Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Crta objavila rezultate iz Zaječara: Najteži oblici nepravilnosti​

Raša Nedeljkov iz Crte na 17 odsto biračkih mesta zabeleženi najteži oblici nepravilnosti, što znači da ovi rezultati ne održavaju slobodnu volju birača:

SNS: 14.199 glasova, 27 mandata

Promena u koju verujemo: 10.312, 19 mandata

Ujedinjeni za spas Zaječara: 2.284, 4 mandata

Ispod cenzusa SPS

Bravo "netjaci obrazovani" plenumasu pokazao si svoje pravo lice.Vrhunac na skeli zaraditi 2000 evra a neko poput tebe duplo vise i jos blokira fakultet 7 meseci i pljuje drzavu koja ga placa pa i mene pljuje jer od svoga doprinisa sam mu placao platu.Sad vise neprimaju falabogu.Zamisli ja da kazem poslodavcu e ja necu da radim i da te pljujem a ti me placaj...Pa ko nebi dobio otkaz momentalni?

Druze ti si ROB svog gurua SNSekte...
I te 2000€ ces proklinjati u 40-50-60toj godini kad te isijas, spondiloza i reuma spopadnu...

Da je srece drzao bi na zidu sliku baka Coke...koja se znala obracunati sa tvojim robovlasnicima...
I naravno da su robovi dobro nahranjeni...jos od Egipatskih faraona pa do gurua SNSekte...
Jer treba neko iskriviti kicmu i potegnuti kamen, ciglu...nece valjda kilAVi guru koji ne moze ni flasicu vode da otvori...

Ja tebe iskreno zalim druze...sto ces stvari koje ja vidim sada...ti videti za 30-40 godina...ako dobacis...
Daj boze da dobacis jer bi ja voleo da progledas...pa makar i tada...

Svako dobro!
I srecan rad!

Radio sam i ja sve poslove, ali i investirao veru u sebe...a ne u sektu...

...

Druze ti si ROB svog gurua SNSekte...
I te 2000€ ces proklinjati u 40-50-60toj godini kad te isijas, spondiloza i reuma spopadnu...

Da je srece drzao bi na zidu sliku baka Coke...koja se znala obracunati sa tvojim robovlasnicima...
I.naravno da su robovi dobro nahranjeni...jos od Egipatksih faraona pa do gurua SNSekte...jer treba neko iskriviti kicmu i potegnuti kamen, ciglu...nece valjda kilAVi guru koji ne moze ni flasicu vode da otvori...

Ja tebe iskreno zalim druze...sto ces stvari koje ja vidim sada...ti videti za 30-40 godina...ako dobacis...
Daj boze da dobacis jer bi ja voleo da progledas...pa makar i tada...

Svako dobro!
I srecan rad!

Radio sam i ja sve poslove, ali i investirao veru u sebe...a ne u sektu...

...
Њему ће Карлеуша на свадби да свира за ђабе а ми ћемо да плаћамо!🥹

08. jun - 23:21

Član Izborne komisije: Nismo još završili​

Kako javlja reporterka N1, predstavnik Opštinske izborne komisije u Kosjeriću rekao je da se trenutno obrađuje materijal:

"Imamo pet ili šest timova koji su doneli materijal i nisu još uvek nije predao zapisnike. Izašao sam pred narod da ih zamolim za strpljenje. Kad budemo sve završili, ja ću izaći ili neko iz izborne komisije da to saopštim".

Nezgodno je uvek kada se izgubi glavni grad. I Erdogan beše pukao u Ankari. To predstavlja svojevrsni početak kraja

Istina, ipak su metropole i centri ti koji diktiraju neke trendove i odakle sve polazi, i ono uz dužno poštovanje prema manjim mestima ali ipak ne znam Predejane ili Lajkovac ne može nikad da bude isto što i Beograd, a realno sad u Beogradu SNS ne verujem da je na više od nekih 20% (možda ono dobaci do 25% zahvaljujući tim nekim progradskim naseljima), a i u ostalim većim gradovima ne verujem da stoje mnogo bolje (pogotovo ne recimo u Novom Sadu, Nišu, Subotici,Čačku .......).

