Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tanja hvala! Evo ja sad dosla iz setnje, i da vidim sta ima novo, i evo jos crkavam tvome postu, onom delu o blagoslovu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Bas si looda(u pozitivnom smislu) i nedostajes nam dok nisi ovde!
Marija vas je sve puuuuuuuno pozdravila! Evo malopre mi je poslala poruku da verovatno nece svracati neko vreme na forum, mozda nekad udje da vidi sta ima...
E prijatelji, znate sta? Ne znate...:D Ali cu da vam kazem, od danas,pa nadalje, ne komentrisite glupe komentare onih koji ne vole RBD, ako vas neko vredja ili vredja nase idole nemojte da mu odgovarate, nemojte uopste to komentarisati, kao da ne postoji! Znam da ste vi pametni i da cete vi to ispostovati, a ja nemam vremena ceo zivot njima da govorim da ne pisu ovde...Vazi?
Evo svi ponovite za mnom ovu zakletvu i postanite deo naseg klana, naseg kluba obozavaoca RBD-a :
Temo nasa koja si na krstarici,
Neka se pise ovde,
Neka se postavljaju slike,
Kako i na svetu tako i na krsti,
Postove nase pametne prikazi ovde
I oprosti nam za sve glupe komentare
Kao sto mi oprastamo fanovima Teletabisa!
RBD!
U ime AnnyDul, MayPoncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD! :D

Neka se pise ovde,
RBD!
U ime Anny,Dul, May,Poncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD!

evo Lee zakljinjem se...:lol:

RyD:
uf iznervirala sam se...neshto mi sporo skida ovaj jedan snimak...mamicu mu jarecu...hehehe...:lol:8-)
:D:D:D:D:D Neka neka, ojacaj na zivce, za fanove Teletabisa ce ti trebati, jer su toliko ne razumni da ih nikad oterati odavde necemo :D:D:D:D Ali mi imamo zakletvu, kojom ponistavamo svaku njihovu rec, tj. post

Ja mislim da dugo nisam postavljala slicice, evo par novijih...Za pocetak jedna lepa foto-montaza :D:D:D

Ala me nervira Cristian sto je promenio ovu boju, meni se bas svidja :(

Ala je Ucker skratio kosu!

Kako su mi extra ove slike!

Ljudi, ne mogu vam opisati koliko mi je extra ova slika, malopre sam je videla, upada u krug mojih omiljenih!

Sta mislite o ovaj traumadi?

Mayte se ofarbala u plavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lea evo i ja ...
Neka se pise ovde,
RBD!
U ime AnnyDul, MayPoncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD

xexexe :smile:

E ovako, jeste da je 7:42 ali ja putujem u 9... dosla sam da napisem svoj zadnji post u narednih 20 dana... i da vam kazem da mene zaboravite... lol... salim se... pozzzzzzzzzz i kisssssss za sveeeeeeeeeeeee... :) :( :) :D :P :)

Neka se pise ovde,
RBD!
U ime AnnyDul, MayPoncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD!

Lea_RBD:
Au, ko je to? Hoces me upoznati sa njom ? :D:D:D:D
Da hocu...bice mi zadovoljstvo da te upoznam sa Leom Jevtic...koja je bila na polumaturi obuchena ao ''buntovnica'' i koja je najveci fan Anahi koju ja znam...ona je jedna otkachena devojka koja je danas u NS-u (ili ce biti) i koja ne odustaje tako lako od svoje zamisli...a da i nacrtala je perfektno Lion Kinga dok je josh ishla u VIII-3 da bi se naredne generacije uchile shta znachi dobro nacrtati neshto.... 8-)
A da ja cu naj verovatnije putovati naveche pa mozda budemo stigle da se vidimo... :razz: 8-) Kad mi brat donese kartu za bus videcu kad putujem pa cu ti javiti da li mozemo da se vidimo....luv ya! :lol: :lol: :lol:

rebelde:
Lea evo i ja ...
Neka se pise ovde,
RBD!
U ime AnnyDul, MayPoncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD

xexexe :smile:

E ovako, jeste da je 7:42 ali ja putujem u 9... dosla sam da napisem svoj zadnji post u narednih 20 dana... i da vam kazem da mene zaboravite... lol... salim se... pozzzzzzzzzz i kisssssss za sveeeeeeeeeeeee... :) :( :) :D :P :)
Zzzzzzzzzzzzpppppppooooooooooooooooo i tebi...... :lol:

rebelde:
Pozzzzzzzzzzzzzzzz i za tebe!!!!!!
Extra su Lea slike!!!!Na kom sajtu si ih nashla? ? ?
Jel moze vishe puta da se glasa na BRAVO anaketu? ? ?

Mira RBD:
moze...valjda na svakih pola sata ili sat imash pravo da josh jednom glasash...to rade ovi sa RW teme pa zao uvek RW vodi ali mi smo poshteni pa glasamo 1 ili 2 :) ali dzabe im je shto sada vode jer kada se saberu sms glasovi uvek RBD (u ovom sluchaju samo Poncho) pobrdjuje....:D

Pobedice Poncho,100%,a ne onaj Benja....Tanja,a ko je napisao da je Dulce debela? ? ?? ? ?
Oni iz BRAVO-a samo Poncha vole i njega i slikaju a od Anny samo 2 slike...Od Dulce 1 :cry: :cry: :cry: .....c c c c c c c c.......
Jel danas izlazi Bravo-girl,poshto ima intervju sa Ponchitom!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

RyD:
Da hocu...bice mi zadovoljstvo da te upoznam sa Leom Jevtic...koja je bila na polumaturi obuchena ao ''buntovnica'' i koja je najveci fan Anahi koju ja znam...ona je jedna otkachena devojka koja je danas u NS-u (ili ce biti) i koja ne odustaje tako lako od svoje zamisli...a da i nacrtala je perfektno Lion Kinga dok je josh ishla u VIII-3 da bi se naredne generacije uchile shta znachi dobro nacrtati neshto.... 8-)
A da ja cu naj verovatnije putovati naveche pa mozda budemo stigle da se vidimo... :razz: 8-) Kad mi brat donese kartu za bus videcu kad putujem pa cu ti javiti da li mozemo da se vidimo....luv ya! :lol: :lol: :lol:
Awwww, hvala ti sto ne nahvali 8-) Ali znas sta ima novo?! Ipak idem sutra.... Jer drugarica radi, pa ne moze ostati celo vece s nama, pa sutradan nece moci raditi, a u nedelju ne radi tako da....jbg... Na koliko dana ides? eee koje sraaaaaaaaaaaaaaaanje, ala me nervira ovaj moj baksuzluk!

Mira RBD:
Pozzzzzzzzzzzzzzzz i za tebe!!!!!!
Extra su Lea slike!!!!Na kom sajtu si ih nashla? ? ?
Pa ja to skinem sa sveta, ili mi drugarica posalje tako neke nove... Ono se nije Mayte ofarbala ja se malo salila! Napravili su i Anahi, ovako kao s crvenom kosom...Steta sto nisu napravili i Dulce sa plavom kosom.... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back