~Marija~93~
Primećen član
- Poruka
- 743
Claro que soy fan de grupo RBD , pero y fan de me guapisimo PonchitoRyD:Yo soy fan de grupo RBD!!!!!!![]()
![]()
![]()
Natasa , ajde na MSN !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Claro que soy fan de grupo RBD , pero y fan de me guapisimo PonchitoRyD:Yo soy fan de grupo RBD!!!!!!![]()
![]()
![]()

Ja sam se odusevila kad sam je videla.Mnogo je slatka na njoj.RyD:rima prva slika od dulce je extra!!![]()
![]()
![]()
Kako god on je very very goodrima:
Srecan rodjus!Koliko si napunila danas godina???fashion queen:Good morning!Pozelite mi happy birthday!
13 postajem prava tinejdzerka,mada sam u dushi to oduvek bilaRyD:Srecan rodjus!Koliko si napunila danas godina???![]()
hehehehe...pa srecan rodjendan...fashion queen:13 postajem prava tinejdzerka,mada sam u dushi to oduvek bila![]()
Pa nisam ja kriva sto su tako velike...Pa da bi bile vece moras da kliknes na njih i onda ti se otvore vece...RyD:Lea moram opet to da kazem...SVAKA CAST ZA SLIKE...extra su...samo one shto si skidala sa svetinog foruma...od Anahi...nisu mogle biti malo ''manje''???
...a tebe je mrzelo da cekash...ma shta ti je...opusti se lea...nije bitno...ako zelimo velike sami cemo otici na forum i skinuti vece...Lea_RBD:Pa nisam ja kriva sto su tako velike...Pa da bi bile vece moras da kliknes na njih i onda ti se otvore vece...
Ovo ti je samo za ove textove...www.glittertextgraphics.comRyD:Lea reci mi kako se zove taj program preko kojeg pravish sve te slichice...moram da ga nabavim...