Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fashion queen:
procitala sam negde da su erreway originalni buntovnici!Znali neko da li je to istina? :o
Jeste...Oni su prvi nastali,kao argentinska serija,pa je kasnije Televisa uzela text i to,i onda su nastali mnogo bolji buntovnici(Rebelde/RBD) koji pokazuju onim teletabisima(RW/Erreway) kako treba glumiti....Nadam se da si razumela....

Lea_RBD:
Jeste...Oni su prvi nastali,kao argentinska serija,pa je kasnije Televisa uzela text i to,i onda su nastali mnogo bolji buntovnici(Rebelde/RBD) koji pokazuju onim teletabisima(RW/Erreway) kako treba glumiti....Nadam se da si razumela....
da,i da im pokazu kako treba da se IZGLEDA!!!!!ona marizza ne da je ruzna nego ono....a tek kakva joj je frizura........

DULCE IS THE BEST-100%REBELDE

fashion queen:
ja fan od RW?!jeste li vi normalni?Ja ih ni u snu ne bih gledala!!!Njihova marica(nasa roberta)je nadogradila kosu vunicom!!!Alo,ljudi!!!
Welcome.....Slusajte ovo...ja umrla od smeha...
Luisana Lopatilo
Labudica
Kao sto pesma lepo kaze-ona je manijak na podijumu za igru.Luisana Lopatilo,Mia iz serije "Telebtabisi",ups "Rebelde Way",potpuno se predaje ritmu.Zato kada je u "elementu",njena koreografija postaje miks nadaleko cuvenog pacijeg plesa,lambade i kan-kana.Niko joj nece zameriti ako sledeci put u diskoteci bude odigrala i nesto jos otkacenije-scenu "Labudovog jezera",na primer.

hahahahhahahaha....teletabis koji igra paciji ples!!!!!
Hahahaha i naravno lepa slicica(izvinjavam se zbog loseg kvaliteta,slikala sam preko moba)

Lea_RBD:
Welcome.....Slusajte ovo...ja umrla od smeha...
Luisana Lopatilo
Labudica
Kao sto pesma lepo kaze-ona je manijak na podijumu za igru.Luisana Lopatilo,Mia iz serije "Telebtabisi",ups "Rebelde Way",potpuno se predaje ritmu.Zato kada je u "elementu",njena koreografija postaje miks nadaleko cuvenog pacijeg plesa,lambade i kan-kana.Niko joj nece zameriti ako sledeci put u diskoteci bude odigrala i nesto jos otkacenije-scenu "Labudovog jezera",na primer.

hahahahhahahaha....teletabis koji igra paciji ples!!!!!
Hahahaha i naravno lepa slicica(izvinjavam se zbog loseg kvaliteta,slikala sam preko moba)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anahi

beznaslovajr8.jpg

ft1wq9.jpg

fazenduuuuposeib5ub7.jpg

oksrecanrodjuspk3.jpg

mia110nr4.jpg

mia71az3.jpg

asdasdxh2.jpg

sesion25uh7.jpg

sdffa4.jpg

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

rebelde:
Lepa je ona , ne kazem ... ali da je lepsa od Anahi - nikako , i da peva bolje od Anahi e to nikako ! ! !

Ja ne kazem da Anahi ruzno peva ali nikad nisi cula Zoraidu kako peva sama tako da nemozes osudjivati i procenjivati samo zbog izgleda ili ne znam ni ja zbog cega!!!
A Zoraida nije uopste ruzna devojka je slatka skroz.......a i da je ruzna to ne znaci da ne zna da peva uzmite za primer Mariju Serifovic!!!!

nikolaand90:
Ja ne kazem da Anahi ruzno peva ali nikad nisi cula Zoraidu kako peva sama tako da nemozes osudjivati i procenjivati samo zbog izgleda ili ne znam ni ja zbog cega!!!
A Zoraida nije uopste ruzna devojka je slatka skroz.......a i da je ruzna to ne znaci da ne zna da peva uzmite za primer Mariju Serifovic!!!!
Tacno tako...meni Zoraida nije lepa,i mislim da ne bi mogla da odglumi Miu,ali ne kazem da ne zna da peva jer je nikad nisam ni cula,osim ono malo u onoj pesmi ali tamo vise recituju nego sto pevaju....Tako da....A Marija Serifovic stvarno ima extra glas,iako ne izgleda nesto....

Lea_RBD:
Tacno tako...meni Zoraida nije lepa,i mislim da ne bi mogla da odglumi Miu,ali ne kazem da ne zna da peva jer je nikad nisam ni cula,osim ono malo u onoj pesmi ali tamo vise recituju nego sto pevaju....Tako da....A Marija Serifovic stvarno ima extra glas,iako ne izgleda nesto....
Pa ja nisam rekla da je Zoraida ruzna ... lepa je ...a nisam ni rekla da ne ume da peva .. .

Lea_RBD:
Pa ta slika Luisane je iz Tv Novela...Ala su ocajni dvojnici RBD-a....nema sta...Ima jedna-dve koje podsecaju,ali ovo ostalo...c c c c c c c.....Ne volim bas Diega ali mi je bas sladak na posteru......
To za Chrisov poster smo ja i moja drugarica poslale pismo za TV N....ona ga obozava...

Fuuuuuuuuuuuuj.....Poljubac Anahi i Robi Viliamsa...grrrrrr...

Poncho alkos.....hehehehe

Ne bih ja bila ja da ne postavim Anahi....

Ovde bas lici na Britney....Preslatka je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back