Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Besame sin miedo!!!
rbd200767io5.jpg

rbd200744pe0.jpg

banerplayerarc0.jpg

Mia/Roberta

Mia!
Lupita/Roberta

Majo, danas Maja Sekulic, Nina, Davor ( moj drug iz Kule) i ja idemo na bazen, ajde sa nama! Super sto nisi otisla sad ides s nama na bazen, a ne boj se za koreografiju, pohvatala sam jos par extra pokreta, e sad nisam sigurna da ce drugi to znati... I moram ti pricati sta smo sve sinoc Sekulicka i ja dozivele, aaaaaaa nikad necu zaboraviti sinocnu noc :D:D:D:D:D:D:D Videle samo najlepseg decka na planeti, neki boxer iz Spanije, amee , kako je dobar, bas je prelep, ali ja sam se zacopala u jednog crnca, aaaaaaaaaa znas kako je sladak?! Onako nizak, dobro gradjen , prelep i presladak! On je iz Engleske, tako da...:(:(:( :cry:
Aj pozzzzzzz svima!

Hey,Lea,drago mi je sto si videla te slatke momke ;) -ali ovo je ipak tema -Rebelde- ......!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
ROBERTA
Dijego/Migel (mozda je ovo vec bilo,al` nema veze... :) ...)
Pozzzyc,ljudi,idem ja...Byeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Mira RBD:
Hey,Lea,drago mi je sto si videla te slatke momke ;) -ali ovo je ipak tema -Rebelde- ......!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
ROBERTA
Dijego/Migel (mozda je ovo vec bilo,al` nema veze... :) ...)
Pozzzyc,ljudi,idem ja...Byeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Ionako je smor, zasto ne bih nesto napisala Maji, a i napisala sam gore da mi je Mia bolja, mislim ipak poruka nije samo o momcima... Ko ne zeli neka ne cita...;)

Evo me sad sam se vratila sa mora...U hotelu sam sa tetkom i mamom,kako ste vi?Lea bas je cool ako si nasla nekog ko ti se svidja...Jer ti proradio msn?Pozzic za sve.....
Registrujte se na http://rebelde4ever.hot-me.com
Iako ne volim vodu ovde je bas dobro lepo se provodim.Upoznala sam ovde jednu Nataliju iz Hrvatske ona obozava RBD rebelde bas i nezna jer se kod njih to ne prikazuje.Ima sve njihove pesme.cak smo i razmenili brojeve mob da ostanemo u kontaktu,a i ako RBD bude dolazio u BG kao sto je i ona cula...da se nadjemo pred koncert.....nadam se ako zaista bude koncert da cu se upoznati i sa vama....Ovde je prelepo......POZZ IZ BUDVE

vladimir05:
Evo me sad sam se vratila sa mora...U hotelu sam sa tetkom i mamom,kako ste vi?Lea bas je cool ako si nasla nekog ko ti se svidja...Jer ti proradio msn?Pozzic za sve.....
Iako ne volim vodu ovde je bas dobro lepo se provodim.Upoznala sam ovde jednu Nataliju iz Hrvatske ona obozava RBD rebelde bas i nezna jer se kod njih to ne prikazuje.Ima sve njihove pesme.cak smo i razmenili brojeve mob da ostanemo u kontaktu,a i ako RBD bude dolazio u BG kao sto je i ona cula...da se nadjemo pred koncert.....nadam se ako zaista bude koncert da cu se upoznati i sa vama....Ovde je prelepo......POZZ IZ BUDVE
Pa i nije bas cool, vise ga ni necu videti nikad... :(
E bas super sto ti je lepo bilo! Ja sam se pre tri sata vratila sa bazena, izgorela sam, imam lepu crvenu boju, znas kako je super?! :lol: Mrtva sam umorna, a jos moram da se istusiram, smrdim na hlor!
POZZ SA BAZENA IZ SOMBORA !!!!!

super su slike evo ja sad uhvatila malo vremena da vam pisem.Sta se radi kod vas?
Miro ti se bas zagrejala da postavljas slike????Aj postavi neku i od Poncha i Chrisa a ja cu kasnije da postavim jos

vladimir05:
pozzz Tanja... :D
Lea i ja sam sva izgorela , nisi jedina ...

