Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
f4029708fecab0ae1af795859e9d1b95.gif

Hej, cao svima!!!! Ja jednostavno OBOZAVAM REBELDE! imam na milion njihovih slika, videa, pesama, koncerata!!!! Sve bih dala da mogu da ih upznam, pogotovo DULCE MARIU I CHTISTOPHERA !!!! Volim ih najvise !!!!!

Tasha_RBD:
e, a kako da stavim sliku pored svog imena? i kako da saljem slike na forum? pomagajte , ljudii!
Idi na korisnicki profil i nadji "promeni avatar" i tu ubaci neku malu slicicu i eto..a slike postavljaj preko www.servimg.com ...regujes se,potvrdis registraciju,izaberes sliku i onda je uploadujes i onda kopiras treci red i pastujes ga na forumu...jednostavno,zar ne...? :lol:

e da, imam na kompu rbd-familia 7 epizoda, nemam ovu poslednju 8! super je serija! e, narode, moram da idem, poz za sve !!!! a tek pesma QUIERO PODER- obozavam, text je pisala DUCLE MARIA !!!!! ....pozzzz....

RyD:
Lea je zaboravila da ti kaze....kada postavljash sliku taj link morash da stavish izmedju....ma pokazacu ti kao primer lakshe cesh skontati...ovako:

To ...klikni na napredno i kada ti se otvori prozor videcesh gore jednu malu zuto-crnu slicicu...klikni tu i iskopiraj link...linkove slika mozesh da ''izvucesh'' preko [url]www.imageshack.us[/url] a tu ne treba da se registrujesh...i da ''avatar'' je mala slicica sto ''stoji pored imena''...ali si to verovatno znala...nadam se da si me shvatila... :D[/QUOTE]
Ja ne moram da stavljam to IMG...Zasto ti moras??? Ja nikad to ne stavim...i ja sam pre postavljala slike preko imageshaka ali je mnogooooooooo brzi servimg....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back