Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih , veruj miLea_RBD:
lea stvarno si LUDA!!!!ali svaka cast za onu sliku od anahi kada si joj cestitala rodjus...extra si to napravila!Kako to uspevash?Lea_RBD:
Naravno da cemo pobediti ... ma pobedili smo ...RyD:opet mo izjednaceni!!!REBELDE 50 % teletabisi 50%....moramo da pobedimo...MORAMO!!!!!![]()
Hvala na komplimentuRyD:lea stvarno si LUDA!!!!ali svaka cast za onu sliku od anahi kada si joj cestitala rodjus...extra si to napravila!Kako to uspevash?
Cista montaza imam obe te slike,Anahi y Poncho i Dul y Ucker...RyD:![]()
POGLEDAJTE OVO...
>>>><<<<<![]()
pa postavi ih!!please!Lea_RBD:Cista montaza imam obe te slike,Anahi y Poncho i Dul y Ucker...
Naravno....pa da vidite jesam li dobra buntovnica...rima:Lea zanimljivo zvuci ta kombinacija za maturu.Lepo si ti to isplanirala.Ocekujemo slike posle mature.
Najvise skidam na svetovom forumu...RyD:Lea odakle skidash tolike slike???postavi neke linkove...![]()
ok...Lea_RBD:Najvise skidam na svetovom forumu...
Ne...samo cemo te ignorisati...tacnije molim sve "clanove" ove teme da ignorisu miXeda!miXed:da bi se smejo ljudima...
vredjanje je protiv pravilnika![]()
ocete me sada tabate jer sam vam opsovo ovo ***** na tvu ?
Nisi bitan u nasim zivotima.Mozes da pises sta god hoces bas nas briga.miXed:da bi se smejo ljudima...
miXed:da bi se smejo ljudima...