Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Zvanični zapisnici govore o tome da je SNS pobedio u Kosjeriću za 51 glas.

Nema razlike; CRTA je objavila dobre podatke.
Odakle razlike u broju glasova, ocigledno se prve informacije salju kada se odmah prebroje glasovi, posalje opozicionar SMS sa brojem glasova. Poruka se salje pre potpisivanja zapisnika, kada se odmah prebroje glasovi.

I gde i na kom izbornom mestu je razlika u zapisniku koji je kasnije potpisao, sa tim SMS-om koji je poslao pola sata ranije, taj je ucenjen.

Toliko je prosto otkriti u tako malom mestu.

Bukvvalno njegov SMS-Viber poruka odmah posle glasanja, i razlika u zapisniku, odmah da se pita Kako i zasto?

Po rezultatima SNS je dobio Kosjerić
Nije tačno sad su u Kosijeriću objavili na 100% prebrojanih glasova pobedila opozicija.
A isto kažu na ovom snimku da je CRTA objavila rezultate kada je bilo 85% prebrojanih glasova.
Pronađi na ovom snimku tu pre 25 min plava žena u beloj košulji izlazi na stepenice ispred izborne komisije i čita rezultate od 100%
Video traje preko 5 sati ovo nađi pre oko 25 min i pogledaj objavu rezultata u Kosijeriću pobedila je opozicija

evo, i kod mene na lokalu se svi poznajemo. i imamo cak i Srbijom poznate pumpadzije.

ali jbg se znamo

sin od bivseg precednika opstine,cerka od pokojnog zutaca, zet od vecitog precednika mesne zajednice itditd su glavni studenti

pokupili studente i i omladinu koja ih ne pamti i napravili opoziciju

a kao sto rekoh znamo se mi stariji odvajkadi

i sutra kada budu lokalni izbori imam ovu sns lopovsku bandu koja nas jase
i imam bivsu zutacku bandu koja nas je upropastila

i opet ce kurta i murta da odigraju svoju rokadu.

a ja jbg, obicna domacica mogu sta...?

Zvanični zapisnici govore o tome da je SNS pobedio u Kosjeriću za 51 glas.

Nema razlike; CRTA je objavila dobre podatke.
CRTA je isto izjavila da su u Zaječaru na 17% biračkih mesta zabeleženi najteži incidenti, tako da rezultati ne mogu da budu važeći.

...

Zasto SNSektasi slavi SVI U CRNINI?!:eek::eek::eek:

SLAVI SE POBEDA LISTE "NE DAMO SRBIJU - ALEKSANDAR VUČIĆ" U ZAJEČARU! Masa ljudi skandira "Aco Srbine" (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
2300678

...

Izmuljace malo te spiskove, verovatno je on idejni tvorac nacina kako to sve odraditi... Imace i potpise opozicionih predstavnika sa glasackih mesta na rezultatima...Medjutim i da su izbori bili potpuno fer, mislim da to nebi bila neka ubedljiva pobeda opozicije, a kamoli nekakvo razbijanje kako se pisalo...S vrha brda svaka staza vodi nizbrdo, pa ako je on skoro dotakao vrh sada krece silazak na dole, a taj silazak trajace desetak godina na zalost...Ebiga ljudi, prastajte, pesimista sam, znam da ih ima puno i da glasaju za njega iako kritikuju i zivot u Srbiji i vlast...

Back