Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
thank you Lea!!!Lea_RBD:Ovo ti je samo za ove textove...www.glittertextgraphics.com
A one slicke gde ja pisem text,to preko painta ili microsoft offica...
Ma nema na cemu....Da nam zivis jos 100godina...fashion queen:Lea stvarrno si carica!THANK U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idem...Moram citati lektiru...fashion queen:pa ides li ili ne?
Ja cu u avgustu 15...20.08.cete morati dva rodjendana da cestitate...fashion queen:naravno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOLIKO TI IMAS GODINA?????????????????????
shta to???pravimo ovaj tekst???pa pogledaj nekoliko poruka dole...Lea je ostavila adresu na kojoj pravimo takav tekst...fashion queen:kako to radite?
Pa tada je Marini i meni rodj....fashion queen:Sto???
2 rodjendana????kako???da nisi umrla...pa se opet rodila...pa zato slavish 2 rodjusa???hehehe...ili slavish svoj i Anahin rodjendan??Lea_RBD:Ja cu u avgustu 15...20.08.cete morati dva rodjendana da cestitate...
pa...ovako...u coshku ''rbd parasiempre'' ti stoji ta adresa pa idi na tu adresu i napravi to sto zelish???rezumesh me?fashion queen:Mislim na rbd parasiempre...
Pa kazem ti...tad je i Marini rodjendan...RyD:2 rodjendana????kako???da nisi umrla...pa se opet rodila...pa zato slavish 2 rodjusa???hehehe...ili slavish svoj i Anahin rodjendan??