Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas si looda(u pozitivnom smislu) i nedostajes nam dok nisi ovde!
Glasala sam...ali Benja vodi....pitam se ko je glasao za njega...neko ko nema ochi...pa ne vidi ili nema mozak pa.... 8-)Lea_RBD:http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=207
Prijatelji, glasajte, ne moram reci za koga...Pametni ste, shvaticete![]()
hehehehehe...pa znash shta...imam uchiteljicu koju zovem welika Lee... 8-)Lea_RBD:Ma znam ja da si ti pametna, nisi dzabe moja mawaaaaaa honey!
Au, ko je to? Hoces me upoznati sa njom ?RyD:hehehehehe...pa znash shta...imam uchiteljicu koju zovem welika Lee... 8-)
RyD:uf iznervirala sam se...neshto mi sporo skida ovaj jedan snimak...mamicu mu jarecu...hehehe...8-)

Da hocu...bice mi zadovoljstvo da te upoznam sa Leom Jevtic...koja je bila na polumaturi obuchena ao ''buntovnica'' i koja je najveci fan Anahi koju ja znam...ona je jedna otkachena devojka koja je danas u NS-u (ili ce biti) i koja ne odustaje tako lako od svoje zamisli...a da i nacrtala je perfektno Lion Kinga dok je josh ishla u VIII-3 da bi se naredne generacije uchile shta znachi dobro nacrtati neshto.... 8-)Lea_RBD:Au, ko je to? Hoces me upoznati sa njom ?![]()

Zzzzzzzzzzzzpppppppooooooooooooooooo i tebi......rebelde:Lea evo i ja ...
Temo nasa koja si na krstarici,
Neka se pise ovde,
Neka se postavljaju slike,
Kako i na svetu tako i na krsti,
Postove nase pametne prikazi ovde
I oprosti nam za sve glupe komentare
Kao sto mi oprastamo fanovima Teletabisa!
RBD!
U ime AnnyDul, MayPoncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD
xexexe :smile:
E ovako, jeste da je 7:42 ali ja putujem u 9... dosla sam da napisem svoj zadnji post u narednih 20 dana... i da vam kazem da mene zaboravite... lol... salim se... pozzzzzzzzzz i kisssssss za sveeeeeeeeeeeee...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pozzzzzzzzzzzzzzzz i za tebe!!!!!!rebelde:E ovako, jeste da je 7:42 ali ja putujem u 9... dosla sam da napisem svoj zadnji post u narednih 20 dana... i da vam kazem da mene zaboravite... lol... salim se... pozzzzzzzzzz i kisssssss za sveeeeeeeeeeeee...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moze...valjda na svakih pola sata ili sat imash pravo da josh jednom glasash...to rade ovi sa RW teme pa zao uvek RW vodi ali mi smo poshteni pa glasamo 1 ili 2Mira RBD:Jel moze vishe puta da se glasa na BRAVO anaketu? ? ?
ali dzabe im je shto sada vode jer kada se saberu sms glasovi uvek RBD (u ovom sluchaju samo Poncho) pobrdjuje....Awwww, hvala ti sto ne nahvali 8-) Ali znas sta ima novo?! Ipak idem sutra.... Jer drugarica radi, pa ne moze ostati celo vece s nama, pa sutradan nece moci raditi, a u nedelju ne radi tako da....jbg... Na koliko dana ides? eee koje sraaaaaaaaaaaaaaaanje, ala me nervira ovaj moj baksuzluk!RyD:Da hocu...bice mi zadovoljstvo da te upoznam sa Leom Jevtic...koja je bila na polumaturi obuchena ao ''buntovnica'' i koja je najveci fan Anahi koju ja znam...ona je jedna otkachena devojka koja je danas u NS-u (ili ce biti) i koja ne odustaje tako lako od svoje zamisli...a da i nacrtala je perfektno Lion Kinga dok je josh ishla u VIII-3 da bi se naredne generacije uchile shta znachi dobro nacrtati neshto.... 8-)
A da ja cu naj verovatnije putovati naveche pa mozda budemo stigle da se vidimo... :razz: 8-) Kad mi brat donese kartu za bus videcu kad putujem pa cu ti javiti da li mozemo da se vidimo....luv ya!![]()
![]()
![]()
Pa ja to skinem sa sveta, ili mi drugarica posalje tako neke nove... Ono se nije Mayte ofarbala ja se malo salila! Napravili su i Anahi, ovako kao s crvenom kosom...Steta sto nisu napravili i Dulce sa plavom kosom....Mira RBD:Pozzzzzzzzzzzzzzzz i za tebe!!!!!!
Extra su Lea slike!!!!Na kom sajtu si ih nashla? ? ?
Jel moze vishe puta da se glasa na BRAVO anaketu? ? ?