Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih , veruj miLea_RBD:
 !!!
 !!!lea stvarno si LUDA!!!!ali svaka cast za onu sliku od anahi kada si joj cestitala rodjus...extra si to napravila!Kako to uspevash?Lea_RBD:
Naravno da cemo pobediti ... ma pobedili smo ...RyD:opet mo izjednaceni!!!REBELDE 50 % teletabisi 50%....moramo da pobedimo...MORAMO!!!!!

Hvala na komplimentuRyD:lea stvarno si LUDA!!!!ali svaka cast za onu sliku od anahi kada si joj cestitala rodjus...extra si to napravila!Kako to uspevash?
 ...Ovo su mi napravili na Ponchovom forumu...A ono za Anahin rodjus sam sama u paintu...Ali mnogo toga pravim u microsoft power pointu...to mi je omiljeni program i napravila sam Top10 the most beautiful guys,Top 10 the most beautiful girls,Milionera,Raspored casova(Miguel Angel Munoz)...I tako...
 ...Ovo su mi napravili na Ponchovom forumu...A ono za Anahin rodjus sam sama u paintu...Ali mnogo toga pravim u microsoft power pointu...to mi je omiljeni program i napravila sam Top10 the most beautiful guys,Top 10 the most beautiful girls,Milionera,Raspored casova(Miguel Angel Munoz)...I tako...Cista montaza imam obe te slike,Anahi y Poncho i Dul y Ucker...RyD:
POGLEDAJTE OVO...
>>>><<<<<
pa postavi ih!!please!Lea_RBD:Cista montaza imam obe te slike,Anahi y Poncho i Dul y Ucker...
Naravno....pa da vidite jesam li dobra buntovnica...rima:Lea zanimljivo zvuci ta kombinacija za maturu.Lepo si ti to isplanirala.Ocekujemo slike posle mature.

Najvise skidam na svetovom forumu...RyD:Lea odakle skidash tolike slike???postavi neke linkove...
ok...Lea_RBD:Najvise skidam na svetovom forumu...
Ne...samo cemo te ignorisati...tacnije molim sve "clanove" ove teme da ignorisu miXeda!miXed:da bi se smejo ljudima...
vredjanje je protiv pravilnika
ocete me sada tabate jer sam vam opsovo ovo ***** na tvu ?
Nisi bitan u nasim zivotima.Mozes da pises sta god hoces bas nas briga.miXed:da bi se smejo ljudima...
miXed:da bi se smejo ljudima...