Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninchu:e i meni se isto to deshava.....ako nadjesh reshenje javi!

50 cent:@Ninchu
Kada nadjem link postavicu..Pozdrav!
Mozda nije mislio nista lose,ali zaista ne bi trebalo da bude ovde.fashion queen:RRRRR!!!STA CES TI OVDE???MI POSTUJEMO DOGOVOR<A TI NE!

Nesto kao da resetujes svoj password,ukucaj svoju e-mail addressu i slicice(predmete,smaylice,ne znam kako da ti objasnim) prikazane u slici pored...vladimir05:Mislim da sam pronasla resenje ali ne mogu da prevedem jednu recenicu.Da li neko moze da mi pomogne?
Recenica glasi:
To start resetting your password, type your e-mail address and the characters shown in the picture below.

to zanci prvo ukucaj shifru kreirej svoju e/mail adresu i .... e jbg neznam daljvladimir05:Mislim da sam pronasla resenje ali ne mogu da prevedem jednu recenicu.Da li neko moze da mi pomogne?
Recenica glasi:
To start resetting your password, type your e-mail address and the characters shown in the picture below.

e nesto u vezi slike...
 e nesto u vezi slike...vazi!pozzzzzz50 cent:@Ninchu
Kada nadjem link postavicu..Pozdrav!
to znaci:vladimir05:Mislim da sam pronasla resenje ali ne mogu da prevedem jednu recenicu.Da li neko moze da mi pomogne?
Recenica glasi:

sorry, pa pitala sam i ovde!ako imas stavi link....a ja sam fan rebelde naravno! :-Drebelde:Ninchu
zasto pitas 50 centa , na njihovoj temi da li ima pesmu no pares i una casion ... tamo je tema RW ... pitaj nas mi imamo te pesme ... jesi ti fan RW ili Rebelde ? pitam onako , zato sto ce posle fanovi RW reci da mi sad ne postujemo pravila ...
Ja sam danas kupila novi broj....broj je extra!50 cent:Hvala!
 )...zatim SADRZAJ EPIZODA naravno serije REBELDE i josh svashta....ma kazem vam broj je extra!!
 )...zatim SADRZAJ EPIZODA naravno serije REBELDE i josh svashta....ma kazem vam broj je extra!! 
I ja sam sad ga sad procitala.Extra... :grin: :grin: :grin:RyD:Ja sam danas kupila novi broj....broj je extra!
@50 cent Izashao je poster od Luisane Lopilato
Zatim poster od RBD La Familia,chlanak o Ninel,i o Anahi...a opet prichaju kako su se Anny i Dulce posvadjale...(?)...zatim SADRZAJ EPIZODA naravno serije REBELDE i josh svashta....ma kazem vam broj je extra!!