Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RW fan:
Ma stwarno...sad da prekinemo sa swadjom,a dok wi wredjate nas swe je ok!Taj ko kaze da je RBD bolja serija od RW werowatno ima nekim mentalnix problema ili je slep!!!RBD je bedna kopija RW...Kapiram da wi wolite RBD,ali shta onda wredjate nas...Razumem da wam je kriwo shto Rw ima 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 puta bolje.LEPSHE i talentowanije glumce,ali nema smisla da tako lazete sebe,a i ostale...Mislim Anahi lepsha od luisane...Ma dajte!Ima facu kao baba od 60 godina,a tek shto ima 30 kg shminke na licu...A Marizza je carica za robertu,prwo shto je mnoooooooooooogo lepsha od roberte,drugo nije fuxetina kao owa...Ona Roberta je debela kao krawa,jeste da foto shop chini chuda,ali joj to izgleda nije mnogo pomoglo...
e alo... olaksaj malo... niko nije poceo svadju,naravno ti si je zapoceo... idi na svoju temu, i niko ne vredja RW...

Lea gde si ???

RW fan:
EEE zashto niko ne pishe pa nemojte se ljutiti samo sam iznela swoje mishljenje a mozemo da prichamo i o nechem drugom
ne ljutim se ja ... iznela si svoje misljenje ali si ih toliko izvredjala,da fanovi Rebelde nisu u zivotu toliko izvredjali RW... pa mislim stvarno ... i najbolje bi bilo , svako na svoju temu!
pozz

@Rw fan- danas si dosla na forum i prvo si trebela procitati koju stranicu.Pishe na 1.-oj da RW fanovi ne pishu a josh manje da vredjaju...Ako vec mozes da vredjas Anahi onda cu ti ja samo dati informaciju da je Dulce proglasena za najlepsu mladju glumicu u Mexiku...Posle Stonesa najposeceniji su koncerti RBD-a...Rebelde jeste kopija ali po meni,a sudeci i po popularnosti i broju fanova, mnogo bolja...Tako da...
Mislim Marizza bolja od Dulce...c c c c c c c...Lu od Anny....RW od R....c c c c c

Danas sam na OBN-u pokusala da gledam RW duze od 2 min.-i nisam uspela....
I postoji tema o "Otvorenim vratima" na podforumu Televizija-inache ja pratim tu seriju i super mi je...

Dobro nema veze ja sam pre neki dan probala da gledam RBD ali nishta nisam skontala nisu mi interesantni ali kad bash nemam shta da radim ja bih se dosadjiwala ceo dan nego da gledam RBD a kad sam ono vredjala bila sam strashno iznerwirana zbog toga sam se registrowala.A nisam do sad primetila temu o ''Otworenim wratima'' ko wam je omiljeni lik iz te serije meni je mala Milica ja sam ista ona tako mi bar sesta kaze ali u jednom se sigurno razlikujemo ja mrzim politiku a ona je obozawa.I molicu was da me ne citirate nije mi prijatno molim was i ne vredjajte mi wishe RW a kako se zove u seriji Anahi?Mia ili nekako drugachije uopshte ih ne pratim

RW fan:
Dobro nema veze ja sam pre neki dan probala da gledam RBD ali nishta nisam skontala nisu mi interesantni ali kad bash nemam shta da radim ja bih se dosadjiwala ceo dan nego da gledam RBD a kad sam ono vredjala bila sam strashno iznerwirana zbog toga sam se registrowala.A nisam do sad primetila temu o ''Otworenim wratima'' ko wam je omiljeni lik iz te serije meni je mala Milica ja sam ista ona tako mi bar sesta kaze ali u jednom se sigurno razlikujemo ja mrzim politiku a ona je obozawa.I molicu was da me ne citirate nije mi prijatno molim was i ne vredjajte mi wishe RW a kako se zove u seriji Anahi?Mia ili nekako drugachije uopshte ih ne pratim
Mia...

Mira RBD:
@Rw fan- danas si dosla na forum i prvo si trebela procitati koju stranicu.Pishe na 1.-oj da RW fanovi ne pishu a josh manje da vredjaju...Ako vec mozes da vredjas Anahi onda cu ti ja samo dati informaciju da je Dulce proglasena za najlepsu mladju glumicu u Mexiku...Posle Stonesa najposeceniji su koncerti RBD-a...Rebelde jeste kopija ali po meni,a sudeci i po popularnosti i broju fanova, mnogo bolja...Tako da...
Mislim Marizza bolja od Dulce...c c c c c c c...Lu od Anny....RW od R....c c c c c

RBD je popularnija samo kao grupa kao serija ne,ali ni to nije bitno..Nego zasto bi ovde postojala svadja bez razloga..Nego voli RW neko RBD i to je to..
Ja volim i Rebelde Way & Rebelde..
Vazno je da nema svadje!

