Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Bio sam zauzet šahovskom partijom.Protivnik je uložio ogroman napor da me pobedi.Na kraju je samo uspeo da promoviše jedinog pešaka u damu a pošto ja više nisam imao ni figura ni pešaka,ništa sem goleg kralja,nisam hteo da nastavim partiju.On to računa kao pobedu missim :rotf:
Nešto kao Putin. Rekao sam da ću za tri dana da budem u Kijevu, prošlo je četiri godine, ja nisam u Kijevu, Ukrajina to vrv računa kao pobedu missim

Biću ja još dugo ovde da se smejem blokaderima ... našoj deci lepoj i pametnoj
:D

Nešto kao Putin. Rekao sam da ću za tri dana da budem u Kijevu, prošlo je četiri godine, ja nisam u Kijevu, Ukrajina to vrv računa kao pobedu missim

pa bili su Rusi par dana posle pocetka rata u Kijevu

U pregradju Kijeva Buci. Povukli su se jer je ukrajinska delagacija to trazila kao znak dobre volje za potpisivanje kapitulacije. Posle su okrenuli curak naopako , ponistili potpisano i krenuli u opsti rat.

Opozicija pregledava sve spiskove​

Opozicija u Kosjeriću detaljno pregledava sve spiskove i nepravilnosti. Uočeno je, kako su kazali, da su ljudi glasali, a da nisu upisani.

“Sigurno je da će ih biti još više”, kazala je Slavica Pantović ispred “Ujedinjeni za Kosjerić”.
Pa šta ima da proveravaju kad su pobedili :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Чак и да су резултати за Косјерић такви као што кажу ЦРТА и АВ: целокупна машинерија целе државе се упрегла и резултат је да ће СНС имати једног јединог посланика више од опозиције тамо (и то ако се не понове избори ни на једном гласачком месту, јер је толико мала разлика да могу и тог једног лако да изгубе). Шта мислите, како би прошао у БГ и НС да сутра буду избори? Зато је сада јасно да неће расписати изборе ни под разно.

Чак и да су резултати за Косјерић такви као што кажу ЦРТА и АВ: целокупна машинерија целе државе се упрегла и резултат је да ће СНС имати једног јединог посланика више од опозиције тамо (и то ако се не понове избори ни на једном гласачком месту, јер је толико мала разлика да могу и тог једног лако да изгубе). Шта мислите, како би прошао у БГ и НС да сутра буду избори? Зато је сада јасно да неће расписати изборе ни под разно.
Rekoh to.

PUKAO JE!

pa bili su Rusi par dana posle pocetka rata u Kijevu

U pregradju Kijeva Buci. Povukli su se jer je ukrajinska delagacija to trazila kao znak dobre volje za potpisivanje kapitulacije. Posle su okrenuli curak naopako , ponistili potpisano i krenuli u opsti rat.
Da, ako se tako gleda manje je tužno.
A i nije bilo baš tako kako ti lažeš.

A celokupna opoziciono/blokaderska mašinerija se uopšte nije upregla, samo malo, na zadnje noge.. :)

Realno gledano, rezultati su pola-pola. to je veliki uspeh opozicije.

Do skoro su imali zanemarljiv broj glasova.

To znači - nema stajanja . Ide sve na bolje !
molim kontra botove DA NE KORISTE PRILIKU da glorifikuju opoziciju!

LJUDI STUDNETSKA LISTA BICE NARODNI RPEDSTAVNIK NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA, ona jos nije formirana i ovo u kosjericu i zajecaru je jbg samo bilo kontra vucicu ali opoziciji niko u sbriji ne veruje

to je ista banda kao i pozicija

dakle manim ose zajecara i kosjerica, gledajmo samo cinjenicu sve da je sns osvojio POLA GLASOVA TAMO , pogledjamo tu polovinu :
70 % je kupljenih glasova! dakle SNS JE SVESTAN DA TRENUTNO USRBIJI NEMA NI 30 % pa nit olko da nek krade n epotplacuje....

DAKLE NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA STUDENTSKA LISTA MENJA KOMPLETAN SISTEM U SRBIJI poziciju i opoziciju!

Back