Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li je ovo 10000-ti post???
a i da jeste, a i da nije, nema veze....
evo:

xe,xe.....ja imam tu cast!!!!!!WOW!!!!
i evo ga, toliko ocekivani, 10000-ti post....
--->nista pametno napisano u njemu, ali ima najvise smajlija(mozda)...xe,xe...
cisto da obelezimo:
tananana...tananana.......:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-D :-D

REBELDE 4EVER!!

dva puta, za svaki slucaj.....
sada, posto sam imala tu cast:D da (valjda) napisem 10000-tu poruku tj. post, mogu da idem lepo da knjavam........laku noc!!!!!!!!!!odo`!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D :lol: 8-)

:D:D:D Napreduje ova rec knjavanje :D:D:D Mozda i udje u srpski recnik :D:D:D
Nego, Dale, Taco, ja se izvinjavam sto sinoc nisam bila, planirala sam da legnem ranije... Ali odem ja na kupanje, to traje sat vremena, kad sam izasla ono vec 11 i 30, reko' sad idem na spavanje, kako cu ustati ujutru da "ucim"... I tako ja legnem prevrcem se kad mi stize poruka... Stari drug iz Kule :D:D:D Pita me kako napredujem sa breakom (on je breakdancer, od nedavno je poceo da daje casove break, bas mi drago zbog njega, znate kako decko rastura) i ja reko' napredovala sam mnogo od onda... I kaze on meni da treba da ide na takmicenje od 4-tog do 10-tog i da mu treba dobrih igraca, pa ako ja zelim da igram sa njim!!!! Ja sam flipnula (onda nisam spavala do pola 2 :roll: ) Nam tom takmicenju su i ljudi iz hrvatske, madjarske, bugarske... Ljudi,znate koja bi to prilika bila?!?!?! Ali imam problem, on je u Kuli, ja nemam love da idem tamo svaki dan na treninge, ali nadam se da cemo nekako iskombinovati nesto.. Joj, omg, nisam ni ucila, a imam odgovaranje iz geosa....

Nego, Dale, Taco, ja se izvinjavam sto sinoc nisam bila, planirala sam da legnem ranije... Ali odem ja na kupanje, to traje sat vremena, kad sam izasla ono vec 11 i 30, reko' sad idem na spavanje, kako cu ustati ujutru da "ucim"... I tako ja legnem prevrcem se kad mi stize poruka... Stari drug iz Kule :D:D:D Pita me kako napredujem sa breakom (on je breakdancer, od nedavno je poceo da daje casove break, bas mi drago zbog njega, znate kako decko rastura) i ja reko' napredovala sam mnogo od onda... I kaze on meni da treba da ide na takmicenje od 4-tog do 10-tog i da mu treba dobrih igraca, pa ako ja zelim da igram sa njim!!!! Ja sam flipnula (onda nisam spavala do pola 2 :roll: ) Nam tom takmicenju su i ljudi iz hrvatske, madjarske, bugarske... Ljudi,znate koja bi to prilika bila?!?!?! Ali imam problem, on je u Kuli, ja nemam love da idem tamo svaki dan na treninge, ali nadam se da cemo nekako iskombinovati nesto.. Joj, omg, nisam ni ucila, a imam odgovaranje iz geosa....

Nadam se da ces uspeti u vezi odlaska u Kulu,verovatno ces uspeti da iskombinujes nesto.
Puno srece na odgovaranju.Je l' ti casovi pocinju u 14:00:?:

@ Nina, znas da je Chris Brown 89-to godiste?!?!?!:shock::shock::shock: Kad je snimao spot i pesmu Run It imao je samo 16godina :shock::shock::shock: Znala sam da je mlad, ali ovoliko nisam ni sumnjala...

Da,znala sam...;)
Prochitala sam u Bravo-u da je 89to....A ima i jedan deo pesme Run It gde kaze:
"You'll see
Girl I can set you off
Don't believe my age is gonna slow us down
I can definitely show you things
To have you saying I can't be 16"....:D

I u pesmi Kiss Kiss ima owaj stih:
"And I know I just turned 18"....

:D:D:D Stwarno jako dobra prilika za tebe!!Nadam se da cesh uspeti da iskombinujesh neshto i odesh na takmichenje!!!:DU swakom sluchaju,jawi nam ako bude nekih nowosti!;)

Da,znala sam...;)
Prochitala sam u Bravo-u da je 89to....A ima i jedan deo pesme Run It gde kaze:
"You'll see
Girl I can set you off
Don't believe my age is gonna slow us down
I can definitely show you things
To have you saying I can't be 16"....:D

I u pesmi Kiss Kiss ima owaj stih:
"And I know I just turned 18"....

Skontala sam ja to u pesmi, ali znas ono nisam obracala paznju... Isto kao i u jos jednoj pesmi, ne mogu se setiti sad kojoj.... I ja razmisljam, gledala sam ovaj MTV Music Awards i tamo nesto njemu Justin kaze da ga podseca na njega kad je bio tako mlad, ja reko' , pa koliko je on to mlad, i ja da vidim kad ono 89-to :shock::shock::shock: Nikad ne bih rekla...
:D:D:D Stwarno jako dobra prilika za tebe!!Nadam se da cesh uspeti da iskombinujesh neshto i odesh na takmichenje!!!:DU swakom sluchaju,jawi nam ako bude nekih nowosti!;)

Uf, danas sam bila skenjana, ali sam smislila plan : Put od Kule do Sombora je 200 dinara u oba smera, pa malo vise od toga dobijam za uzinu i necu kupovati uzinu i to ce mi biti taman za kartu(nista od skupljanja za RBD), a moji ce mi platiti treninge :D:D:D Znaci, extra, cak je i taj decko hteo da mi finansira put, awwwww, kako je dobar, ali kupio je komp i liniju za 800e , pa nema, a i ne bih to mogla prihvatiti, ionako placam clanarinu upola manje :D:D:D:D:D:D Jako je dobar decko.... Al' sam srecna, ne mogu vam opisati... :D:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back