Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da to nije Dulce....Gotovo sam sigurna...Pogledajte samo oci,kod ove devojcice su zelene,a Dul ima smedje,zatim usta....ova devojcica ima usta kao Angelina Jolie,a Dulce ima mala usta....Nije to Dulce,definitivno...Mira RBD:LJudi jel ovo neko zezanje ili je ovo stvarno Dulce kao mala......katastrofa......:-(

nemam pojma...to mi je drugarica poslala...valjda je ona...ali pogledaj njene ochi...na toj slici su pplave...a ona ima smedje ochi...ne verujem da je to ona...mozda...Mira RBD:LJudi jel ovo neko zezanje ili je ovo stvarno Dulce kao mala......katastrofa......:-(
To kazu samo oni koji su ljubomorni....I koji ocigledno nemaju oci....vladimir05:Super su vam slike.I posle kazu da Anahi nije lepa...
SLAZEM SE...E NE MOGU VISHE DA POSTUJEM...IDEM KOD DRUGARICE...BYE...Lea_RBD:To kazu samo oni koji su ljubomorni....I koji ocigledno nemaju oci....
Ma kakvi.....To je neki iz USA ili iz Mexica.....Ma ko zna....vladimir05:Jel je izlazio taj poster u bravo-u? :grin: :grin: :grin: :grin:
imala je kracu kosu...moguce je da je nadogradila...ali friz joj je extra...vladimir05:Jer joj to perika?Posto znam da je imala kratku kosu.![]()
![]()
![]()
Dobro Lea pa mushko je...bolje da ima dlakave noge nego da izgleda kao pederko....Lea_RBD:Ala Poncho ima dlakave noge.....![]()
![]()
![]()

hehehe...naravno....vladimir05:Slazem se
:rolleyes:ako saznash neshto vishe javi nam...bilo bi super kada bi imali Srpsku verziju Buntovnika ali to je praktichno nemoguce...a ne verujem da ce buti daljih svadja...50 cent:Samo nesto da kazem...
Ove godine se snima Americka verzija "Buntovnika"-"The Rebel",sigurno ce biti extra..
Tako da ce uskoro sigurno nastati i treca grupa fanova..![]()
![]()
![]()
Bice jes vise svadje..
Salim se!![]()
Hehehee....Moze srpska verzija,kod mene u skoli ima njih koji ne bi ni morali da glumje,jer su vec takvi.....Npr. Celina,Vico,Sol...RyD:ako saznash neshto vishe javi nam...bilo bi super kada bi imali Srpsku verziju Buntovnika ali to je praktichno nemoguce...a ne verujem da ce buti daljih svadja...
teta Lea...pa...organizuj se napravi ti srpsku verziju...Lea_RBD:Hehehee....Moze srpska verzija,kod mene u skoli ima njih koji ne bi ni morali da glumje,jer su vec takvi.....Npr. Celina,Vico,Sol...
Sacekaj da postanem poznata....RyD:teta Lea...pa...organizuj se napravi ti srpsku verziju...![]()