wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove devojcice su se sredile kao dul,any i mayte???!!!!RyD:
Lea ne brini se...racunaju se i sms glasovi...a i mi smo svi glasali po 1 ili 2 puta a oni svi po 30 puta....Lea_RBD:Dajte guys,glasajte...
http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=178
Mama ti budala..fashion queen:Ona budala 50 cent forumuje sam sa sobom na njihovoj temi!
50 cent oladi malo...ne mogu da verujem da te dotice tako neshto...a i bre vi ste 100 puta glasali a mi svako po 1 put...u proshloj smo anketi pobedili i top listi ...i to ubedljivo....tako da oko ove ankete necu ni da se trudim...btv. mnogo njih hoce da te blokira (pogledaj onu temu od milicaanchi ''pitanja,zalbe...'' a tako nekako ide...pa cesh videti...)Smemo da se javimo...zashto da ne?RW pobedjuje jer ste vi 100 puta glasali...a i znash li ti koliko njih uopshte nece glasati???E kad bi svi glasali sugurno bi vas smrvili...Pozdrav!50 cent:Mama ti budala..
A takozvani "teletabisi" vode u anketi..![]()
Kada ni u Srbiji gde se Rebelde way skoro i ne prikazuje i pola ljudi ne zna za njih gubite,kako onda smete da je javite..ha ha..
Dobro u svetskoj anketi ste imali 14% i to je nesto..
I nemoj da vredjas da ti ne bi .. .. .. .. ..
ok...kako god...ti rezultati o serijama me ne interesuju...ali jako burno reagujesh...smiri se malo...vazi???To ti kazem jer hoce da te blokiraju...Milica josh to nije uradila ali...jbg ne znaci da nece...pozdrav!50 cent:To je tvoje misljenje,a tako bi i trebalo da bude ovde u Srbiji,jer su Rebelde prikazivali na 20 loklnih televizija i jis + na Happy..A Rebelde Way samo na B92..(Jednom nedeljno)..
U svetu je Rebelde popularna kao grupa a kao serija je Rebelde Way mnogo popularnija..
Nego to nema veze,necu da dozvolim da me ona naziva "Budalom",neka kaze to svojoj mami i tati..
I uvek,ali uvek vi pocinjete sa svadjom...