Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Ovde AV glasaci izadju na izbore, glasaju i odu kuci. Ne zanima ih kaldrma.
Ааа не интересује их јер не могу напунити један кварт са бригадом полиције заједно.
А за државу је скупо да за тако мало људи ангажује толико скупе полицијске снаге.
.Вучић је више потрошио на обезбеђење Ћациленда него на своје лично обезбеђење.
Да ли ту планира да направи себи бисту или ко зна шта.

Pobeda je cista u Zajecaru jer je razlika 2000 glasova, u Kosjericu je sve mutno sto je bilo i ocekivano. Svakako je ovaj rezultat od 49% u jednom tako malom mestu, koje je pre svega vise seosko nego gradsko podrucje je vrhunski rezultat.
Ma ne mozete vi da branite koliko ja mogu da smutim,a ja sam amater, zamisli tek iskusni SPS SNS dugogodisnji predsednik odbora...

Ma ne mozete vi da branite koliko ja mogu da smutim,a ja sam amater, zamisli tek iskusni SPS SNS dugogodisnji predsednik odbora...
Па најглупље људе су постсвљали на важне функције тако да не треба ни од њих очекивати пуно.

Поготово што је упориште власти у Београду. Власт се руши у Београду не у Чортановцима.
Ebes rusenje vlasti , kad su se svi vec namestili na pozicijama, pogledaj medije , svi su vec spremni da preuzmu izgradnju a da ne urade nista...

Tako da popusili ste pre nego sto ste i zapalili cigaretu...

Па најглупље људе су постсвљали на важне функције тако да не треба ни од њих очекивати пуно.
Tu imas poentu , ali cudno ili ne, kad su bili na glasackom mestu , uvek se pojavi neki mutez koji je belosvetski mutez, ono bez obraza do daske, i nekako uvek zna jos jednog velikog lupeza i odmah su tu , i krene muljaza svih ovcica koje uoce i procene da su ovcice, neke kupe za 200g kafe, neke za malo vise, 200 300e...vrh koji sam ja video je kad su uzeli zbirni dzak sa 4 izborna mesta i zamenili ga.....to je ono bas vrh bezobrazluka i uopste mi nije jasno zasto i kako su to odradili...

Jasno mi je da je bilo muljaze, ali mi nije jasno kako se odradi to da uopste dodje do zamene...

Ajde sto si skeptik, neko sa strane bi rekao da se radujes sto je vlast dobila (ako je dobila).. Da te ne znamo odavde sa foruma, rekao bi covek da si poćaćaveo..

Šta?

Pa ja sam sve vreme pisao da vlast pobeđuje u Kosjeriću i da opozicija ima šanse u Zaječaru, ali male.

To što su se studenti angažovali u Kosjeriću onako je bila greška koju ja ne mogu da razumem. Nisam ni pre ovih izbora; da sad neko ne krene opet da priča kako sam krenuo nešto da menjam ploču. Trebalo je da se drže zahteva i studenskog pokreta, bez ovakvih lažnih nada.

Ebes rusenje vlasti , kad su se svi vec namestili na pozicijama, pogledaj medije , svi su vec spremni da preuzmu izgradnju a da ne urade nista...

Tako da popusili ste pre nego sto ste i zapalili cigaretu...
Па мој пост је све рекао у напред и предвидео твој одговор у коализији са оним што сам написао.

Šta?

Pa ja sam sve vreme pisao da vlast pobeđuje u Kosjeriću i da opozicija ima šanse u Zaječaru, ali male.

To što su se studenti angažovali u Kosjeriću onako je bila greška koju ja ne mogu da razumem. Nisam ni pre ovih izbora; da sad neko ne krene opet da priča kako sam krenuo nešto da menjam ploču. Trebalo je da se drže zahteva i studenskog pokreta, bez ovakvih lažnih nada.

Pazi studenti prave mnogo gresaka, to stoji , ali sta ces, mora nekako da se uce, nisu oni kao ja , ti , pa da su imali prostor i vreme da uoce greske 10 godina...
Meni use zvece od silnih zveketa i trikova koje trpim godinama....studenti su tek izasli iz uloge dece, iz zastite koje to stanje pruza...

Pazi studenti prave mnogo gresaka, to stoji , ali sta ces, mora nekako da se uce, nisu oni kao ja , ti , pa da su imali prostor i vreme da uoce greske 10 godina...
Meni use zvece od silnih zveketa i trikova koje trpim godinama....studenti su tek izasli iz uloge dece, iz zastite koje to stanje pruza...

Pa nema vremena za greške. Njima vreme curi, a to je ono što Vučić ima na pretek.

Nemaju oni prostora za pravljenje ovakvih grešaka, a posledice su prilično ozbiljne.

A7EAC630-1D3C-4F17-A0F2-FA7F2997774E.jpeg

Ali pazi. Kosjerić i Zaječar. Kosjerić. Zaboravljena opština koja je op početka ove vlasti većinski za vlast, jer su ljudi zaposleni u javnom sektoru, ucenjeni i nemaju drugog izbora. Zaječar-istočna Srbija. Istočna Srbija je stub SNS-a. Još kad su u BG dovlačili Kladovo i Negotin i uvaljivali im prebivališta da bi glasali. I tu se SNS muči. Šta bi se danas desilo da su izbori bili u BGD-u, Nišu ili NS-u? Šta bi se desilo na republičkom nivou, gde u tri pomenuta grada živi većina Srbije
Stvar je upravo u tome što danas, kada postoji jak osećaj bunta, nisu izbori ni u BG, ni u Nišu, ni u NS. I neće biti skoro. Neće biti iskorišćen taj momentum. To je ono što se ne razume kad se kaže ''Aha, narod je sada protiv SNS i Vučića, gotovi su.'' Jeste protiv sada, trenutno, jer ima opciju studentske liste. A šta će biti kada studentske liste ne bude bilo?

Back