Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Caos svima :D:D:D Ljudi, jutros sam DZABE ucila, ni iz cega nisam odgovarala :roll: Koja su to go*na profesori, kad ne ucis obavezno te "moraju" prozvati, ali kad naucis, onda ne, naravno, zasto bi :evil: Ali ok, vazno da je sutra poslednji dan i da su skraceni casovi i da je uzivanje, mada odgovaram istoriju, koju sam za danas ucila 8)

Caos svima :D:D:D Ljudi, jutros sam DZABE ucila, ni iz cega nisam odgovarala :roll: Koja su to go*na profesori, kad ne ucis obavezno te "moraju" prozvati, ali kad naucis, onda ne, naravno, zasto bi :evil: Ali ok, vazno da je sutra poslednji dan i da su skraceni casovi i da je uzivanje, mada odgovaram istoriju, koju sam za danas ucila 8)
6s6dxjk.gif

Wow, konza :D:D:D
Ej, ljudi, otvorila sam temu Chris Brown na muzici, pa ako zelite dodjite da se i tamo druzimo 8-)
Je l' bilo nesto u BRAVO-u o RBD?
Axa!!

Interwju sa Anny&Dul!!

KUPITE NOWI BRAVO!!

Anahi i Dulce te savetuju

Pitali smo zvezde iz grupe Rebelde muče li i njih isti problemi kao obične devojke. Evo šta su nam rekle Anahi i Dulce Maria.

1.
Prvi ti je dan u novoj školi. Kako ćeš se predstaviti novim drugarima?

Anahi: To nikome nije lako. Sigurno se ne bih pretvarala da sam neko drugi. Bila bih prirodna jer verujem da svako ljudsko biće ima nešto što ga čini posebnim. Moj savet vam je da se opustite! Budite svoji i ostali će vam već sami prići.

Dulce: Slažem se sa Ani. Najbitnije je biti svoj! Prvo malo posmatrajte ljude i vrlo brzo će vam postati jasno sa kim imate nešto zajedničko. Ako ste iskreni i otvoreni, malo-pomalo ćete se upoznavati i zbližavati sa drugima. Evo, na početku snimanja serije "Rebelde" nismo se međusobno poznavali, a sada su mnogi od nas veoma bliski.

2. Momak koji ti se sviđa ne obraća pažnju na tebe. Šta radiš?

Anahi: Pa... verovatno ima svoje razloge! Možda on onda i nije najpogodnija osoba za tebe. Glupo je zalepiti se za nekoga ko ne želi da bude sa tobom. Najpametnije što tada možeš da uradiš je da izabereš nekog drugog frajera, jer u moru ima mnogo riba!

Dulce: Važno je da to shvatiš na vreme, ali uvek možeš da mu daš neki znak za slučaj da još nije skontao da si zaljubljena u njega, jer momci teže kapiraju neke stvari (smeh). Pa čak i ako se ništa ne desi, bićeš tužna nekoliko dana, ali ćeš se posle toga potruditi da ga zaboraviš i potražiš boljeg momka koji te zaslužuje.

3. Tebi i tvojoj drugarici sviđa se ista stvar u butiku. Kako to rešavaš?

Anahi: Obožavam takve stvari! Stvarno, to me baš zabavlja! Volim kad moje prijateljice nose iste stvari kao ja. To sam radila još odmalena sa sestrom i drugaricama i navikla sam se. Volim kada ljudi na ulici zastaju da nas zagledaju tako isto obučene!

Dulce: Što se tiče oblačenja, volim da budem originalna. Uvek biram drugačiju garderobu i kupujem je u ne tako popularnim radnjama. Ako se desi da mi se svidi ista krpica kao nekoj mojoj prijateljici, dogovaramo se oko toga kojoj je ta stvar potrebnija ili čak bacamo novčić! Ali, u suštini, uvek napravimo neki kompromis. Nikada se ne bih naljutila na drugaricu zbog toga!

4. Momak koji ti se sviđa veoma je stidljiv i nikako da načini prvi korak

Anahi: Ah, za to se uopše ne brinem, pošto ću ja biti ta koja će napraviti prvi korak (Ani se ne ustručava ni od čega)! Bila sam u takvoj situaciji hiljadu puta i, kad god sam nekome prišla, moj potez dao je rezultate! Zato moj savet svim devojkama glasi: samo hrabro napred! Ali, naravno, prvo moraš biti potpuno sigurna da mu se sviđaš. Dobro se raspitaj pre nego što stupiš u akciju da ti se ne desi da te ispali... Kad budeš sigurna da te osećaj ne vara - samo napred!

Dulce: Uf, ja sam, naprotiv, veoma stidljiva. Nikada neću ništa uraditi sve dok mi direktno ne kaže da mu se sviđam. Jedino što bih ja u toj situaciji pokušala bilo bi da se družim sa njim kako bismo se malo zbližili i on malo opustio, ali ništa više od toga.

5. Slomila ti se štikla!

Anahi: Pa, slomiću i drugu! Naravno, to je veoma nezgodno, ali ne dozvoljavam da mi par cipela pokvari dan. Nemojte nikada gubiti nadu niti samopouzdanje, usredsredite se na ono što je važno! I u nezgodnim situacijama, treba da gledamo šta iz njih možemo da naučimo!

Dulce: Prvo bih se, verovatno, zbunila, ali u suštini postoje dva moguća rešenja: ili bih se vratila kući i obula druge cipele ili bih otišla u najbližu radnju i kupila neke najjeftinije da mi posluže za taj dan, ako ništa drugo.

6. Ti i tvoja drugarica zaljubile ste se u istog momka. Povlačiš li se ili si spremna da se boriš?

Anahi: To nije jednostavna stvar... Meni su prijatelji uvek na prvom mestu. Ako sam se baš ludo zaljubila, porazgovarala bih sa drugaricom i rekla joj šta osećam. Međutim, ukoliko nisam baš sigurna u svoja osećanja, lako bih joj ga prepustila.

Dulce: Zavisi. Ako ti se taj momak sviđa, a ona je već sa njim ili vidiš da bi njoj značilo da budu zajedno, treba da se povučeš. Više cenim pravu prijateljicu, jer momci dolaze i odlaze, a prijatelji ostaju.

:):):):)

Dale:::evo dosadjujem se.....polako pakujem stvari...znam da je rano..........al` sta ces...
kako si mi ti??? nepricas, sta je bilo sa onom devojkom....ono za njen rodjus...pa je putovala negde, i
tamo slavila...???sta bi sa njom??????????????:-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back