Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
THE BEST

f3dcfad934f68bbb4c98361fx2.jpg

50 cent:
Ne lupaj..I ne smaraj..

Opet prvi pocinjete..
E,tebi nista od ovoga uopste nije jasno ili samo neces da prihvatis to takvo kakvo jeste...Znaci,mi cemo na nasoj temi postavljati i Miku,Persu,Peru i druge,zato sto mi to tako zelimo,a ti na vasu temu postavljaj slike od RBD kakve god hoces....Mi ne zalazimo u te krajeve...Razumes ili treba dodatno objasnjenje???????????
P.S.Molim te,nemoj ovde odgovoriti,kvaris nasu temu,divnu,ispunjenu mirom i harmonijom,svojim postovima... :lol:
Hehe...Bas su mi bili slatki na miss-u...Anahi je bila lepsa od svih onih manekenki zajedno...Extra su pesme pevali,samo steta sto su se tako malo pojavljivali... :cry: ...Ali nema veze,sad su se dobro izreklamirali.... :D :D :D ....A sto me iznervirao onaj debil od naseg voditelja....Kao,neverovatno da su imali najvise gledalaca posle rolling stonesa....Al' je jadan...grrr....Kao,verovatno su popularni u latinskoj americi....debil,nije upucen da prave turneju po Evropi...Idiot nevezani.... :D :D :D

Lea_RBD:
A ko je prvi??? Po meni od nje bolje peva Beatriz Luengo,koja ima glascinu do neba!
na mojoj listi je od kad se pojavila ubedljivo i nedostizno prva Marija Serifovic...ja nisam nikad cuo pevacicu koja peva bolje od nje i mislim da necu nikad ni cuti ni jednu bolju:D

BUBIVII:
Btw i Bea nije losa...ali ipak Mariji niko nije ni do kolena...a meni ipak Beatriz nije bolja od Anahi;)
Po meni Beatriz ima najjaci glas na svetu,obozavam taj njen glas u kome se oseti ono malo crnackoga....Extraa! Obozavam Anahi u svemu,ali Bea ima mnogo bolji glas,jaci,vislji itd...itd....Ali ok....Svako ima svoj ukus.... :D ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back