Siroma sam
Siroma sam
Al volim da živim
Siroma sam
Al volim da živim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko gubi, ima pravo da kmeciOpozicija u Kosjeriću detaljno pregledava sve spiskove i nepravilnosti. Uočeno je, kako su kazali, da su ljudi glasali, a da nisu upisani.
“Sigurno je da će ih biti još više”, kazala je Slavica Pantović ispred “Ujedinjeni za Kosjerić”.
Zbog pobede? Naravno da nećemo, slavlje već počelo. Pogledaj malo i BG i NS![]()
dok poslednji dinar imamSiroma sam
Siroma sam
Al volim da živim
U Pionirskom parku policijske brigade (VIDEO)
https://www.danas.rs/vesti/politika...-u-pionirskom-parku-policijske-brigade-video/
idu da demoliraju prostorije SNS pa posle ako neko dobije batine onda to vucicevi huligani tuku studente?Okupljanje u Novom Sadu: Nakon Vučićeve objave pobede, građani idu ka prostorijama SNS-a (VIDEO)
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...tata-izbora-ispred-gradske-kuce-u-novom-sadu/
Koliko stotina puta manje su blokaderi potrosili para za Kosjeric i Zajecar u odnosu na vlast?A celokupna opoziciono/blokaderska mašinerija se uopšte nije upregla, samo malo, na zadnje noge..![]()
Pa slavlje je možda neopravdano.
Po ovome što vidimo, SNS je pobedio u Kosjeriću.
Ali od ponavljanja glasanja na nekim mestima može zavisiti.
Sve je odlicno, od pocetka protesta na prvim izborima gde pritom nije ucestvovala
studentska lista, opozicija je izgubila za 50 glasova
U mestima gde je sns ubedljivo dobijala
Vec se promenio drasticno odnos snaga
To je uspeh
pod blokaderima mislis na DS iz kosjerica?Koliko stotina puta manje su blokaderi potrosili para za Kosjeric i Zajecar u odnosu na vlast?
3 stotina puta ili 5 stotina puta manje para, sta mislis?
Записници са бирачких места кажу другачије.
Koliko stotina puta manje su blokaderi potrosili para za Kosjeric i Zajecar u odnosu na vlast?
3 stotina puta ili 5 stotina puta manje para, sta mislis?
To sam već rekla kada sam pisala o rezultatima, da još uvek nisu validni ali iz podataka koje dobijam, većinu jeste osvojila lista Ujedinjeni za Kosjerić, na jednom mestu je gospodin sns opredeljenja, od posmatrača, polomio kutiju kada je skontao da su izgubili. Tu će se verovatno ponoviti glasanje.Pa slavlje je možda neopravdano.
Po ovome što vidimo, SNS je pobedio u Kosjeriću.
Ali od ponavljanja glasanja na nekim mestima može zavisiti.
To sam već rekla kada sam pisala o rezultatima, da još uvek nisu validni ali iz podataka koje dobijam, većinu jeste osvojila lista Ujedninjeni za Kosjerić, na jednom mestu je gospodin sns opredeljenja, od posmatrača, polomio kutiju kada je skontao da su izgubili. Tu će se verovatno ponoviti glasanje.
Pobedila je demokratija.
, većinu jeste osvojila lista Ujedinjeni za Kosjerić,