Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ninchu:
e i meni se isto to deshava.....ako nadjesh reshenje javi! :(

Mislim da sam pronasla resenje ali ne mogu da prevedem jednu recenicu.Da li neko moze da mi pomogne?

Recenica glasi:

To start resetting your password, type your e-mail address and the characters shown in the picture below. ;) ;) ;)

E PA!Ti ne znas!pRE NEGO STO SAM ja stigla ovde nisu bile razdvojene teme REBELDE i RW!
pre nego sto su se razdvojile dogovorili su se da svako ostane na svojoj strani mi na R,a ostali kao
i on na RW!Mi to postujemo ali on ne!!!

vladimir05:
Mislim da sam pronasla resenje ali ne mogu da prevedem jednu recenicu.Da li neko moze da mi pomogne?

Recenica glasi:

To start resetting your password, type your e-mail address and the characters shown in the picture below. ;) ;) ;)
Nesto kao da resetujes svoj password,ukucaj svoju e-mail addressu i slicice(predmete,smaylice,ne znam kako da ti objasnim) prikazane u slici pored...

jaooo meni se pokvario happy pa nisam mogla da gldam celu epizodu :sad: , gledala sam samo kad je Roberta dosla sa onom motkom (ili vec cime) ... i dalje ne ...jel' moze neko da mi kaze sta se posle desavalo ?

vladimir05:

Recenica glasi:

to zanci prvo ukucaj shifru kreirej svoju e/mail adresu i .... e jbg neznam dalj :lol: e nesto u vezi slike...

vladimir05:

Recenica glasi:

to znaci:
da bi resetovala svoju sifru ukucaj svoju e-mail adresu i ,,karaktere''(brojeve i slova) koji su prikazani na slici ispod.....

Ninchu
zasto pitas 50 centa , na njihovoj temi da li ima pesmu no pares i una casion ... tamo je tema RW ... pitaj nas mi imamo te pesme ... jesi ti fan RW ili Rebelde ? pitam onako , zato sto ce posle fanovi RW reci da mi sad ne postujemo pravila ...

rebelde:
Ninchu
zasto pitas 50 centa , na njihovoj temi da li ima pesmu no pares i una casion ... tamo je tema RW ... pitaj nas mi imamo te pesme ... jesi ti fan RW ili Rebelde ? pitam onako , zato sto ce posle fanovi RW reci da mi sad ne postujemo pravila ...
sorry, pa pitala sam i ovde!ako imas stavi link....a ja sam fan rebelde naravno! :-D

50 cent:
Ja sam danas kupila novi broj....broj je extra!

@50 cent Izashao je poster od Luisane Lopilato

Zatim poster od RBD La Familia,chlanak o Ninel,i o Anahi...a opet prichaju kako su se Anny i Dulce posvadjale...(? :evil: )...zatim SADRZAJ EPIZODA naravno serije REBELDE i josh svashta....ma kazem vam broj je extra!! :lol:

RyD:
Ja sam danas kupila novi broj....broj je extra!

@50 cent Izashao je poster od Luisane Lopilato

Zatim poster od RBD La Familia,chlanak o Ninel,i o Anahi...a opet prichaju kako su se Anny i Dulce posvadjale...(? :evil: )...zatim SADRZAJ EPIZODA naravno serije REBELDE i josh svashta....ma kazem vam broj je extra!! :lol:
I ja sam sad ga sad procitala.Extra... :grin: :grin: :grin:

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Pobeda....I Rebelde pobedile teletabise u anketi,ja i moja plesna grupa pobedile ove ostale grupe,nasla sam konacno tregere,rajf,uniforma mi je komplentna sutra za banket,prosla sam 5,00....Ljudi,sve mi je krenulo(da kucnem o drvo,i vi kucnite)......Samo ono jedno i dalje nece da krene....Ali nema veze....
Ame,koja pitanja su postavljali Ahani....Dobro pa je nisu pitali da spava sa urednicima u avionu i da ih neko slika....c c c c...Ali bar je izasao clanak o njoj,kako je prelepa na toj slici....A ne svidja mi se kako je ispala na posteru...Grrrrrrrrr....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back