Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lea_RBD:
Pa mozda i postoji takav decko,ali ovde kod nas je tesko napredovati...Ali npr.mali Milan Stankovic iz Zvezda Granda extra izgleda(dobro nije bas zgodan) i dobro peva...Ali i u tom dobrom ima malo zla,sto ti dodje da ne zna da igra kao M.A.M. i nema takvo telo....
niko nije savrshen...ali ''mali'' Milan stvarno dobro peva... :D :D :D

RyD:
A ti Lea za koga si ti rodjena???Ja bih rekla ROBERTU...iako vishe volish Anahi tj.Miu...Majo shta si ti???
Ja sam...hm...mislim svi znaju koliko sam ja Fancy,ali ujedno i otkacena,pa sam ja neka mesavina :lol: :lol: :lol: ...ma...neka ti kaze Maja,kako bi me ona opisala,a Maja....ja mislim da je ona isto jako fancy,otkacena je...ona je neka mesavina Mie i Roberte...Ali nije kao Mia ono da joj je moda najvaznija....

Lea_RBD:
Ja sam...hm...mislim svi znaju koliko sam ja Fancy,ali ujedno i otkacena,pa sam ja neka mesavina :lol: :lol: :lol: ...ma...neka ti kaze Maja,kako bi me ona opisala,a Maja....ja mislim da je ona isto jako fancy,otkacena je...ona je neka mesavina Mie i Roberte...Ali nije kao Mia ono da joj je moda najvaznija....
pa svi znamo da si fancy...za maju ne znam jer je ne poznajem tako dobro...ali ajd...
Lea ja bih rekla da si ti loodacha u pozitivnom smislu a uopshte nije bitno na koga nas podsecash iz REBELDE jer ne treba da ''lichish'' na nekog...jednostavno budi svoja...ocekujem tvoju sliku pos;le maturske...da vidim kako cesh se obuci jer si nam prichala..pa...i naravno kada se budesh ofarbala u plavo...como Avril... :D :D :D

RyD:
pa svi znamo da si fancy...za maju ne znam jer je ne poznajem tako dobro...ali ajd...
Lea ja bih rekla da si ti loodacha u pozitivnom smislu a uopshte nije bitno na koga nas podsecash iz REBELDE jer ne treba da ''lichish'' na nekog...jednostavno budi svoja...ocekujem tvoju sliku pos;le maturske...da vidim kako cesh se obuci jer si nam prichala..pa...i naravno kada se budesh ofarbala u plavo...como Avril... :D :D :D
Ja to fancy kazem iz fazona..Ja imam neki svoj stil...Ja ga zovem FANCY! :lol:
A za slike vazi....pa cete da vidite kakva sam buntovnica... :-D
Naravno da sam sva svoja...To mogu potvrditi svi koji me znaju...

normal0012ro5.jpg

Ja sam mislila da ste ozbiljni.A sto se tice sale prica se da smo ja i moje drugarice najotkacenije.Nije nas briga sta ko misli.Prave buntovnice.Jer vam se svidja novi avatar?

ju, ja se izvinjavam sto ne odg, malo sam istrazivala forum, da vidim kakvih tema jos ima....:) Lea je vec rekla kako se zove grupa, nema potrebe da ponavljam, bas lepo zvuci, ha ??? Pa, mozda mesavina Mie, Roberte sto Leic kaze, i da i Silvie iz UPA. hehe

vladimir05:
Ja sam mislila da ste ozbiljni.A sto se tice sale prica se da smo ja i moje drugarice najotkacenije.Nije nas briga sta ko misli.Prave buntovnice.Jer vam se svidja novi avatar?
Hehehehehe......Mi ozbiljni....hehehehe....Ljudi,stigla nam je jos jedna duhovita BUNTOVNICA....Stvarno svaka cast...Ja mislim da si nas sve lepo nasmejala.... :lol:
Mislim da i takav avatar ima neko....Ali nisam sigurna....

ju, ja se izvinjavam sto ne odg, malo sam istrazivala forum, da vidim kakvih tema jos ima....:) Lea je vec rekla kako se zove grupa, nema potrebe da ponavljam, bas lepo zvuci, ha ??? Pa, mozda mesavina Mie, Roberte sto Leic kaze, i da i Silvie iz UPA. hehe

Maja_RBD:
Pa gde ode s msn-a.... :cry: :cry: :cry: ....Sta cu ja bez tebe....

Lea_RBD:
Hehehehehe......Mi ozbiljni....hehehehe....Ljudi,stigla nam je jos jedna duhovita BUNTOVNICA....Stvarno svaka cast...Ja mislim da si nas sve lepo nasmejala.... :lol:
Mislim da i takav avatar ima neko....Ali nisam sigurna....
Mira_RBD je imala takav...evo josh nekih od Dulce shto niko nije imao...

e a sada malo slichice...ako sam dobro shvatila...ovo je Dulce kao mala (?)...

Dulce

Ucker

Dulce y Ucker...sweet... :-D :-D :-D

a stvarno si neshto promashila ako mislish da smo mi ozbiljni...ovde niko nije ozbiljan... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back