Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ionako je smor, zasto ne bih nesto napisala Maji, a i napisala sam gore da mi je Mia bolja, mislim ipak poruka nije samo o momcima... Ko ne zeli neka ne cita...Mira RBD:Hey,Lea,drago mi je sto si videla te slatke momke-ali ovo je ipak tema -Rebelde- ......!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ROBERTA
Dijego/Migel (mozda je ovo vec bilo,al` nema veze......)
Pozzzyc,ljudi,idem ja...Byeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vraca se valjda 19. , ali nisam sigurna, mozda i 18....rebelde:Miguel
Lea, jel znas kad se vraca Natasa ??? Ja idem 20. jula , ne znam da li cemo se cuti ..![]()
Pa i nije bas cool, vise ga ni necu videti nikad...vladimir05:Evo me sad sam se vratila sa mora...U hotelu sam sa tetkom i mamom,kako ste vi?Lea bas je cool ako si nasla nekog ko ti se svidja...Jer ti proradio msn?Pozzic za sve.....
Registrujte se na http://rebelde4ever.hot-me.com
Iako ne volim vodu ovde je bas dobro lepo se provodim.Upoznala sam ovde jednu Nataliju iz Hrvatske ona obozava RBD rebelde bas i nezna jer se kod njih to ne prikazuje.Ima sve njihove pesme.cak smo i razmenili brojeve mob da ostanemo u kontaktu,a i ako RBD bude dolazio u BG kao sto je i ona cula...da se nadjemo pred koncert.....nadam se ako zaista bude koncert da cu se upoznati i sa vama....Ovde je prelepo......POZZ IZ BUDVE

Mrtva sam umorna, a jos moram da se istusiram, smrdim na hlor! pozzz Tanja...vladimir05:Evo me sad sam se vratila sa mora...U hotelu sam sa tetkom i mamom,kako ste vi?Lea bas je cool ako si nasla nekog ko ti se svidja...Jer ti proradio msn?Pozzic za sve.....
Registrujte se na http://rebelde4ever.hot-me.com
Iako ne volim vodu ovde je bas dobro lepo se provodim.Upoznala sam ovde jednu Nataliju iz Hrvatske ona obozava RBD rebelde bas i nezna jer se kod njih to ne prikazuje.Ima sve njihove pesme.cak smo i razmenili brojeve mob da ostanemo u kontaktu,a i ako RBD bude dolazio u BG kao sto je i ona cula...da se nadjemo pred koncert.....nadam se ako zaista bude koncert da cu se upoznati i sa vama....Ovde je prelepo......POZZ IZ BUDVE

Ne znamo i ne znanima nas... a sto se toga tice Rebelde je bolja ...katy:He, he, he....ne mogu da verujem da sam 2003 bila ofarbana u crveno....Bas sam gotivila Marizzu....
Jel znate, vi fanovi...zasto su napravili obicne Rebelde, kad je postojala RW serija...??
katy:He, he, he....ne mogu da verujem da sam 2003 bila ofarbana u crveno....Bas sam gotivila Marizzu....
Jel znate, vi fanovi...zasto su napravili obicne Rebelde, kad je postojala RW serija...??
Znam da fanovima mnogo znaci da ErreWay dodje u Srbiju,ali necu se potpisati...Prvo neka dodje RBD,pa onda sve ostalo....Onda moze i EW...A na spisku gradova koje ce RBD posetiti,nema BG-a,mada se neki fanovi "kunu" po forumima da vec imaju karte,pa cak i da znaju u kom hotelu ce biti RBD tokom boravka u Srbiji...neki se tripuju i da ce doci u hotel da intervjuisu Dulce...N'aix:Cao!Pozdrav svima!Znate vec da ja volim i Rebelde i Rebelde Way.Pa bih vas nesto zamolio!
Neki lik je na temi Rebelde Way postavio neke linkove za peticije za dovodjenje ErreWay-a u Srbiju,ja sam se potpisao,a ako neko hoce od vas da se potpise,neka se potpise.Znaci svaki potpis.Hvala unapred!
I molim vas nemojte davati nikakve komentare na ovu molbu,da ne bi bilo nekih prepirki ovde!
REBELDE & REBELDE WAY THE BEST!![]()
Mira RBD:RBD FOREVER!!!!!!!!
@katy:ja ne znam zasto je napravljena Rebelde,samo znam koliko je boja od Rebelde Way!!!!!!Kao i koliko je RBD uspesniji i bolji od EW!!!
Necemo vise da pricamo o tome ...N'aix:To je tvoje razmisljanje.Neki sasvim drugacije misle.I bolje se ne raspravljati oko toga..
To je isto kao da neko navija za Partizan,neko za Zvezdu..
Ovako svako neka komentarise svoju seriju(onu koju voli),a o onoj drugoj nista ne pricati,ni lepo ni ruzno!