Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi moji evo stigla sam da napisem jos jedan post (nadam se da cu jos jedan uspeti) ... Natasa kako mi je drago si se vratila :) ... Lea ce doci danas...
Natasa,ja cu danas ceo dan biti na MSN-u pa ti kad dodjes samo me cimni na mob. ... pozzz

i u Bravo-girlu-u intervju sa Pochom Moj zivot-moja stvar!....
P.S. u BRAVO anketi je grupa RBD pobedila sa 76% gesova,a sada je anketa-Ko je veci frajer-Benja ili Poncho!!!!
Kako glupo pitanje..Pa zna se-PONCHO je!!!!
:) :) :)

N'aix:
@RyD "fanovi RW-a i RBD-a su odavno zakopali ratne sekire"!

Ova recenica mi se svidja,mada sam ja fan i RW i RBD-a(malo vise RW,ali dobro!)!:) :) :) :) :)
Ti si fan i RBD-a i RW-a?????Uuuu...ti to mene malo pravish budalom?Pa ako si fan i jedne i druge serije shto izvredja onoliko Anahi,Dulce Mariu i CO.?A i nekoliko postova nize si rekla da ti RBD nije interesantan....tako da....kasno je sada za vadjenje....jer posle RBD-a ti treba jedno veliko hladjenje..... :lol: :lol: :lol: opet sam se utripovala u stihove pesama,,, :? :)

rebelde:
Ljudi moji evo stigla sam da napisem jos jedan post (nadam se da cu jos jedan uspeti) ... Natasa kako mi je drago si se vratila :) ... Lea ce doci danas...
Natasa,ja cu danas ceo dan biti na MSN-u pa ti kad dodjes samo me cimni na mob. ... pozzz
Marija meni se MSN bio spucao....mislim zakucao...pa nisqam mogla da odem tamo....:(
A sutra idem kod sestre u BiH.Pa jedino ako te veceras uhvatim....;)

Teta Lea se vratila i da vam reknem koju o svemu ovome...
Ustvari prvo pozdrav za sve sve sve sve fanove RBD-a, koji su uglavnom na ovoj temi, ne lutaju po nekim ostalima, i ne vredjaju na tim temama.... Natasha, honey, ni sutra se necemo videti :cry: Marija veliki poz, a msn mi se stalno zapucava....
E ovako, ako mi vredjamo RW, mi ih vredjamo ovde, na nasoj temi, a ne na vasoj, ako ste toliko utripovani i iznervirani zbog svega toga( :lol: uvek su mi smesi kad se nerviraju zbog gluposti,ukusa :lol: ) onda vi lepo idite na temu RW i vredjajte RBD do mile volje, niko vam nista nece reci! Mi ne zalazimo u te krajeve, ili da se nadovezem na N'aix, navijam za partizan i naravno da ne bih nikad na utakmici sedela na severu, isto vam dodje i ovo, ako ne volite RBD, ako ih mrzite, zasto dolazite na ovu temu, zasto je unistavate glupim i nebuloznim komentarima, da li smo mi ikada vredjali RW NA VASOJ TEMI ?!?! Svako ima svoj ukus, photoshop ih je sve lepo doradio i dodao sta fali, pa nam izgledaju savrseni, ali vidite nekome i ne izgledaju, zato ne treba raspravljati o ukusima! Ne mogu da verujem da nemate ni trunku mozga sto se toga tice, majko mila, Mia je pametnija od vas :D:D:D:D:D Sve u svemu, poenta vam dodje : FANOVI RW-a NE ZALAZITE U OVE KRAJEVE!!!!!! Sto bi gatita rekla da je ovde SHU-SHU ! :lol: mame mi, postacu filozof :lol::lol::lol:
E ljudi, novi BRAVO je extraaaaaaa, skoro najbolji do sada, intervju i slike RBD-a, posteri od Rihanne i Ane Ivanovic , ali moram kupiti jos jedan, da zalepim i Anu i Rihannu, jer mi je Rihanna omiljena pevacica, Ana teniserka i skroz sam zaludjena njima! Jeste videli na onoj slici gde je Anahi : PREDIVNA ANAHI U TOUR BUSU i ono : ANAHI ZRACI I DAJE POSEBAN PECAT PESMI "SALVAME" !!!!! AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bas su me obradovali ovi Bravo-vci :D:D:D:D:D