Ali pazi. Kosjerić i Zaječar. Kosjerić. Zaboravljena opština koja je op početka ove vlasti većinski za vlast, jer su ljudi zaposleni u javnom sektoru, ucenjeni i nemaju drugog izbora. Zaječar-istočna Srbija. Istočna Srbija je stub SNS-a. Još kad su u BG dovlačili Kladovo i Negotin i uvaljivali im prebivališta da bi glasali. I tu se SNS muči. Šta bi se danas desilo da su izbori bili u BGD-u, Nišu ili NS-u? Šta bi se desilo na republičkom nivou, gde u tri pomenuta grada živi većina Srbije

08. jun - 23:21

Član Izborne komisije: Nismo još završili​

Kako javlja reporterka N1, predstavnik Opštinske izborne komisije u Kosjeriću rekao je da se trenutno obrađuje materijal:

"Imamo pet ili šest timova koji su doneli materijal i nisu još uvek nije predao zapisnike. Izašao sam pred narod da ih zamolim za strpljenje. Kad budemo sve završili, ja ću izaći ili neko iz izborne komisije da to saopštim".

Mozda zavrse do Expa 2027...

Jbte Brazil koji ima 200 000 000 ljudi je znao rezultate izbora ZA POLA SATA...

A nasa UDBA s Ljubanom broji i štema 6000 Kosjeraca 3 dana...

Jad i beda u okupiranoj koloniji Srbiji...zemlji treceg izbornog sveta

...

Ali pazi. Kosjerić i Zaječar. Kosjerić. Zaboravljena opština koja je op početka ove vlasti većinski za vlast, jer su ljudi zaposleni u javnom sektoru, ucenjeni i nemaju drugog izbora. Zaječar-istočna Srbija. Istočna Srbija je stub SNS-a. Još kad su u BG dovlačili Kladovo i Negotin i uvaljivali im prebivališta da bi glasali. I tu se SNS muči. Šta bi se danas desilo da su izbori bili u BGD-u, Nišu ili NS-u? Šta bi se desilo na republičkom nivou, gde u tri pomenuta grada živi većina Srbije

Pa realno pukli bi ko zvečke, mislim i ti mučenici u Pionirskom parku ono gledaju ono oko sebe i verujem da se osećaju ko slon u staklarskoj radnji i da se ne osećaju nimalo prijatno jer jasno je njima da ne pripadaju ovde i da ih generalno ovaj grad prezire i njih i ono (ili one) što predstavljaju i da ovde nisu nimalo dobrodošli (pogotovo ne u sam centar Beograda gde ono 9 od 10 ljudi organski ne podnese SNS i naprednjake),

Pa realno pukli bi ko zvečke, mislim i ti mučenici u Pionirskom parku ono gledaju ono oko sebe i verujem da se osećaju ko slon u staklarskoj radnji i da se ne osećaju nimalo prijatno jer jasno je njima da ne pripadaju ovde i da ih generalno ovaj grad prezire i njih i ono (ili one) što predstavljaju i da ovde nisu nimalo dobrodošli (pogotovo ne u sam centar Beograda gde ono 9 od 10 ljudi organski ne podnese SNS i naprednjake),
Kako da se osećaju prijatno ,a ćaćilend se već usmredeo. Jbg. došle vrućine

Štimac: "Opozicija pobedila za 36 glasova, SNS nosio zapisnike na pogrešno mesto"​

"Opozicija pobedila za 36 glasova, SNS nosio zapisnike na pogrešno mesto", rekao je Vladimir Štimac za N1 u Kosjeriću i dodao:

"Znamo kako Aleksandar Vučić voli da ranije proglasi pobedu, ali to danas nije uradio, izašao je dva sata kasnije. Postoji razlog za to. Oni nisu pobedili, pobedila je opozicija i to je najvažnije. Budite srećni, borićemo se i dalje i nećemo ih pustiti da im ovaj inženjering prođe".

Štimac se teši.

Prebrzo deli neproverene informacije.

U Kosjeriću su svi živi glasali, tako da će ljudi ovo baš teško prihvatiti tamo. Pa moraju tako da pričaju da bi se tešili, jer ovo je očaj za njih.

Da je Vucic zadovoljan, tamo bi bilo slavlja i trubaca i alkohola, plus bi izasao sa rezultatom odmah. Ovo u Kosjericu mnogo smrdi na kradju jer su svi cekali taj zapisnik sa BM12 gde SNS ima najvecu mogucu razliku, taj zapisnik se cekao 2 i po sata.

