Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo je jos ovo falilo , 50 cent ajde idi na vasu temu , ne dosadjuj vise ... ali stvarno , ako smo se dogovorili nesto ... i da , samo pogledaj koliko ima "poruka" koje smo mi poslali na vasu temu ? Ni jedna nema .. jel' shvatas ???Mi dogovor ispunjavamo... a ti ne ! Nadam se da vise neces dolaziti ovde !
I da ponovim jos jednom , fanovi Rebelde ako 50 cvent bude poslao jops jednu poruku stavite ga na listu ignorisanih !!!!!

rebelde:
Samo je jos ovo falilo , 50 cent ajde idi na vasu temu , ne dosadjuj vise ... ali stvarno , ako smo se dogovorili nesto ... i da , samo pogledaj koliko ima "poruka" koje smo mi poslali na vasu temu ? Ni jedna nema .. jel' shvatas ???Mi dogovor ispunjavamo... a ti ne ! Nadam se da vise neces dolaziti ovde !
I da ponovim jos jednom , fanovi Rebelde ako 50 cvent bude poslao jops jednu poruku stavite ga na listu ignorisanih !!!!!
Marija ja sam bila na njihovoj temi danas....htela sam prevod neke pesme...i mislim da ako se ne svadjamo ne moramo nikog da stavimo na listu ignorisanih...shta vishe ja sam i skate_bich uklonila sa te liste....ne svadjamo se i to je ok!Stariji clanovi je se secaju...bla,bla...Marija nadam se da ti je bolje!Pozdrav! :D :D :D :D :D :D

50 cent:
To je tvoje misljenje,a tako bi i trebalo da bude ovde u Srbiji,jer su Rebelde prikazivali na 20 loklnih televizija i jis + na Happy..A Rebelde Way samo na B92..(Jednom nedeljno)..
U svetu je Rebelde popularna kao grupa a kao serija je Rebelde Way mnogo popularnija..
Nego to nema veze,necu da dozvolim da me ona naziva "Budalom",neka kaze to svojoj mami i tati..
I uvek,ali uvek vi pocinjete sa svadjom...
Ma kako da ne!Cak ni u Americi gde je sad moja tetka nisu popularni
ni u pola kao sto su rebelde!Ja sam joj rekla da mi kupi gomilu stvarica od rebelde
a ne od RW i ona mi je rekla da u svim radnjama imaju samo rebelde! :twisted:

50 cent:
Da,potpuno..Da li sam ja vredjao nekog od vas??Naravno da ne..
I zato se smirite..
Ja uopste ne dolazim da ovu temu kada vi lepo pisete o Rebelde i komentarisete seriju,a cim vredjate eto mene..:) :)
Ajde dosta svadje o ovome..
Pozdrav!
Pa ako "uopste" ne dolazis kako znas da te je vredjala...I Marija,molim te da se ne vredjas...to uopste nije u redu....Ako on sam tamo pise njegov problem,a ne nas...Mi ovde vodimo nasu politiku....

Dulce y Christopher

E ljudi da li neko ima onu sliku od dul i uckera kada su se pojavili u pazi snima se...''kako lep par...'' mislim da se zvao clanak...da li neko ima tu njihovu sliku?Postavite je please... :D

Lea_RBD:
Pa ako "uopste" ne dolazis kako znas da te je vredjala...I Marija,molim te da se ne vredjas...to uopste nije u redu....Ako on sam tamo pise njegov problem,a ne nas...Mi ovde vodimo nasu politiku....
Lea , koga sam ja vredjala ...??????? Samo sam rekla 50 cent-u da ne dosadjuje .... a fashion queen ga je nazvala budalom , ja nisam !!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back