Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Dobrodosla, ali nemoj da ides na njihovu temu, jer smo ih se jedva otarasili!Super_Girl:sorry, kada sam pravila nisam videla. oprastas mi, anahi? ja obozavam rbd a ne one rw sto izgledaju kao teletabisi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodosla, ali nemoj da ides na njihovu temu, jer smo ih se jedva otarasili!Super_Girl:sorry, kada sam pravila nisam videla. oprastas mi, anahi? ja obozavam rbd a ne one rw sto izgledaju kao teletabisi!

Nema na cemu... Lepo se provedi!!!!! ByeeeeeeMira RBD:Lea hvala ti puuuuuuuuuuuuuunoooo za prevod!!!!!!!
Inache,ja idem sutra na more,tako da vam vishe necu pisati dok se ne vratim (moozda vecheras,malo kasnije)....Danas mi neshto nije radio Happy-bash u vreme Buntovnika tako da nisam gledala danas seriju-a necu ni u narednih 11 dana...-Za to reme se nemojte svadjati sa "nedokaznim" RW fanovima i redovno glasajte za Ponchita-pa necemo vadja dozvoliti da Tinki-Vinki pobedi???:-)
Weeeeeelika PoOooZzZZzChiNa za Mariju,Natashu,Leu,Tanju...ali i za anahi_rbd,super_girl,rimu,voodoo_girl_90,dulce`s boyfriend-a,N`aix-a,dulce mariu &co....KisSSssSsyc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Welcome, svako ko voli RBD ovde je dobrodosao... Ima dve zato sto se jedna nova devojcica zeznula, nije videla da vec ima ova tema, ali naravno sve joj je oprostenoGirl_Butterfly:hi! ja sam ovde nova i nadam se da cete me prihvatiti jer zaista obozavam RBD! videla sam ovde jos jednu temu. zasto ima 2?
Joj, ni ja nisam gledala...Ja sam sad sva u drugoj sezoniMira RBD:Ljudi shta je bilo juche u Buntovnicima???
Mira RBD:Svaki RW fan glasa za Benju po 100000000000000x...E pa i mi mi cemo tako....Ali kad se saberu i SMS glasovi-PONCHO IS THE BEST!!!!:-)
Roberta, Miguel, Luhan i Mia. Diego me nervira, kao i Giovanni. pesma? nuestro amour. meni je uzasno sto je christian chavez gey!!!!!!!!Mira RBD:Ja josh malo idem ali sam stigla da dodjem malo- jer sam se kooonaaaachno spakovala!!!!:-)Hvala,anahi_rbd!
Girl_Butterfly,drago mi je shto si doshla...Pa,dobrodoshla!!!!Mi prihvatamo sve RBD&Rebelde fanove!Koji si ti omiljeni glumci i likovi u seriji???A omiljena pesma???PoZzZZ