Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lea hvala ti puuuuuuuuuuuuuunoooo za prevod!!!!!!!

Inache,ja idem sutra na more,tako da vam vishe necu pisati dok se ne vratim (moozda vecheras,malo kasnije)....Danas mi neshto nije radio Happy-bash u vreme Buntovnika tako da nisam gledala danas seriju-a necu ni u narednih 11 dana...-Za to reme se nemojte svadjati sa "nedokaznim" RW fanovima i redovno glasajte za Ponchita-pa necemo vadja dozvoliti da Tinki-Vinki pobedi???:-)
Weeeeeelika PoOooZzZZzChiNa za Mariju,Natashu,Leu,Tanju...ali i za anahi_rbd,super_girl,rimu,voodoo_girl_90,dulce`s boyfriend-a,N`aix-a,dulce mariu &co....KisSSssSsyc
:) :) :) :) :) :)

Mira RBD:
Lea hvala ti puuuuuuuuuuuuuunoooo za prevod!!!!!!!

Inache,ja idem sutra na more,tako da vam vishe necu pisati dok se ne vratim (moozda vecheras,malo kasnije)....Danas mi neshto nije radio Happy-bash u vreme Buntovnika tako da nisam gledala danas seriju-a necu ni u narednih 11 dana...-Za to reme se nemojte svadjati sa "nedokaznim" RW fanovima i redovno glasajte za Ponchita-pa necemo vadja dozvoliti da Tinki-Vinki pobedi???:-)
Weeeeeelika PoOooZzZZzChiNa za Mariju,Natashu,Leu,Tanju...ali i za anahi_rbd,super_girl,rimu,voodoo_girl_90,dulce`s boyfriend-a,N`aix-a,dulce mariu &co....KisSSssSsyc
:) :) :) :) :) :)
Nema na cemu... Lepo se provedi!!!!! Byeeeeee

E da vas pitam da li je neko gledao rbd la famila?
gde mogu da skinem cele epizode i ko su ona fabiola,axel..?mislim znam da su u seriji kao ponchova dev i any-in decko ali nisu u stvarnosti...zar ne?on je tad bio sa tupavom klaudijom...

Ja sam gledala RBD La Famili-u do neke 9 epizode... Mozes skinuti na dulcemaria.org Da, Fabiola je Ponchova devojka, a Axel Anahin decko, ali ispali je negde u 7.-8. epizodi xD Ali mislim da ce se pomiriti, imam sve epizode ali me je mrsko gledati xD

Hahahahahahahahahahahahaha kako sam se samo ismejala, jeste kojim slucajem otisli na tabi-temu?!?! Uglavnom, super girl nesto napisala, dva posta, a 50 cent napisao kao smirite se malo, imate svoju temu, tamo pisite, jadnik se utripovao, jedna od nas pisala tamo, a on sad kao izvodi kao da smo svi otisli i pisali, nesto kao kad oni pisu ovde xDxDxDxD Mogu misliti koliko je cekao trenutak da neko tamo nesto napise xD Omg, ima svacega ...

evo nekih slicica.......................

Prilozi

• rebelde couples.jpg
    rebelde couples.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 23
  • RBD!.jpg
    RBD!.jpg
    70,3 KB · Pregleda: 5
  • New stylig of RBD.jpg
    New stylig of RBD.jpg
    79,9 KB · Pregleda: 3
  • rebelde team.jpg
    rebelde team.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 23
  • RBD.jpg
    RBD.jpg
    50,4 KB · Pregleda: 4
Girl_Butterfly:
hi! ja sam ovde nova i nadam se da cete me prihvatiti jer zaista obozavam RBD! videla sam ovde jos jednu temu. zasto ima 2?
Welcome, svako ko voli RBD ovde je dobrodosao... Ima dve zato sto se jedna nova devojcica zeznula, nije videla da vec ima ova tema, ali naravno sve joj je oprosteno

Ja josh malo idem ali sam stigla da dodjem malo- jer sam se kooonaaaachno spakovala!!!!:-)Hvala,anahi_rbd!
Girl_Butterfly,drago mi je shto si doshla...Pa,dobrodoshla!!!!Mi prihvatamo sve RBD&Rebelde fanove!Koji si ti omiljeni glumci i likovi u seriji???A omiljena pesma???PoZzZZ

tj. bilo je onaj protest, valjda ono oko estebana kad je se potukao sa hose luhan i ono kad je djovani uzeo one novine i video da mia ima clanak o njenoj majci, i ne znam sta je jos bilo... i da esteban saznao da je pilar kao trudna...

ajoooooooooooooooooooooooooooooj, ne mogu da verujem da onaj rapalj, sta rapalj, RAPALJCINA vodi...... ajooooooj...
:mad: :mad: :mad: :shock: :evil: :evil: :| :| :twisted:
znaci ja ne znam sta je sa ovim ljudima... jesu svi coravi ili sta? omg......
:mad: :mad: :mad: :shock: :evil: :evil: :| :| :twisted:

Mira RBD:
Ja josh malo idem ali sam stigla da dodjem malo- jer sam se kooonaaaachno spakovala!!!!:-)Hvala,anahi_rbd!
Girl_Butterfly,drago mi je shto si doshla...Pa,dobrodoshla!!!!Mi prihvatamo sve RBD&Rebelde fanove!Koji si ti omiljeni glumci i likovi u seriji???A omiljena pesma???PoZzZZ
Roberta, Miguel, Luhan i Mia. Diego me nervira, kao i Giovanni. pesma? nuestro amour. meni je uzasno sto je christian chavez gey!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back