Ok,nece biti vishe svadje (valjda),ali za RW fanove-RW tema,a za Rebelde fanove-Rebelde tema...
A oni koji vole obe serije&grupe neka budu na obe teme....Bez vredjanja vishe...
Odakle ti podatak da je Rebelde Way popularnija kao serija?Bila je anketa u Tv Noveli a i u BRAVO-u.U cetvrtak,kad izadje novi BRAVO videcemo rezultate ankete...(RW/R)

RW fan:
Izvini sto te sada citiram...A sto si nervozna zbog toda sto si se registrovala.???Meni je isto Milica omiljena,ali ja uopste ne podsecam na nju nego mi je bas simpaticna..I Vojkan (mali Voja :) :) :) ) je extra lik..Ali dalje o tome na "Otvorena vrata"-temi!!! :) :) :)

Mira RBD:
Ok,nece biti vishe svadje (valjda),ali za RW fanove-RW tema,a za Rebelde fanove-Rebelde tema...
A oni koji vole obe serije&grupe neka budu na obe teme....Bez vredjanja vishe...
Odakle ti podatak da je Rebelde Way popularnija kao serija?Bila je anketa u Tv Noveli a i u BRAVO-u.U cetvrtak,kad izadje novi BRAVO videcemo rezultate ankete...(RW/R)

Ne pricam u Srbiji,nego u Svetu uopste .Na primer na Official sajtu Rebeldes..To je svetska anketa,Rebelde Way ima 47,6%,Rebelde30,4% a Remix 22%! !Tu glasaju ljudi iz celog sveta,cim je Official Site !To je Official Site svih Buntovnika i Rebelde Way(Argentina),Rebelde(Mexico),Remix(India)..
Cak je Cris Morena,dobijala veliku sumu novca,jer su na njenu pricu "Rebelde Way",snimili seriju "Rebelde"!
Nema sumnje da su i jedna i druga serija fantasticne..
RBD je kao grupa veoma popularna,to dokazuje njihov koncert na MARAKANI u Brazili!!Bilo je preko 120 hiljada ljudi..Dok ErreWay jeste popularan ali ne u toj meri..Cak do ove godine nisu ni bili aktivna grupa,(od zavrsetka snimanja serije)!
Isto tako Rebelde Way je mnogo popularnija kao serija,prikazana je u 56 zemalja, i prikazuje se trenutno u jos 32,dok je Rebelde prikazana samo u Meksiku i Spaniji,a trenutno se prikazuje u nekih 20 zemalja..
Ja ne znam za vas kako mozete da se svadjate oko serija,meni su OK i jedni i drugi..
Gledam i jednu i drugu,i svcidjaju mi se..Samo bez svadje..A to sto neki kazu da jednu seriju ne mogu da gledaju vise od 2 minuta,to su price za malu decu..
Pozdrav!Nemojte se svadjati bez razloga!

obe...
ne znam vise sta,smisljajte vi... mozda mi je ovo zadnji post u narednih 20 dana... a mozda ne... ne znam,mozda sutra dodjem... sve vas pozdravljam (ipak), posebno Leu,Natasu i Tanju... :) kisss
kako cu bez vas ??? :roll:

rebelde:
obe...
ne znam vise sta,smisljajte vi... mozda mi je ovo zadnji post u narednih 20 dana... a mozda ne... ne znam,mozda sutra dodjem... sve vas pozdravljam (ipak), posebno Leu,Natasu i Tanju... :) kisss
kako cu bez vas ??? :roll:
Marijaaaaaaaaaaa pozZzZ i tebi naravno...evo ja se vratila sa mora...kako mi je bilo extra...ne mogu vam opisati....a Crnogorci su veoma zgodni...mada niko ne moze da nadmashi nashe Srbe.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo nemam slike....zaboravila sam digitalni...:(
A da veceras u Baru nastupa Tijana Dapchevic a ja je necu gledati...:(
bio je i Bojan Marovic ali je tu bilo smorno...chovek ne zna da peva uzivo...:roll:
A Neverne Bebe su pomerile svoj nastup....a ja ih obozavam...pa mi je zao shto ih nisam videle....shmrc...:cry:

A da poZzZ za Mariju,naravno weliku LEE (Lea) i sveee ostale...ali njih dve uvek moram da izdvojim....:)

RW fan:
Ma stwarno...sad da prekinemo sa swadjom,a dok wi wredjate nas swe je ok!Taj ko kaze da je RBD bolja serija od RW werowatno ima nekim mentalnix problema ili je slep!!!RBD je bedna kopija RW...Kapiram da wi wolite RBD,ali shta onda wredjate nas...Razumem da wam je kriwo shto Rw ima 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 puta bolje.LEPSHE i talentowanije glumce,ali nema smisla da tako lazete sebe,a i ostale...Mislim Anahi lepsha od luisane...Ma dajte!Ima facu kao baba od 60 godina,a tek shto ima 30 kg shminke na licu...A Marizza je carica za robertu,prwo shto je mnoooooooooooogo lepsha od roberte,drugo nije fuxetina kao owa...Ona Roberta je debela kao krawa,jeste da foto shop chini chuda,ali joj to izgleda nije mnogo pomoglo...
Hey!Ko je vredjao RW????Jeste da ja nisam bila 2 nedelje na netu...ali samo jedna stvar.....upravo ti vredjash RBD....tako da nemoj neshto da nam prichash....fanovi RW-a i RBD-a su odavno zakopali ratne sekire...samo postoje neki ''buntovnici'' (kao shto si ti) pa idu na druge teme i vredjaju...a umesto samo da iskulirash jednu rechenicu....ti j**** mamu svima ovde...i glumcima RBD-a dok RW dizesh u nebesa...oladi malo...a jbt imash 6 postova i tu neshto s*resh...sorry na izrazu ali....stvano....mi smo ovde odavno...i znamo neshto shto ti ne znash...npr. postojala je zajednichka tema (RW/RBD)...ali je nema tako da please don't come back....ja sam zavshila svoju filozofiju....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back