Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Hval hvala.......Sta ste drugo ocekivali od mene????rebelde:Lea , a bas ti je extra uniforma ...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hval hvala.......Sta ste drugo ocekivali od mene????rebelde:Lea , a bas ti je extra uniforma ...![]()
Lea_RBD:Ame! Hvala Natasha....Eto vidis kad sumnjas u mene....ne prodjes dobro!
Eo moja uniformica....Ali tek cete da vidite na meni
uverila sam se u to da ne prodjem dobro...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu da potrazim link...Ninchu:Hi svima ja mnogo volim Rebelde i dali neko ima pesmu una cansion i no pares i da li moze da postavi link za skidanje

izlaze u utorak 5.6....50 cent:E,a kada izlaze TV Novele?Kog datima?
@Ninchu
-Imam je te pesme..Odgovorio sam ti na RebeldeWay temi..Posalji mi PM!
ma nema veze nemorash da se opterecujesh time...kissssRyD:Mogu da potrazim link...
A da...dobrodoshla u rbd fan club!!!
Sorry ne mogu da nadjem link... :-?

ma ne opterecujem se...beso!!!Ninchu:ma nema veze nemorash da se opterecujesh time...kissss![]()
Hehe...thanx...Pa postavicu sliku na forum...Ustvari ne znam....Bojim se da neki idioti ne uzmu sliku pa je unakaze....Onda vam svima saljem na mail! A sa vecinom se i dopisujem na msn-u....Pozzzzzzzzz!vladimir05:Lea uniforma ti je extra,ne mogu da verujem da neko ima tako dobar ukus.Stvarno me zanima kako ti stoji i ako ne sumljam da ti stoji fantasticno.Bila bih ti veoma zahvalna ako bi mi poslala svoju sliku u uniformi,na forum ili preko E-Maii-a.Znas moju adresu.Pozz svim novim clanovima.![]()
![]()
![]()
e i meni se isto to deshava.....ako nadjesh reshenje javi!vladimir05:I ja bih se rado dopisivala sa vama preko msn-a ali mi uzastopno izbacuje da mi lozinka nije odgovarajuca.Pokusala sam nekoliko puta ali se uvek ponavlja isto.Neznam sta da radim.![]()
![]()
![]()

Ninchu:e i meni se isto to deshava.....ako nadjesh reshenje javi!![]()