Miloš Trunić
Iskusan
- Poruka
- 5.403
Jedno odajem priznanje Vucicu, uspeo je da totalno unisti SPS.
Sa 4 mandata u Zajecaru do 0, i svega 2,98%.
Sa 4 mandata u Zajecaru do 0, i svega 2,98%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се политике тиче, емоција немам од неке 1991-92. Не верујем ником и не очекујем ништа осим оно што сам створим. И, не делим људе према политичкој опцији, националности, сексуалности, боји коже, итд. Мислим комшинице да си толико могла да видиш. Могу да зезам капетана марка јер је хепо коцка али и то није злонамерно.Pa dobro, ovde se svi prepucavaju i u tome izgleda uživaju. To ti je kao zvezda partizan.
Samo što su stvari mnogo ozbiljnije. Nemoj da te povuku emocije, gledaj dela, komšo.
Сад је прича: небитан је Косерић. А урликање трајало месец дана. Креће У Косерићу хуљин пад.
Plašio se da bi tu izgubio, da je stvar rovita a pogotovu u većim gradovima. i na to mu propisi daju za pravo. A to što su studenti prihvatili da daju podršku na ovim izborima bila je glupost.Onda ajmo na parlamentarne, cega se plasi ako je pobedio![]()
Pa ja sve vreme pričam da Vučić dobija Kosjerić.
Po cemu tacno?Da, studentsko involviranjenu Kosjeriću i Zaječaru se pokazalo kao strateška krupna greška.
Pa imaš ti ovde na krsti udbaše , znaš koji su profili , koji su pozivali na pumpanje i šetanje po Srbiji , samo što dalje od Beograda .To jeste tacno, cak i da on prizna poraz (nece nikad), ako ta vlast u Kosjericu bude opoziciona, SNS banda ce sistematski da je unistava, na 100 nacina, i sl.
Ali u sustini to je i manje bitno, jer drazti neku lokalnu vlast u Kosjericu nije toliko poenta.
Ovde je bitan narativ.
Narativ je da i pored pritisaka, reketa, kupovine i pretnji, narod u tako malom mestu u Srbiji, opet na izborima zeli da SNS mafijasi padnu sa vlasti.
Taj narativ, to je simbol, to je sve za gradjane Srbije trenutno.
To je ono sto SNS kriminalni Udbasi nece nikada razumeti, jer oni misle da pretnjama, reperesijom i reketiranjem plase gradjane i tako vladaju.
To sam i ja pisao. No, očekivano je da u sredini u kojoj su skoro svi zaposleni, zaposleni u javnom sektoru, budu masovno za vlast. U Kosjeriću nije bilo tako. Minorna razlika.Pa ja sve vreme pričam da Vučić dobija Kosjerić.