Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo shta ce izaci u novim TV Novelama za 2 dana o RBD...
EKSKLUZIVNO ANAHI Mia iz serije "Rebelde"
Gabrijela Spanić ne postoji za mene!

Moje telo je otkazalo, ali volja za životom bila je jača. Samo zahvaljujući tome uspela sam da se vratim u život

Krvi bih se napila svom muškarcu, kada bi pored mene poželeo drugu Izvela sam svom dečku erotski ples i to ga je veoma uzbudilo - seks nakon toga bio je fenomenalan "Dulce Maria ima problem u glavi. Anahi nije u vezi sa Alfonsom", tvrdi drugarica najveće RBD zvezde Anahi je popunila grudi silikonima, ali je njeno sitno telo odbacilo implantate Mnoge devojčice mi pišu da su se zahvaljujući meni izborile sa anoreksijom Po redosledu imena na špici, a svakako i po honoraru i broju fanova, glavna zvezda meksičke tinejdžerske sapunice "Buntovnici" je prelepa Anahi. Ova serija učinila je Ani, kako je prijatelji zovu, najpopularnijom mladom zvezdom u Meksiku. Pre ove serije ona je bila više pevačica nego glumica, a najzapaženiju ulogu imala je u seriji "Clase 406", gde je tumačila lik Džesike. Zanimljivo je da je Anahi konkurisala i za glavnu ulogu u seriji "Rubi", koja je kasnije proslavila Barbaru Mori. Ipak, već sledeće godine sreća je i nju poslužila, pa je postala jedna od glavnih junakinja uloga u sada već najpopularnijoj tinejdžerskoj seriji u Meksiku. Svi je traže, pa je postala zaštitno lice mnogih poznatih brendova (Herbal Essences, Avon...), novinari joj prosto ne daju mira, ali ona se ne žali, zna da je sve to cena uspeha koji je toliko želela. Popularna glumica i glavna pevačica grupe RBD priznala nam je da je, u stvari, potpuno obična devojka, i otkrila je šta radi kada ne peva, šta najviše voli da gleda na TV-u, da li i zbog koga plače...

*** ostatak pročitajte u novom broju časopisa "TV Novele" ***

i naravno naslovna strana je...

...I chlanak o Ninel...
ŠOKANTNO NINEL KONDEA lma Rej iz serije "Rebelde"
Pokušaj ubistva?!
Verenik lepe glumice biznismen Huan Sepeda odmah je izrazio bojazan da je neko pokušao da ubije Ninel

Policija je za pokušaj ubistva osumnjičila - upravo Ninelinog verenika.

"U tim trenucima samo sam se molila Bogu da moja devojčica ne ostane sama", izjavila je Ninel o ovom incidentu.

Meksička javnost šokirana je vešću da je neko pokušao da ubije poznatu glumicu Ninel Konde. Naime, pre nekoliko nedelja, kad je avionom svog verenika, biznismena Huana Sepede putovala za Čijapas, iz trupa letelice odjeknula je snažna eksplozija. U prvom momentu nije bilo jasno o čemu se radi, ali avion je počeo da gubi na visini. Na sreću, pilot je ostao pribran i uspeo je da prizemlji letelicu, a da niko ne bude povređen. Stručnjaci još uvek ne znaju šta je bio uzrok eksplozije, ali su svi saglasni u tome da je u pitanju neka sabotaža.

*** ostatak pročitajte u novom broju časopisa "TV Novele" ***

Lea uniforma ti je extra,ne mogu da verujem da neko ima tako dobar ukus.Stvarno me zanima kako ti stoji i ako ne sumljam da ti stoji fantasticno.Bila bih ti veoma zahvalna ako bi mi poslala svoju sliku u uniformi,na forum ili preko E-Maii-a.Znas moju adresu.Pozz svim novim clanovima. ;) ;) ;)

vladimir05:
Lea uniforma ti je extra,ne mogu da verujem da neko ima tako dobar ukus.Stvarno me zanima kako ti stoji i ako ne sumljam da ti stoji fantasticno.Bila bih ti veoma zahvalna ako bi mi poslala svoju sliku u uniformi,na forum ili preko E-Maii-a.Znas moju adresu.Pozz svim novim clanovima. ;) ;) ;)
Hehe...thanx...Pa postavicu sliku na forum...Ustvari ne znam....Bojim se da neki idioti ne uzmu sliku pa je unakaze....Onda vam svima saljem na mail! A sa vecinom se i dopisujem na msn-u....Pozzzzzzzzz!

I ja bih se rado dopisivala sa vama preko msn-a ali mi uzastopno izbacuje da mi lozinka nije odgovarajuca.Pokusala sam nekoliko puta ali se uvek ponavlja isto.Neznam sta da radim. :roll: :roll: :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back