Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Samo glup covek se tek tako raduje kranovima ne znajuci da se kroz gradjevinu peru pare od droge, trgovine oruzja, belog roblja, prostitucije i svog drugog zla!

Ako ti imas neki procenat u svim tim poslovima ili ako si kupuo, dobio stan u Beogradu na vodi...ok...deo si crnog ugovora sa djavolom...

Ali bi pre rekao da su ti samo Informer i Pink sekta isprali mozak...

...
Sta pricas pobogu?Znas koliko stranaca su investitori?Jer su i oni kriminalci?A plate ti svaki sat u dinar nezajebute.
A nekad covek osane bez posla nezna sta ce.Danas primer ostao covek bez posla a na sve strane kranovi,gde ce ima da bira...Zato sto je nezaposlenost mala zahvaljujuci investicijama.
A to ova razmazena"deca '"nerazumeju.Ko hoce da radi ima posla i moze se lepa para zaraditi.

Sta pricas pobogu?Znas koliko stranaca su investitori?Jer su i oni kriminalci?A plate ti svaki sat u dinar nezajebute.
A nekad covek osane bez posla nezna sta ce.Danas primer ostao covek bez posla a na sve strane kranovi,gde ce ima da bira...Zato sto je nezaposlenost mala zahvaljujuci investicijama.
A to ova razmazena"deca '"nerazumeju.Ko hoce da radi ima posla i moze se lepa para zaraditi.

Ako je za tebe rad na skeli vrhunac smisla zivota...ok...
Onda su mi mnoge stvari jasnije...izvini sto ti ljuljam skelu...

...

Ja sam ocekivao licno losiji rezultat opozicije u Zajecaru zbog Ristovica, jer sam mislio da ce Ristovic da uzme bar 40% glasova iz 2021., ali ga je narod kaznio. Deo glasova jeste otisao AV, ali je veci deo uzela opozicija.

A za Kosjeric sam verovao u jako tesan rezultat, ovako tesan bas i ne. Ipak je Kosjeric deceniju i vise potpuno pod sns sapom.

Ako je za tebe rad na skeli vrhunac smisla zivota...ok...
Onda su mi mnoge stvari jasnije...izvini sto ti ljuljam skelu...

...
Bravo "netjaci obrazovani" plenumasu pokazao si svoje pravo lice.Vrhunac na skeli zaraditi 2000 evra a neko poput tebe duplo vise i jos blokira fakultet 7 meseci i pljuje drzavu koja ga placa pa i mene pljuje jer od svoga doprinisa sam mu placao platu.Sad vise neprimaju falabogu.Zamisli ja da kazem poslodavcu e ja necu da radim i da te pljujem a ti me placaj...Pa ko nebi dobio otkaz momentalni?

Štimac: "Opozicija pobedila za 36 glasova, SNS nosio zapisnike na pogrešno mesto"​

"Opozicija pobedila za 36 glasova, SNS nosio zapisnike na pogrešno mesto", rekao je Vladimir Štimac za N1 u Kosjeriću i dodao:

"Znamo kako Aleksandar Vučić voli da ranije proglasi pobedu, ali to danas nije uradio, izašao je dva sata kasnije. Postoji razlog za to. Oni nisu pobedili, pobedila je opozicija i to je najvažnije. Budite srećni, borićemo se i dalje i nećemo ih pustiti da im ovaj inženjering prođe".

Back