Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vladimir05:
Jel ste videli Bravo i BG? Pobedio je najlepsi medju najlepsima.Moj Ponchito.U BG-u ima intervju sa njim i on kaze da je u dobrim odnosima sa Dul.piteli ga zasto nije priznao da je sa Any u vezi a on kaze da se o nekim stvarima ne prica u javnosti.Znaci bili su zajedno......Ima i poster Luisana i bas je slatka.....U Bravou ima poster RW-a i nije los.jeste videli na 43 strani da neka seljanka -seljak kaze de su srebje RW i RBD serija.......jel hocete da saljemo mail bravou i predlozimo da objavi bravo specijal koji ce izlaziti 1 mesecno i pisace sve o RBD i imati postere.Mozda nas poslusaju i naprave neki bravo special rebelde.sta kazete??????
Slusaj, nemojte da pisete Bravo-u, jer uskoro kada se izaberu dvojnici RBD-a u TV Novelama, izaci ce novine samo o RBD... Tako da...Glupo je, a i sumnjam da ce ga objaviti (Bravo special), jer i oni verovatno znaju za TV Novele...Pa naravno da je Ponchito pobedi, mislim kako da neki tamo teletabis pobedi?! Sreca, pa bebe ne znaju da koriste mob niti kompjuter, naravno da bi oni za teletabisa glasali :lol:

E,evo me opet kuci.......Doshla sam oko 5....:-)

Smislila sam neshto za nas-neka svako dopuni ovo !!!!
1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je ____________________________________.
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je _____________________________________.
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je _____________________________________.
4.Najgori lik mi je ______________________________________________.
5.Najbolja pesma RBD-a mi je _______________________________, a najgora je __________________________.
6.U grupi RBD po meni najbolje peva ______________________________________________.
7.A najgore peva ______________________________________________________.
8.Najlepsa glumica u seriji mi je ___________________________________.
9.Najlepsi glumac u seriji mi je________________________________________-.
10.Najlepshi deo serije mi je ____________________________________________-, a najtuzniji ______________________________________.

P.S.Pitanja se dopunjuju bez mnoooogo obrazlaganja i odnose se samo na prvu sezonu.(ne pishu se scene (ili delovi serije,-10. pitanje) koje josh nisu prikazivane i glumci koji se josh nisu pojavili (8.,9. pitanje),pitanja su napisana u jednini,ali mogu se dopuniti sa vishe pojmova.....Svako pishe svoje mishljenje i nema raspravljanja ako su mishljenja drugacija....Ako neko smisli josh neko pitanje koga ovde nema neka ga slobodno napishe..,

1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Chtistofer Uckerman
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je Dulce Maria
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Roberta Pardo
4.Najgori lik mi je Esteban,Gaston
5.Najbolja pesma RBD-a mi je Fuego,Fuera,Quiero Poder, a najgora je Tras de mi
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Dulce i Christian
7.A najgore peva Anahi.
8.Najlepsa glumica u seriji mi je Dulce Maria
9.Najlepsi glumac u seriji mi je Poncho
10.Najlepshi deo serije mi je odlazak u Kanadu,M&R rodjendanska zurka,poslednje epizode prve sezone, a najtuznijih ima vishe...Jedan od njih je kada Dijego place zato shto je Roberta pristala da bude Simonova devojka...Plakao je k`o kisha ( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Lusiana Lopilato za Tv Novele:Novine lazu da sam u svadji sa Camilom da bi obezbedili jache naslovne strane svojim chasopisima..Pa nismo mi kao Anahi i Dulce...
---Pa,naravno da niste....To mozete samo da sanjate!----
U novom BRAVO-u nema nishta o RBD (osim dela postera)...:-(....

1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Poncho.
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je Anahi.
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Mia Colucci.
4.Najgori lik mi je Esteban.
5.Najbolja pesma RBD-a mi je Salvame, Feliz Cumpleanos,Asy Soy Yo,Este Corazon,ima ih jos dosta, a najgora je Cuando El Amor Se Acaba.
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Anahi i Cristian.
7.A najgore peva Poncho.
8.Najlepsa glumica u seriji mi je Anahi.
9.Najlepsi glumac u seriji mi je Poncho.
10.Najlepshi deo serije mi je sve sa MyM, a najtuzniji sve lose sto se desava MyM.