RW fan:
Ja uopshte ne pochinjem swadju,nego sam chitala proshle postowe i widela kakwe ste gluposti pisali o RW,pa rekox ako wi tako mozete da pishete mogu i ja da napishem par rechi!!!
To sve si mogla napisati na temi RW i niko ti ne bi zamerio, razumes? Znaci sad niko nema lepo misljenje o tebi, znaju da pucas na gluposti i da se svadjas o ukusima sto je skroooooooooooooooooooooooooooz, izvini na izrazu, glupo i nenormalno ! Pored tebe sam saznala da sam mentalno obolela i da sam slepa, ameee, pa lepo! Znam znam... Sad ces reci kako te briga sta drugi misle, prosipaces fore koje prosipa Robert/Marizza i bices faca, ali znas i sama da nije tako, uopste nije lepo kada ti neko kaze da mu se ne svidjas, ma ko on bio... Nadam se da me nisi pogresno razumela, nemam nista protiv tebe, znam da si u sustini dobra osoba, ali nisu svi kao ja i neko ce ti jednom lepo odbrusiti na takve glupe komentare da vise neces ni pisnuti, opet kazem, ne misli da sam ja takva ili da te ja sad mrzim ili ne znam ni ja sta... Pozz, ali please drzi se teme RW!

Miro, Natasha, Marija, svaka vam cast, uspele ste da odbranite obraz po nhama najbolje serije na svetu , naravno, Rebelde!!! :lo:
E N'aix, svidja mi se kako razmisljas, ali bwate, one podatke mozes da stavis u ..... znas vec gde... Nemam pojma za te sajtove officialne, kao i mnogi fanovi koji NEMAJU INTRENET, jesi nekada razmisljao/la da postoje i oni?! Pa vecina poznanika/fanova uopste ne zalaze na internet zbog serija, neki ni ne idu na internet, razumes? Ja isto mozda prestanem da zalazim na ovakve forume, gde ljubomorni samo dolaze i vredjaju, kao ne znaima ih Rebelde, sta onda kog vraga rade ovde??????

Ja znam mnogo njih koji obozaaaaaavaju REBELDE i RBD,a nemaju pristup internetu...Tako da...
Bash lepo sto BRAVO pishe o RBD,bio je pre intervju sa Anahi,sa Dulce,Chrisom..Pa ono -Caskanje sa buntovnicima-...Poster RBD pre nekoliko brojeva i Ponchov.A sada i giga-poster i RBD na turneji...extra je....
I Lea ne bi mi bili pravi fanovi da ne odbranimo RBD od RW fanova koji ih malo-malo pa napadaju -poneki-..... :) :) :) :) :) :)

Neka RW fanovi na svojim temama pishu sta god hoce,ali ovde ne...Da li mi dolazimo na njihovu temu?????ne..Onda neka ne dolaze ni oni na nashu.....
Al ja i dalje ne mogu da prestanem da se chudim za ono -Roberta ni do kolena Marizzi,i ono Anahi izgleda kao baba...Strashno!!!! :roll: :roll: :roll:

Jel ste videli onu fotku gde se patao -uneredio- u busu..A Pocho kaze-To donosi srecu..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E Lea svaka ti cast koliko si ispisala...
evo me jos koji minut sa vama... samaram se pa dosla da vidim sta radite...
A sutra moram kupiti i Bravo i Bravo girl... :) U pravu si Lea, i mene su iznenadili sad kad sam procitala ovde o Rihanni i Ani... a posebno o RBD!!!

Mira RBD:
Neka RW fanovi na svojim temama pishu sta god hoce,ali ovde ne...Da li mi dolazimo na njihovu temu?????ne..Onda neka ne dolaze ni oni na nashu.....
Al ja i dalje ne mogu da prestanem da se chudim za ono -Roberta ni do kolena Marizzi,i ono Anahi izgleda kao baba...Strashno!!!! :roll: :roll: :roll:

Jel ste videli onu fotku gde se patao -uneredio- u busu..A Pocho kaze-To donosi srecu..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma gde bwe Miro, to je istina, Roberta ni do kolena Marizzi i Anahi izgleda kao baba, nego znas mi smo mentalno poremecene i slepi smo, pa ne primetimo...Steta, to izgleda neka epidemija, kad pola sveta pati od poremecaja kao mi....:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E, a sigurno to pise neko ko najvise voli Poncha, jesi skontala kako ima najvise slika s Ponchom, 5 cini mi se, zatim 3 na kojima je Anahi, jedna sa Dulce, jedna sa May i Uckerom, a ni jedna sa Cristianom! cccccc.... Ali dobro, vazno da ima ona velika sa svima, bas kao poster! :D:D:D
Ame, jesi skontala kako se sad lepo slazemo, ali stvarno, ne mogu da verujem da smo se ono jednom svadjale... Ma nema veze, poremecene smo!! :D:D:D:D:D:D

