUOT
HVALA!!!!!! :-D
Hehehe, ovo je malo bolesno za smrt... Nemoj previse da se zanosis i stvaras sebi plaktonsku ljubav, to nije zdravo, ovo ti govorim, ne da bih te povredila ili ti ne znam ni ja sta, nego da se probudis i dodjes na zemlju...vladimir05:O....opet je....dugo sam razmisljala i shvatila da ima glumac koga volim vise od Dul a to je moj Poncho...obozavam ga sreca moja mavena... :razz: :razz:
promenicu nick cim nadjem njegovu mavu slicicu ako imate neku posaljite.Dobrodosli svi novi 8-) 8-)
Posetite forum o rebelde i RW super je samo sto je nov
http://rbdyrw.logu2.com/
i dodjite na http://rebelde4ever.hot-me.com to je o rebelde
uskoro cu napraviti jedan o Ponchu mozda sa anahi a mozda i ne....Lea,Miro,marija,Kristina,Majo, i svi novi i stari koje sam zaboravila pozzzzzzzz i veliki beso.jako sam srecna otkrila sam pravu ljubav Poncha...na zalost nikad necemo biti zajedno u zivotu ali kad umre sahranicu se pored njega da bar budemo zajedno u smrti