Zapadna Srbija je zilavija, pa je i bilo ocekivano da bude mnogo tesno. Istok je zapusten, staracko stanovnistvo, svesni su trovanja i svega sa rudnicima itd., i tamo i nema organizovanog otpora, protesta po ulicama i sl.
Kao da su se predali oni na istoku kineskim investicijama u nezdrav zivot i trovanje.

Kako da se osećaju prijatno ,a ćaćilend se već usmredeo. Jbg. došle vrućine

Haha pa realno tamo je smrdelo i dok je bilo 5 ili 10 stepeni , inače nisam mislio u tom smislu, već osećaju se neprijatno jer verujem da je i njima jasno da je njihovo prisustvo tamo čista provokacija Beograđana, da jednostavno ne pripadaju tamo i da se na neki način nalaze na neprijateljskoj teritoriji, mada bilo gde u Srbiji da su se locirali verujem da bi bilo slično i da nigde ne bi bili dobrodošli i svuda bi išli na q..ac najmanje polovini ljudi (dok recimo u centru BG-a idu na q..ac i iritiraju 99% ljudi).

Da je Vucic zadovoljan, tamo bi bilo slavlja i trubaca i alkohola, plus bi izasao sa rezultatom odmah. Ovo u Kosjericu mnogo smrdi na kradju jer su svi cekali taj zapisnik sa BM12 gde SNS ima najvecu mogucu razliku, taj zapisnik se cekao 2 i po sata.
Ono što je zaebano je što je Kosjerić mali i svako svakoga zna. Zamisli kako će izgledati život ljudima sa BM12 nakon ovoga. Ima svi da ih zapišavaju kao prodane duše

Haha pa realno tamo je smrdelo i dok je bilo 5 ili 10 stepeni , inače nisam mislio u tom smislu, već osećaju se neprijatno jer verujem da je i njima jasno da je njihovo prisustvo tamo čista provokacija Beograđana, da jednostavno ne pripadaju tamo i da se na neki način nalaze na neprijateljskoj teritoriji, mada bilo gde u Srbiji da su se locirali verujem da bi bilo slično i da nigde ne bi bili dobrodošli i svuda bi išli na q..ac najmanje polovini ljudi (dok recimo u centru BG-a idu na q..ac i iritiraju 99% ljudi).
Osećaju se kao stranci i kao neko ko ne pripada tu i još smde. Kao na olimpijadi. Smrde na 100 metara i smrde sa preponama. Normalo da im je neprijatno

Trendovi su dobri, ako opozicija u ovako malim mestima prelazi 35-40% onda u mestima sa preko 50.000 moze da ocekuje mnogo bolji rezultat. Pritom je ovo bila opoziciona, a ne studentska lista iako su je studenti podrzali.
Vucic je napravio dobar rezultat u Zajecaru (usisao glasove SPS+mali delic glasova Nenada Ristovica), ali je rezultat u Kosjericu za njega jako los i tu sem toga sto je pobedio (a ulozio je u te izbore par miliona eura) nema cime da bude zadovoljan. Nema ministra koji u ovih 7 dana nije bio u Kosjericu, asfalt su dobila sva sela i svi zaseoci i opet jedva pobeda uz sve mucke i prekrajanja.

Bolje da su svakom stanovniku kosjerica dali kocku kaldrme, sigurnije bi bilo da nece biti namestanja, nema toliko kocki da se poremeti muckanjem...a jedna dve tri nista....
Pa ko baci kocku na loklni SNS prostor to je glas opozicije, a ko baci na MZ on je za SNS....i za 2h gotovo prebrojavanje...
Studenti su prisustvovali brojanju glasova.
Priznali su pobedu AV.
Ali jedna opstina nije stav cele Srbije. Svaka opstina ima drugacije glasace.

Bolje da su svakom stanovniku kosjerica dali kocku kaldrme, sigurnije bi bilo da nece biti namestanja, nema toliko kocki da se poremeti muckanjem...a jedna dve tri nista....
Pa ko baci kocku na loklni SNS prostor to je glas opozicije, a ko baci na MZ on je za SNS....i za 2h gotovo prebrojavanje...
Ovde AV glasaci izadju na izbore, glasaju i odu kuci. Ne zanima ih kaldrma.

Back