marya:
Nije njima lako... :-?
Isposhtuj sve koji su te zamolili da ne ostavljash svoje pre svega povrshne komentare...Izvini a zashto im nije lako??ako kazesh da nikada nisi obozavala neku seriju....lazesh...100%....tako da...mnogo nas voli ovu ekipu....tako da nemoj ostavljati svoje povrshne komentare da bi eto ostvarila vishe postova...a ako si fan RW-a idi na tu temu i prichaj shta hocesh niko ti nishta nece reci sa ove teme...samo nas poshtedi....glupih komentara... :lol: :lol: :lol: :lol:
@Lea bash je glupo shto bash sutra idem....ali prekosutra nece biti bus za BiH pa moram sutra da idem...shit....e a nas dve i Mira bi trebale da studiramo filozofiju (kada budemo welikeee :lol: ) jer smo bash filozofi... :D :D :D

a da Marija i Lea srecan put!marija lepooooo se provedi na Zlatiboru (valjda idesh tamo,zaboravila sam gde idesh :-?)...a welikaaaaaaaa Lee pa tebi zelim lood provod u NS-u shto se podrazumeva....hehehe.... :lol: :lol: :lol: :lol:

@ Naix sorry pomeshala sam te sa Rw fan-om...pa sam rekla da me pravish ludom i glupom,sorry ali ja i dalje stojim iza svojih reci koje se ova put odnose na RW fan...definitivno treba biti jako,jako,jako _____ da bi tako izvredjao ekipu koja je ovde obozavana...a Naix josh jednom sorry...ne mislim da si losha osoba....

RyD:
Tanja nick moze da se menja...samo treba da poshaljesh p.p. sa molbom za novi nick administratoru i on ce ti kad se pojavi promeniti nick...;)

A ko je admin?I kad ce se pojaviti???
E sad cu da se raspisem.
Kao prvo Natasa DOBRODOSLA.ja sam na moru i jako sam besna a neki na ovom forumu su odgovorni za to.Svi debili koji se prave pametni neka znaju da sve mogu da mi kazu sem da vredjaju moju Dul,Any,Poncha,Polita,Chrisa i Maite.A to kao da mi vredjamo teletabise imamo prava jer je ovo tema RBD koja nam daje pravo da govorimo o RW sta god vam padne na pamet.MOJA DUL DEBELA....Pogledaj sebe pa zamoli boga da nekad izgledas kao ona.....to bi za tebe bio blagoslov nemam pojma kako ti izgledas ali da si kao Dul ili Anny sada bi bila poznata zvezda.I ja volim RW ali kada mi neko dira RBD spremna sam na sve....A ti ako nisi spremna na kritike o RW nemoj ovde da se pojavljujes jer ce toga biti kolikop mi budemo Hteli.Vidim koliko su RW gledaniji kad im tema ima 20tak stranica......LUZERI

Poseban Pozz za Miru,Leu Natasu i Mariju.......

vladimir05:
A ko je admin?I kad ce se pojaviti???
E sad cu da se raspisem.
Kao prvo Natasa DOBRODOSLA.ja sam na moru i jako sam besna a neki na ovom forumu su odgovorni za to.Svi debili koji se prave pametni neka znaju da sve mogu da mi kazu sem da vredjaju moju Dul,Any,Poncha,Polita,Chrisa i Maite.A to kao da mi vredjamo teletabise imamo prava jer je ovo tema RBD koja nam daje pravo da govorimo o RW sta god vam padne na pamet.MOJA DUL DEBELA....Pogledaj sebe pa zamoli boga da nekad izgledas kao ona.....to bi za tebe bio blagoslov nemam pojma kako ti izgledas ali da si kao Dul ili Anny sada bi bila poznata zvezda.I ja volim RW ali kada mi neko dira RBD spremna sam na sve....A ti ako nisi spremna na kritike o RW nemoj ovde da se pojavljujes jer ce toga biti kolikop mi budemo Hteli.Vidim koliko su RW gledaniji kad im tema ima 20tak stranica......LUZERI

Poseban Pozz za Miru,Leu Natasu i Mariju.......
PozZzzZ i tebi.....i nemoj da se svadjash...yebe ti se za neke komentare....sorry za izraz...na pochetku svakog podforuma imash temu koja se zove'dobrodoshli na forum "televizija'' ili ''humor'' ili ''muzika'' itd. i uglavnom je to otvorio Administrator....pa Administrator mu je nick i zanimanje...on je napravio ovaj forum...pa njemu na p.p. poshalji molbu za novi nick a on ce ti kad dodje promeniti nick i eto. 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back