Girl_Butterfly
Početnik
- Poruka
- 39
o kakvom je glasanju rec?anahi- rbd:mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o kakvom je glasanju rec?anahi- rbd:mislis?
Girl_Butterfly:o kakvom je glasanju rec?
Ma 100%, oni bi visili ceo dan na kompu samo da neko njihov pobedi... Meni ne pada na pamet da sedim ceo dan u kuci po ovoj vrucincini...xDanahi- rbd:mislis?
Lea_RBD:E necuE anahi-rbd kako se zoves?
GrAsiaS amigaLea_RBD:Ja sam gledala RBD La Famili-u do neke 9 epizode... Mozes skinuti na dulcemaria.org Da, Fabiola je Ponchova devojka, a Axel Anahin decko, ali ispali je negde u 7.-8. epizodi xD Ali mislim da ce se pomiriti, imam sve epizode ali me je mrsko gledati xD
koliko ima epizoda cela serija?The Duchess:ko je wama odvratniji? gaston ili esteban?
I nisamanahi- rbd:Dobro nemoj...![]()
Zovem se Kristina... Sto?
Pitam samo ovako, da znam s kim imam posla xDNema na cemuvoodoo_girl_90:GrAsiaS amigakoliko ima epizoda cela serija?
Esteban, zato sto je Gaston Luhanin tutor i u trecoj sezoni se zavole, mislim on ga zavoli kao tatu, pa on dozivi saobracajnu nesrecu i umre...The Duchess:ko je wama odvratniji? gaston ili esteban?

e a ja sam sad na dulcemara.org i ne mogu da nadjem gde su epizode...lil' help?Lea_RBD:Nema na cemuIma 13 epizoda, ali postoje dve verzije poslednje epizode, tako da ima 14 xD

ti si gledala 3. sezonu? ja sam samo prvu. luhan ce da pogine?Lea_RBD:Esteban, zato sto je Gaston Luhanin tutor i u trecoj sezoni se zavole, mislim on ga zavoli kao tatu, pa on dozivi saobracajnu nesrecu i umre...![]()
Pa imas onako dole brojeva i brojeva, e tu su negdevoodoo_girl_90:e a ja sam sad na dulcemara.org i ne mogu da nadjem gde su epizode...lil' help?![]()
Ne, Gaston, a Franko i Alma ce usvojiti LuhanThe Duchess:ti si gledala 3. sezonu? ja sam samo prvu. luhan ce da pogine?