Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Nadogradila je kosu i stvarno joj super stoji,mada se meni vise svidjala sa pazom....vladimir05:Jer joj to perika?Posto znam da je imala kratku kosu.![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadogradila je kosu i stvarno joj super stoji,mada se meni vise svidjala sa pazom....vladimir05:Jer joj to perika?Posto znam da je imala kratku kosu.![]()
![]()
![]()
Maite sve vishe lichi na ''plastichnu devojku''...meni je ona bila najlepsha jer je bila najprirodnija...ali sada posle silikona i nadogradnje kose pitam se shta je sledece...mada frizura je super...Lea_RBD:Nadogradila je kosu i stvarno joj super stoji,mada se meni vise svidjala sa pazom....
ne znam...bash glupo shto ne mozesh da promenish nick...a ja mislila da mozesh...vladimir05:A gde su ostali? :-P :-P :-P
Oki...recicemo ti...vladimir05:Ocu.Vi samo recite ako je isti.Nije mi tesko da promenim.
ja idem u shkolu sada...c c c c...a mislim da i teta Lea takodje...sorry...mislim da je Marina online...drago mi je da si se vratila...besito!!!Bye!!rebelde:E ljudi , evo i mene posle dugoooog vremena ... vidim, pisali ste bas puno ... pa dobro nije strasno nisam bila 4-5 dana ... ali evo me opet ...
Meni je naravno bolja serija Rebelde ... a Poncito je najlepsi ...nema sta ...
Natasa, Lea... hocete isi na MSN posle ???
![]()
![]()
![]()