Realno

a sta ce raditi kada ne bude mogla? Koliko njegova keva ima godina? Pazi zivi sa bratom i snajom, mislis da je Snaji bas lepo sto ima svekrvu svaki dan da gleda?

Moja snaja IMA u sred nemachke kutju na tri sprata moja majka ima svoju sobu . mama kad god ode u grad snaji kupi neshto lak za nokte, parfem ili cvetje i pokloni joj svaki dan SE dogovore koja od njih dve tje kuvati a koja chistiti po kuci moja mama kaze nikad nebi sebi dozvolila da sjedi sve dok mozhe ona ce da pomogne mama nikad nije ogovarala snaju ili rekla nesto ruzno i kad brat nesto plane na svoju zenu majka je vazda njega krivila nije dala na snaju a sa snajom je prichala uz kafu

Jel grehota napustiti tipa koji nezna kzFati , vesh prati i peglati i organizovati svakodnevnicu?

Otje da dovede svoju majku ....Opet!!!! ....

Sinotj sam poludjela i rekla sam ako dovedesh nju ja odavden idem .

Sama sebi se zachudila kolko agresije ima u meni kad je rech o njegovoj familiji

Realno, ti i nisi za bolje od tog tipa.

To sto nosis posao kod kuce to je vec nesto drugo. To se zove neprofesionalizam :).....:zag:...hocu samo da ti pomognem nista vise. Empatija je kada se stavis na mesto te osobe a ne uzimas njene probleme sa sobom.Znaci moze ti prici na samo 10 sm do tvog tela, nikako nesmes da dozvolis da ti tudja patnja udje u srce i dusu, inace nemozes nikome pomoci, treba ce tebi pomoc.

Mala AJ ne s.

treba da razumijesh da ima osoba na ovom svijetu od koji je i bog digo ruke. Njena cherka sa njom nemoze kaze da je deprimira otuda se cerka i neprima majke u toj porodici je jako izrazhena Hass liebe ...

Moja snaja IMA u sred nemachke kutju na tri sprata moja majka ima svoju sobu . mama kad god ode u grad snaji kupi neshto lak za nokte, parfem ili cvetje i pokloni joj svaki dan SE dogovore koja od njih dve tje kuvati a koja chistiti po kuci moja mama kaze nikad nebi sebi dozvolila da sjedi sve dok mozhe ona ce da pomogne mama nikad nije ogovarala snaju ili rekla nesto ruzno i kad brat nesto plane na svoju zenu majka je vazda njega krivila nije dala na snaju a sa snajom je prichala uz kafu

Pa nemas ti vec ima ONA, samim tim njena je kuca. Lepo je sto ona ima kucu na 3 sprata... Zasto TI nemas isto takvu kucu pa da njegova keva ima gde da bude pa da vam ne smeta, svoj sobicak i svoj tv, kupatilo.... Volim kada dugi krive nekog, to me je uvek fasciniralo... Ti nisi u obavezi da je hranis niti izdrzavas. A to su price, jako malo zena podnosi majke svojih muzeva...A one koje podnose to radi zato sto imaju previse vremena i para pa ne moraju da razmisljaju o problemima...

- - - - - - - - - -

Pa nemas ti vec ima ONA, samim tim njena je kuca. Lepo je sto ona ima kucu na 3 sprata... Zasto TI nemas isto takvu kucu pa da njegova keva ima gde da bude pa da vam ne smeta, svoj sobicak i svoj tv, kupatilo.... Volim kada dugi krive nekog, to me je uvek fasciniralo... Ti nisi u obavezi da je hranis niti izdrzavas. A to su price, jako malo zena podnosi majke svojih muzeva...A one koje podnose to radi zato sto imaju previse vremena i para pa ne moraju da razmisljaju o problemima...

Ako ne možete zajedno, a ona mora unutra, ti izađi. Imaš naš blagoslov. Mslm, ne znam šta oćeš da ti kažemo, ovde su Srbijanci, ne Nemci, većina cele godine živi sa i podnosi roditelja partnera il mu uvaljuje svoje na muku ne što oće, neg što moraju tako. Po meni, ko ne želi nešto ne treba sebe terati na to.

Jel grehota napustiti tipa koji nezna kzFati , vesh prati i peglati i organizovati svakodnevnicu?

Sama sebi se zachudila kolko agresije ima u meni kad je rech o njegovoj familiji

Чек, што би напуштала мужа ако не зна кувати, веш прати и пеглати и организовати свакодневницу? Таквих је 90% Србистана.
Или хоћеш да га напустиш зато што хоће матер да доведе која теби представља само сметњу у кући, вишак, не уклапа су амбијент и троши превише ресурса и живаца? Ако је тако, онда ми реци што хоће да је довееде? Да није жена болесна, нема где да живи, нема ко да брине о њој, па се он брине о својој мајци као сваки нормалан човек на овој планети?

