Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Money Money....Naravno...Ako imas msn posalji mi adresu na pm pa cu ti preko msn-a poslati pesmu....vladimir05:Jel neko od vas ima pesmu maney,ako ima posaljite please.
Od M.A.M.-a Tu Diras Que Estoy Loco....vladimir05:Upa dens?Extra>Koju pesmu ako moze da se zna
Mislim da sam napisala 3-4..... :-D ....Salim se....Pa sta ja znam....Rekla sam samo istinu,a istina boli....RyD:Welcome Tanja!!!!!Moram ja josh neshto da pitam....zashto ti stoji kao nick ''vladimir05''????Ja obozavam DULCE MARIU...
<<<Lea znam da zavodish reda ali ajd nemoj da budesh neprijatna...mislim ''pa to ne bi uradilo ni dete od 2-3 godine...'' je malo surovo...
Pm ti je rivatna poruka,a msn ti je program za chat i razmenjivanje stvarcica....Ali ocito ga nemas posto ne znas sta je...Nabavi program,super je...vladimir05:Sta ti znaci pm i msn?Vladimir05stoji jer nisam bas vesta u vezi prijavljivanja a to mi je username po mom bratu.
Ma mi smo bolje od njih.... :-D :-D :-DMaja_RBD:pa dobro, ajd kao UPA
mislim da ti tako nece moci poslati pesmu...a samo da znash sada svi imaju tvoju e-mail adresu...bolje da si joj to poslala preko privatne poruke...bolje da nas pitash ako neshto ne razumesh...i da li si uspela da se snadjesh oko menjanja nicka?vladimir05:ako vas to zanima moja e-mail adresa je vladimir05@nadlanu.com
RyD:Maja_RBD bash dugo nisi bila ovde....
Evo vam limk pa glasajte da RBD bude na naslovnoj Bravo-a...
http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=186
I sve odneses i dignes.....Maja_RBD:pa da, ja ko vetarnaidjem kad stignem
hehe...nadam se da dobro napredujete sa koreografijom...ko vas vodi???Lea???Da li imate i mushke chlanove u postavi??? :-D :-D :-DMaja_RBD:pa da, ja ko vetarnaidjem kad stignem