Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Welcome Tanja!!!!!Moram ja josh neshto da pitam....zashto ti stoji kao nick ''vladimir05''????Ja obozavam DULCE MARIU...

<<<Lea znam da zavodish reda ali ajd nemoj da budesh neprijatna...mislim ''pa to ne bi uradilo ni dete od 2-3 godine...'' je malo surovo...

RyD:
Welcome Tanja!!!!!Moram ja josh neshto da pitam....zashto ti stoji kao nick ''vladimir05''????Ja obozavam DULCE MARIU...

<<<Lea znam da zavodish reda ali ajd nemoj da budesh neprijatna...mislim ''pa to ne bi uradilo ni dete od 2-3 godine...'' je malo surovo...
Mislim da sam napisala 3-4..... :-D ....Salim se....Pa sta ja znam....Rekla sam samo istinu,a istina boli.... ;)

vladimir05:
Sta ti znaci pm i msn?Vladimir05stoji jer nisam bas vesta u vezi prijavljivanja a to mi je username po mom bratu.
Pm ti je rivatna poruka,a msn ti je program za chat i razmenjivanje stvarcica....Ali ocito ga nemas posto ne znas sta je...Nabavi program,super je... ;)

Tanja mislim da mozesh da promenish nick na ''korisnichki profil''
Inace to se nalazi na vrhu stranice...a mozesh da stavish i avatar...ako ne znash shta je to...ovako...to je ova slicica shto stoji ispod nasheg imena...pa pokushaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back