Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
06091010524535932.jpg

RyD:
pogledajte devojke sa malim buntovnicama...bash su slatke...

a sada malo...koncerti....za stil oblachenja dala bih im 3...mogu one to i bolje...

Ove devojcice su se sredile kao dul,any i mayte???!!!!
Na koncetru igledaju kao da su ih izujedali psi i raskidali i pocepali im odecu....:-) :razz: :roll:umeju one da se srede 1000000000000x bolje!!

Evo jos koja slika od Buntovnika sa svojim naslednicima...

LosA 4EVER!!!!!

Evo ih sa Lolom...

D y C iza kamera....

i u Clase 406 isto tako prelepa...

Anahi sa dugogodisnjom ljubavi...

Lea_RBD:
Lea ne brini se...racunaju se i sms glasovi...a i mi smo svi glasali po 1 ili 2 puta a oni svi po 30 puta.... :roll: ...a i mi smo pobedili ubednjivo u top listi i u proshloj anketi... :-D ...dovoljno je da mi znamo koja je serija bolja...a ne shta anketa prikaze....znash li koliko ljudi uopshte nece glasati???Npr. iz mog razreda nas 10 je glasalo...a ostali nisu...koji obozavaju seriju Rebelde... :D :D :D
Skontajte koliko vishe smo postovali na nashoj temi nego shto su oni...i to neshto dokazuje...a da imala sam i ja te slike sa malim buntovnicima ali me mrzelo da postavljam... :-D

fashion queen:
Ona budala 50 cent forumuje sam sa sobom na njihovoj temi!
Mama ti budala..
A takozvani "teletabisi" vode u anketi..:) :)
Kada ni u Srbiji gde se Rebelde way skoro i ne prikazuje i pola ljudi ne zna za njih gubite,kako onda smete da je javite..:)ha ha..
Dobro u svetskoj anketi ste imali 14% i to je nesto..

I nemoj da vredjas da ti ne bi .. .. .. .. ..

50 cent:
Mama ti budala..
A takozvani "teletabisi" vode u anketi..:) :)
Kada ni u Srbiji gde se Rebelde way skoro i ne prikazuje i pola ljudi ne zna za njih gubite,kako onda smete da je javite..:)ha ha..
Dobro u svetskoj anketi ste imali 14% i to je nesto..

I nemoj da vredjas da ti ne bi .. .. .. .. ..
50 cent oladi malo...ne mogu da verujem da te dotice tako neshto...a i bre vi ste 100 puta glasali a mi svako po 1 put...u proshloj smo anketi pobedili i top listi ...i to ubedljivo....tako da oko ove ankete necu ni da se trudim...btv. mnogo njih hoce da te blokira (pogledaj onu temu od milicaanchi ''pitanja,zalbe...'' a tako nekako ide...pa cesh videti...)Smemo da se javimo...zashto da ne?RW pobedjuje jer ste vi 100 puta glasali...a i znash li ti koliko njih uopshte nece glasati???E kad bi svi glasali sugurno bi vas smrvili...Pozdrav!

To je tvoje misljenje,a tako bi i trebalo da bude ovde u Srbiji,jer su Rebelde prikazivali na 20 loklnih televizija i jis + na Happy..A Rebelde Way samo na B92..(Jednom nedeljno)..
U svetu je Rebelde popularna kao grupa a kao serija je Rebelde Way mnogo popularnija..
Nego to nema veze,necu da dozvolim da me ona naziva "Budalom",neka kaze to svojoj mami i tati..
I uvek,ali uvek vi pocinjete sa svadjom...

Kaca navikni se na ovakve 50 cent-ove poruke...jer otkako smo razdvojili teme...on se tako ponasha...mislim da bi bio mirniji da smo mu ruke odsekli nego da uvredimo RW...omg kill me!!!Mislim....shta reci...nema veze....Samo bez svadja...Pozdrav!

50 cent:
To je tvoje misljenje,a tako bi i trebalo da bude ovde u Srbiji,jer su Rebelde prikazivali na 20 loklnih televizija i jis + na Happy..A Rebelde Way samo na B92..(Jednom nedeljno)..
U svetu je Rebelde popularna kao grupa a kao serija je Rebelde Way mnogo popularnija..
Nego to nema veze,necu da dozvolim da me ona naziva "Budalom",neka kaze to svojoj mami i tati..
I uvek,ali uvek vi pocinjete sa svadjom...
ok...kako god...ti rezultati o serijama me ne interesuju...ali jako burno reagujesh...smiri se malo...vazi???To ti kazem jer hoce da te blokiraju...Milica josh to nije uradila ali...jbg ne znaci da nece...pozdrav!
P.S.-Siguran si da mi uvek pocinjemo svadju??? :-D :-D :-D

Da,potpuno..Da li sam ja vredjao nekog od vas??Naravno da ne..
I zato se smirite..
Ja uopste ne dolazim da ovu temu kada vi lepo pisete o Rebelde i komentarisete seriju,a cim vredjate eto mene..:) :)
Ajde dosta svadje o ovome..
Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back