1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Miguel-Poncho
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Roberta
4.Najgori lik mi je Valerija
5.Najbolja pesma RBD-a mi je El amor no fallara, a najgora je .....(nemam).......
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Dulce
7.A najgore peva Christopher
8.Najlepsa glumica u seriji mi je Roberta
9.Najlepsi glumac u seriji mi je Miguel
10.Najlepshi deo serije mi je kada su RBD imali prvi koncert-, a najtuzniji kada su se Miguel i Mia onako rastali...ne znam kako da objasnim...bilo je onako kao usporen snimak...

1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Poncho
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je do sada je bila dulce ali pocela sam vise da gotivim Any
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Roberta Pardi i Miguel
4.Najgori lik mi je Gaston
5.Najbolja pesma RBD-a mi je Algun Dia, a najgora je Otro dia...
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Anahi,Chris i Poncho
7.A najgore peva %
10.Najlepshi deo serije su mi desavanja u Kanadi,Rodjendan Mie i Roberte, a najtuzniji sve sa AyA ali najvise kada Any sazna migelovu tajnu i kada na kraju serije Migel zeli da ode.....

Mira RBD:
Shta se desilo u seriji??????
Ovako, Roberta je rekla Teu da bira izmedju nje i Lohije i Teo je izabrao nju, i onda je ona umesto Tea poslala Diega na sastanak sa Lohijom, i onda je Diego zvao Robertu i kad mu je ona rekla da ode odatle on nije poslusao i ostao je i onda ga je Lohija uhvatila i vezala i kao malo tukla, a Paola je pricala Roberti o Leonu, ali joj nije htela reci tacno zasto je u losim odnosima sa Leonom... Mia,Miguel,Franco,Valerija,Alma i Karlo su bili na nekoj jahti, onda je Franko rekao kao da je Alma sa Karlom samo zbog para i onda ga je Alma gurnula u vodu da bi povukao rec... Mia je ispitivala Miguela za njegovog tatu, pa se ovaj iznervirao i otisao kao da bude sam, kasnije joj se izvinio zbog takvog ponasanja i obecao joj da ce se promeniti...i tako...

vladimir05:
1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Poncho
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je do sada je bila dulce ali pocela sam vise da gotivim Any
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je Roberta Pardi i Miguel
4.Najgori lik mi je Gaston
5.Najbolja pesma RBD-a mi je Algun Dia, a najgora je Otro dia...
6.U grupi RBD po meni najbolje peva Anahi,Chris i Poncho
7.A najgore peva %
10.Najlepshi deo serije su mi desavanja u Kanadi,Rodjendan Mie i Roberte, a najtuzniji sve sa AyA ali najvise kada Any sazna migelovu tajnu i kada na kraju serije Migel zeli da ode.....
I ju, sto me podseti na mene! Mislim ovo za Dulce...Meni je isto prvo Dul bila najbolja, jer sam ih videla na nekoj dodeli nagrada i ona mi je ono odmah zapala za oko, ali uvek sam govorila kako je Anahi zgodnija...I ja ti pogledam Tour Generacion i previse zagotivim Anahi... Hehehe...

Mira RBD:
Hvala Lea...Ne mogu da verujem da si prvo vishe volela Dulce....
Hehehe, ja ti ozbiljno kazem... Dulce sam odmah zavolela, znas ono kao simpaticna crvenokosa... Onda nisam mogla da podnesem Christiana, zvala sam ga skakavac i odmah sam rekla da je gay, Lupita mi je licila na onu Peregrinu :D Diego mi je bio odvratan, onako zalizan i debeo, Poncho uvek najlepsi, a Anahi...Stomak kad sam joj videla, kako je extra gradjena, odmah sam to pomislila, ali mi je bila ruzna...ufff, ali glas andjeoski... I tako... Onda sam gledala seriju, Roberta loodacha, odmah mi se svidela uloga, pa sam se svadjala a drugaricom kojoj je bila lepsa i bolja Anahi(inace ja i ona imamo skoro isti ukus, pa je njoj bilo cudno kako ja ne volim Anahi), ja njoj govorim kako ti Anahi moze biti lepsa, vidi kako je ruzna, a Dulce tako slatka...bla bla... I kad sam pogledala koncert, kad sam skontala onaj njen osmeh, oci, oblik lica, ma sve sve, zagotivila sam je nenormalno...

mene zanima da li vi hocete da se mi bunimo jer druga sezona ide od septembra a nema reprize ko nema happy ceo dan i onda propusticemo mnogo pa da treazimo da stave reprizu lko pre rano ujutru u sedam ali neka bude.hocete li

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back