Nije problem u tebi, Paranormalna.
Problem je u tvom mužu, ako ima ideju da dovede svoju majku :eek:.
Šta bih ja?
Kontrirala bih , ali , pazi, imaj granice, jer može biti još gore, mač sa dve oštrice.
Podelite poslove. Pokušala si? Mamin sin koji nikada nije radio po kući?
Ako želiš očuvati brak, moraš se povinovati i raditi to sve sama, samo da ne dovede tu ženu, jer tu je def.kraj braka.
Posle odredj.vremena, biće drugačije, videćeš. Slegne se ta prašina.

А ово питање јел грехота напустити би требали питати на Религији, пошто у љубави и брачним односима секуларног доба ништа није грехота.

Nije greh, šta treba li žena da se razboli zbog tih ljudi?

Наравно да не.
Мене занима због чега њен муж хоће да доведе мајку у кућу. Шта ако је жена болесна, непокретна, немоћна, нема ко да је пази? Сваки човек брине о својој мајци. Верујем да би и ти и Паранормална довела сутра своје мајке када би биле болесне и немоћне упркос томе што смета мужу ташта.

Ако је жена здрава и права, онда је у питању размаженост мужа, такозвани мамин син и о томе треба поразговарати у 4 ока.

moj sve to ne zna , plus mi doveo i oca da trajno zivi sa nama koji takodje sve to ne zna :roll:

e to se zove grehota :dash:

Tema@ sada i malo da začinim temu :lol:
Nemam pojma zašto ti je problem da ta bakuta gostuje, ako već ne ostaje stalno, već samo taj neki period dok obavi preglede i malo se nauživa sina.
Drugo bi bilo da ona sada definitivno ima nameru da se useli kod vas, tada bi već bilo bolje da joj pomognete ako ste u mogućnosti (a recimo ona nije) varijantu nekog staračkog doma,gde će imati društvo svojih godina i adekvatnu negu, jer i onako niste navikli da živite u velikoj zajednici sa xy generacija,kako već neki žive-luda kuća :lol: e to je da čovek odlepi, a ne ove ekskurzije koje ti dođu.
Mnogo volim mir, teško da bih podnela bilokakvog gosta mesecima, pa sve i da mi je rođena mama, ali ako je u pitanju zdravlje,pregledi, retka viđanja inače,msm da bih pregurala.
I samo nemoj na muža da se žališ što ne kuva, amaaan zamaan, ti bi ga opasala u kecelju, posle kada bi sve poslove kao tetkica radio-onda bi ustanovila da mu fali muških hormona :lol: pa bi ti to smetalo. Nego, zar vi tu ne kupujete smrznutu hranu i instant neke klope? Nije valjda da kao i mi gulite šaragarepu, sečete povrće, meso,etc..? :lol:

nije grehota, jedino je grehota ako se ljudi neznaju sporazumeti ili nece
ja radim to ti radi to

Mala AJ ne s.

treba da razumijesh da ima osoba na ovom svijetu od koji je i bog digo ruke. Njena cherka sa njom nemoze kaze da je deprimira otuda se cerka i neprima majke u toj porodici je jako izrazhena Hass liebe ...
Nema takvih osoba od kojih je i Bog digao ruke , ima samo ljudi Koji su digli ruke....
Dobro ajd necu vise :)

Poslednja izmena:
Pa jeste u tebi. ne znas da pricas sa njom. Dobar sagovornik mora da pokaze empatiju prema onome sa kim prica a onda da podje od sebe. Naprimer u tvom slucaju umesto sto se nerviras lepo sednes sa njom a to isto mozes i sa tvojim muzem. I ispricas kako se osecas.Kazes muzu" meni je strasno zao, kad dodjem kod kuce i sudovi stoje ne oprani a ja nemam energije da ih operem " ..tim tonom nastavis i ni u jednm trenutku ne pokazujes bes ili svaljujes krivicu na njega.....videces sasvim drugu reakciju....

gresis a nisi ni svesna toga, to je moja komiska uradila fina devojka, ova pocela da joj sere kako je to kuhinja njenog sina a zajedno uzeli stan, i ona joj kaze kozo jedna
sidn dodje sposla i izbaci je iz zajednickog stana i eto posle par godina se razveli jer ju nikad vise nije primio u stan a majka je kenjala i dalje. tako da teorije su jedno a praksa drgrugo.

- - - - - - - - - -

joj, Katcha, kako ne shvaćaš da postoje ljudi s kojima se ne može pričati na taj način, koji vide samo sebe i koje uopće ne zanima kako se ti osjećaš?

bas tako, a u udzbeniku piee nesto drugo tako da se neki toga drze :lol:

Back