Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Cacijma se naglo slosava.

pojavio-se-prvi-snimak-napadnutog-cacija-mnogi-misle-da-glumi-caci1_67d96a2e7c1b3.jpg

Pa slavlje je možda neopravdano.

Po ovome što vidimo, SNS je pobedio u Kosjeriću.

Ali od ponavljanja glasanja na nekim mestima može zavisiti.

Ne znam kako, ali meni sve ovo budi optimizam ! ❤️
Sve je odlicno, od pocetka protesta na prvim izborima gde pritom nije ucestvovala
studentska lista, opozicija je izgubila za 50 glasova
U mestima gde je sns ubedljivo dobijala
Vec se promenio drasticno odnos snaga
To je uspeh

Yes. Možda dobije, možda izgubi, ali sve se promenilo, i tek će!

Koliko stotina puta manje su blokaderi potrosili para za Kosjeric i Zajecar u odnosu na vlast?

3 stotina puta ili 5 stotina puta manje para, sta mislis?
pod blokaderima mislis na DS iz kosjerica?

Prema informacijama iz intervjua iz NIN-a, grupa uključuje oko 50–70 članova iz Demokratske stranke (DS) koji su odlučili da učestvuju kao građanska inicijativa, „bez političkih prefiksa“ instagram.com+13nin.rs+13radar.nova.rs+13.

" Predstavnici tamnošnjih opozicionih partija su, nakon sastanka sa studentima, dogovorili da se oformi jedinstvena lista bez jasnih stranačkih obeležja i prefiksa - Grupa građana "Ujedinjeni za Kosjerić". Na na toj listi biće članovi stranaka Novo lice srbije, Narodnog pokreta Srbije, SRCE i grupa građana "Čisti ljudi za čisti Kosjerić". Vladan Todorović iz "Čisti ljudi za čisti Kosjerić" kaže za NIN da će, uprkos stavu svojih stranaka (Nove DSS i DS) njeni članovi verovatno izaći na izbore kao građanska opcija, bez obzira na posledice. Iz DS-a će ih, dodaje, biti oko 50 do 70.

Pa slavlje je možda neopravdano.

Po ovome što vidimo, SNS je pobedio u Kosjeriću.

Ali od ponavljanja glasanja na nekim mestima može zavisiti.
To sam već rekla kada sam pisala o rezultatima, da još uvek nisu validni ali iz podataka koje dobijam, većinu jeste osvojila lista Ujedinjeni za Kosjerić, na jednom mestu je gospodin sns opredeljenja, od posmatrača, polomio kutiju kada je skontao da su izgubili. Tu će se verovatno ponoviti glasanje.

To sam već rekla kada sam pisala o rezultatima, da još uvek nisu validni ali iz podataka koje dobijam, većinu jeste osvojila lista Ujedninjeni za Kosjerić, na jednom mestu je gospodin sns opredeljenja, od posmatrača, polomio kutiju kada je skontao da su izgubili. Tu će se verovatno ponoviti glasanje.

Na kom mestu

ЦРТА: на 17% изборних места у Зајечару забележени најтежи могући инциденти, тако да резултати не могу бити важећи.

А тренутни резултати у Зајечару су СНС 27 мандата, опозиција 23. СПС није добио ниједан мандат.

Back