wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
ok...sacekaj da vidim shta imam...pa shto nisi promenila nick???vladimir05:Da ali nemam toliko malu slicicu.Posaljite mi neku od dulce ili ponca i anahi.Please
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok...sacekaj da vidim shta imam...pa shto nisi promenila nick???vladimir05:Da ali nemam toliko malu slicicu.Posaljite mi neku od dulce ili ponca i anahi.Please
Nas sest...A decdaci su svi jadni i niko nema pojma da igra,a i nema frajera poput Miguel Angel Munoza!vladimir05:koliko vas igra
Shta cesh Lea surov je Bog kada nije stvorio nekog da igra a da je kao M.A.M.Lea_RBD:Nas sest...A decdaci su svi jadni i niko nema pojma da igra,a i nema frajera poput Miguel Angel Munoza!
E Majo opasne ste...nije valjdsa da se grupa zove RBD???Maja_RBD:DA, moramo i u isti raz. upasti!!! Koju ulogu bismo mogle dati Dejani, nadji neku glupacu u RBD, ako bude upala s nama, nedo Bog, da je malo zezamo
Dejana je rodjena za Sol!!!!!!!!!!!!!Maja_RBD:DA, moramo i u isti raz. upasti!!! Koju ulogu bismo mogle dati Dejani, nadji neku glupacu u RBD, ako bude upala s nama, nedo Bog, da je malo zezamo
Grupa je UPA Buntovnici....uskoro cete nas moci gledati i na tv-u....A autogram prva dobijas preko veze....RyD:E Majo opasne ste...nije valjdsa da se grupa zove RBD???![]()
![]()
![]()

Lea mogla si da nadjesh neku lepshu sliku od DULCE...nema veze...Lea_RBD:
Ali u svakom zlu ima malo dobroga....A to je da je stvorio M.A.M.-a koji extra izgleda,extra peva i extraaaa igra....RyD:Shta cesh Lea surov je Bog kada nije stvorio nekog da igra a da je kao M.A.M.![]()
![]()
![]()
Ta mi prva pala pod ruku....tj. pod mis... :-DRyD:Lea mogla si da nadjesh neku lepshu sliku od DULCE...nema veze...
Tnx...sreca moja da te znam...pa...ocekujem vas uskoro na tv-u...hehe...stvarno devojke...samo napred!ali prvo pobedite na tom shkolskom takmicenju...Lea_RBD:Grupa je UPA Buntovnici....uskoro cete nas moci gledati i na tv-u....A autogram prva dobijas preko veze....![]()
pa nije stvorio nekog u Srbiji...a da je kao on...josh da je '92 ili '91 ili '92 bash bi vam se uklopio...ali niste bash te srece...Lea_RBD:Ali u svakom zlu ima malo dobroga....A to je da je stvorio M.A.M.-a koji extra izgleda,extra peva i extraaaa igra....
A ti Lea za koga si ti rodjena???Ja bih rekla ROBERTU...iako vishe volish Anahi tj.Miu...Majo shta si ti???Lea_RBD:Dejana je rodjena za Sol!!!!!!!!!!!!!
Pa mozda i postoji takav decko,ali ovde kod nas je tesko napredovati...Ali npr.mali Milan Stankovic iz Zvezda Granda extra izgleda(dobro nije bas zgodan) i dobro peva...Ali i u tom dobrom ima malo zla,sto ti dodje da ne zna da igra kao M.A.M. i nema takvo telo....RyD:pa nije stvorio nekog u Srbiji...a da je kao on...josh da je '92 ili '91 ili '92 bash bi vam se uklopio...ali niste bash te srece...![]()
![]()
![]()