wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
ja ih nisam gledala ali mozete da skinete nastup sa www.dulcemaria.org...ja sada upravo skidam...pa...videcu kakav je snimak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,tebi nista od ovoga uopste nije jasno ili samo neces da prihvatis to takvo kakvo jeste...Znaci,mi cemo na nasoj temi postavljati i Miku,Persu,Peru i druge,zato sto mi to tako zelimo,a ti na vasu temu postavljaj slike od RBD kakve god hoces....Mi ne zalazimo u te krajeve...Razumes ili treba dodatno objasnjenje???????????50 cent:Ne lupaj..I ne smaraj..
Opet prvi pocinjete..
...Ali nema veze,sad su se dobro izreklamirali.... mozda se tako pise na portugalskom ali na spanskom je carino mio..rebelde:i pise se CariĄo mio ne carino mio ... ...
Hehehehehe....Znas on ne zalazi u nasu temu,ne nikako!Roberta:Izvinjavam se za sliku. Nisam znala da je i ova tema pod budnim okom 50 centa.

U potpunosti se slazem sa tobom..bas sam razmisljao sto mexico nije poslao nju na miss...garant bi pobedilaLea_RBD:Hehe...Bas su mi bili slatki na miss-u...Anahi je bila lepsa od svih onih manekenki zajedno
ma ne uopste...nikako ga nema... :-D :-DLea_RBD:Hehehehehe....Znas on ne zalazi u nasu temu,ne nikako!
![]()
![]()
![]()
A ko je prvi??? Po meni od nje bolje peva Beatriz Luengo,koja ima glascinu do neba!BUBIVII:i ja je obozavam stvarno je super....najlepsa na svetu i 2. najbolja pevacica na svetu![]()
na mojoj listi je od kad se pojavila ubedljivo i nedostizno prva Marija Serifovic...ja nisam nikad cuo pevacicu koja peva bolje od nje i mislim da necu nikad ni cuti ni jednu boljuLea_RBD:A ko je prvi??? Po meni od nje bolje peva Beatriz Luengo,koja ima glascinu do neba!
Btw i Bea nije losa...ali ipak Mariji niko nije ni do kolena...a meni ipak Beatriz nije bolja od AnahiLea_RBD:Po meni od nje bolje peva Beatriz Luengo,koja ima glascinu do neba!
Slazem se...BUBIVII:na mojoj listi je od kad se pojavila ubedljivo i nedostizno prva Marija Serifovic...ja nisam nikad cuo pevacicu koja peva bolje od nje i mislim da necu nikad ni cuti ni jednu bolju![]()
Po meni Beatriz ima najjaci glas na svetu,obozavam taj njen glas u kome se oseti ono malo crnackoga....Extraa! Obozavam Anahi u svemu,ali Bea ima mnogo bolji glas,jaci,vislji itd...itd....Ali ok....Svako ima svoj ukus....BUBIVII:Btw i Bea nije losa...ali ipak Mariji niko nije ni do kolena...a meni ipak Beatriz nije bolja od Anahi![]()
oki ...RyD:Marija nemam kredita pa ti nisam odgovorila...dopunicu ga sutra ili prekosutra...na tom sajtu imash sminak kako su juche igrali...slike...i josh svashta...te beso!!!e idem sada...