Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
50 cent:
Opet vi pocinjete sa vredjanjem..
Nema veze sto je ovo tema Rebelde..Vez vredjanja..
Smirite se..
Alo bwe....Bezi odavde...ovo je tema za RBD fanove i mi cemo da pisemo sta hocemo...mi na vasu temu nismo postavljali neke tamo slike,a niti smo pisali...vas problem sto vas je malo,pa morate da lunjate po nasoj temi ali to ne znaci da morate odmah pisati i postavljati neke nebuloze....Ajde malo oladi i smiri zivce...previse si se ti osilio....
P.S.Vi ni ne kontate kakvi ste vi...ako smo se nesto dogovorili red je da se ispostuje...malo razmisli ako je to ikako moguce...

Lea_RBD:
P.S.Vi ni ne kontate kakvi ste vi...ako smo se nesto dogovorili red je da se ispostuje...malo razmisli ako je to ikako moguce...

Naravno,i taj dogovor postujemo..Ali deo dogovora je i da se ne vredja druga serija..Tako da dokle god vi budete vredjali RW(bilo gde)i ja cu vreedjati RBD..Zato se lepo smirite i komentarisite RBD..I kraj price..
:)I dolji na www.rebeldeway.co.sr i uveri se da li nas je malo..:)
Pozdrav!I bez dalje svadje..Ako je to tebi moguce dokazati..:):)

50 cent:
Naravno,i taj dogovor postujemo..Ali deo dogovora je i da se ne vredja druga serija..Tako da dokle god vi budete vredjali RW(bilo gde)i ja cu vreedjati RBD..Zato se lepo smirite i komentarisite RBD..I kraj price..
:)I dolji na www.rebeldeway.co.sr i uveri se da li nas je malo..:)
Pozdrav!I bez dalje svadje..Ako je to tebi moguce dokazati..:):)
Izvini ali i vi ste s*ali za Anahi...pa vam niko tamo nije nista rekao....jednostavno sam morala da pokazem fanovima RBD-a jednu zanimljivu vest...Nisam sliku stavljala na vasu temu kao sto je neka Buntovnica Extreme od Anahi....Tamo postavljas neke slike od RBD i odjednom si fin prema svim fanovima RBD....skontaj da te niko ovde ne zeli niti voli...Nekazem ja da vas nema negde drugde,ja kazem za krstu....

Prvo "Nekazem" se pise odvojeno "Ne kazem"..
I ja i ne trazim da me neko od vas voli ili zeli,jer ja vas ne posnosim..
Ali ovde sam samo rekao ono sto sam rekao da ne bi bilo dalje svadje..Razumes..A ti odkada si dosla ovde na Krstaricu ti si unela svadju ,ti i niko drugi..I zato ti kazem smiri se..Ovo samo vazi za tebe a ne za ostale..I kraj price..
A sada nastavite sa komentarisanjem RBD-a..

50 cent:
Prvo "Nekazem" se pise odvojeno "Ne kazem"..
I ja i ne trazim da me neko od vas voli ili zeli,jer ja vas ne posnosim..
Ali ovde sam samo rekao ono sto sam rekao da ne bi bilo dalje svadje..Razumes..A ti odkada si dosla ovde na Krstaricu ti si unela svadju ,ti i niko drugi..I zato ti kazem smiri se..Ovo samo vazi za tebe a ne za ostale..I kraj price..
A sada nastavite sa komentarisanjem RBD-a..
Ma da znas celu gramatiku,ne mozes da dokazes da si pametan...Kao sto ni teletabisi nisu bolji od Rebelde....Tako da...Ja nisam unela svadju...za razliku od nekih sta su sve radili na svetu....ako nas ne "posnosis" onda malo setaj s teme...i ne pravi svadju na nasoj divnoj temi koja ima puno stranica,jer bi bilo steta da je sad neki teletabis upropasti...Bye!!!!
Molim te...nemoj da odgovaras na post....samo nam trosis mesto na temi....

Lea_RBD:
Ljudi Dulce i Poncho su usli u 50 najlepsih juznoamerikanaca...Drago mi je zbog njih,ali kakva je to lista bez Anahi???
Pa dobro , ali mi znamo da je i Anahi prelepa !!! :D :D :D

I nadam se da vise 50 cent nece dolaziti ovde ... !!!
...
Nisam kupovala TV NOVELE , ali sada sam cula od vas i da ima nesto o njima , pa cu morati da kupim !!! :-D

Ljudi,gde mogu da skinem besplatno muziku od rebelde?na onim ruskim sajtovima vise ne daju.
Dobila sam poruku od roberte Pardo,ali ne znam da udjem na ono privatne poruke.Roberta
reci mi slobodno sta zelis.

fashion queen:
Ljudi,gde mogu da skinem besplatno muziku od rebelde?na onim ruskim sajtovima vise ne daju.
Dobila sam poruku od roberte Pardo,ali ne znam da udjem na ono privatne poruke.Roberta
reci mi slobodno sta zelis.
Pa Boze moj,imas google i tamo ukucaj i nadji....Tako ti je najbolje...

Ohhh....Kako su sweet...Kako su samo slatki na ovoj slici,bas ga je stisnula...hehehe...

Gde nam to Ponchito gleda...c c c c c c c c....

Hahahahahahahahahahahahahahahah....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back