Cao!Pozdrav svima!Znate vec da ja volim i Rebelde i Rebelde Way.Pa bih vas nesto zamolio!
Neki lik je na temi Rebelde Way postavio neke linkove za peticije za dovodjenje ErreWay-a u Srbiju,ja sam se potpisao,a ako neko hoce od vas da se potpise,neka se potpise.Znaci svaki potpis.Hvala unapred!

I molim vas nemojte davati nikakve komentare na ovu molbu,da ne bi bilo nekih prepirki ovde!

REBELDE & REBELDE WAY THE BEST!:)

He, he, he....ne mogu da verujem da sam 2003 bila ofarbana u crveno....Bas sam gotivila Marizzu....
Jel znate, vi fanovi...zasto su napravili obicne Rebelde, kad je postojala RW serija...??

N'aix:
Cao!Pozdrav svima!Znate vec da ja volim i Rebelde i Rebelde Way.Pa bih vas nesto zamolio!
Neki lik je na temi Rebelde Way postavio neke linkove za peticije za dovodjenje ErreWay-a u Srbiju,ja sam se potpisao,a ako neko hoce od vas da se potpise,neka se potpise.Znaci svaki potpis.Hvala unapred!

I molim vas nemojte davati nikakve komentare na ovu molbu,da ne bi bilo nekih prepirki ovde!

REBELDE & REBELDE WAY THE BEST!:)
Znam da fanovima mnogo znaci da ErreWay dodje u Srbiju,ali necu se potpisati...Prvo neka dodje RBD,pa onda sve ostalo....Onda moze i EW...A na spisku gradova koje ce RBD posetiti,nema BG-a,mada se neki fanovi "kunu" po forumima da vec imaju karte,pa cak i da znaju u kom hotelu ce biti RBD tokom boravka u Srbiji...neki se tripuju i da ce doci u hotel da intervjuisu Dulce...

RBD FOREVER!!!!!!!!
@katy:ja ne znam zasto je napravljena Rebelde,samo znam koliko je boja od Rebelde Way!!!!!!Kao i koliko je RBD uspesniji i bolji od EW!!!

Mira RBD:
RBD FOREVER!!!!!!!!
@katy:ja ne znam zasto je napravljena Rebelde,samo znam koliko je boja od Rebelde Way!!!!!!Kao i koliko je RBD uspesniji i bolji od EW!!!

To je tvoje razmisljanje.Neki sasvim drugacije misle.I bolje se ne raspravljati oko toga..
To je isto kao da neko navija za Partizan,neko za Zvezdu..
Ovako svako neka komentarise svoju seriju(onu koju voli),a o onoj drugoj nista ne pricati,ni lepo ni ruzno!

N'aix:
To je tvoje razmisljanje.Neki sasvim drugacije misle.I bolje se ne raspravljati oko toga..
To je isto kao da neko navija za Partizan,neko za Zvezdu..
Ovako svako neka komentarise svoju seriju(onu koju voli),a o onoj drugoj nista ne pricati,ni lepo ni ruzno!
Necemo vise da pricamo o tome ...

Ma stwarno...sad da prekinemo sa swadjom,a dok wi wredjate nas swe je ok!Taj ko kaze da je RBD bolja serija od RW werowatno ima nekim mentalnix problema ili je slep!!!RBD je bedna kopija RW...Kapiram da wi wolite RBD,ali shta onda wredjate nas...Razumem da wam je kriwo shto Rw ima 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 puta bolje.LEPSHE i talentowanije glumce,ali nema smisla da tako lazete sebe,a i ostale...Mislim Anahi lepsha od luisane...Ma dajte!Ima facu kao baba od 60 godina,a tek shto ima 30 kg shminke na licu...A Marizza je carica za robertu,prwo shto je mnoooooooooooogo lepsha od roberte,drugo nije fuxetina kao owa...Ona Roberta je debela kao krawa,jeste da foto shop chini chuda,ali joj to izgleda nije mnogo pomoglo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back